Alle Reisartikelen

Reisproducten zijn handige en persoonlijke geschenken om te gebruiken voor de marketing van uw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gift voor tijdens de zomervakantie voor uw relaties of medewerkers. Iets wat altijd erg op prijs wordt gesteld. Bij ons vindt u de echte must haves en gadgets voor de reiziger, denk aan een trolley, kofferriem of slaapmasker. 

 

Snel vinden

Filter
Alle reisartikelen
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  STOCKHOLM TROLLEY Laptoprugtas/trolley 15 inch
  • Vanaf 1 stuks
  • Gemaakt van 360D 2 tone polyester
  • Inclusief beschermhoes voor wieltjes
  • Kleur: grijs
Filter
Alle reisartikelen
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Makkelijk en comfortabel reizen

Bedrukte reisaccessoires zijn leuke presentjes die het reizen makkelijk en comfortabel maken. Er zijn vele verschillende soorten reisaccessoires verkrijgbaar. Zo kunt u denken aan koffersloten, reiskussens, bagagetassen, pakzakken, oordoppen en oogmaskers. Het is ook mogelijk handige reisartikelen in een reissetje te combineren. Een reiskussen, een stel oordopjes en een oogmasker, is bijvoorbeeld een goede combinatie. Hiermee kunnen globetrotters op een lange vlucht met het vliegtuig beter slapen. Ook voor het reizen op een veerboot, met de auto of met een touringcar komen dergelijke setjes goed van pas. Koffersloten zorgen dat bagage veilig kan worden vervoerd en pakzakken zijn erg praktisch bij het inpakken. Verder zijn doorzichtige bagagetasjes handig om kleine flesjes vloeistof in de handbagage mee te nemen. Dit vergemakkelijkt de controle op het vliegveld. Als u reisaccessoires met uw bedrukking aan uw relaties geeft, zult u ze zeker een plezier doen!

Uw bedrijf promoten met bedrukte reishulpjes en reissets

Reissetjes en reishulpjes met uw opdruk bieden prachtkansen om uw bedrijf te promoten. In de aanloop naar het vakantieseizoen zijn het populaire artikelen. Ze zijn inzetbaar voor vele soorten promotieacties. Geef ze bijvoorbeeld weg als presentje bij een direct mail of als give-away op een beurs of evenement. Ook kunt u met een gepersonaliseerd reissetje de aandacht vestigen op een mooie zomeraanbieding. Uw relatiegeschenk gaat mee op reis en door de bedrukking zullen uw klanten bij ieder gebruik aan uw bedrijf herinnerd worden. Ook de medereizigers en andere mensen die uw klanten onderweg treffen, zullen uw opdruk zien. U bereikt met bedrukte reisaccessoires dus een groot publiek!

Reisaccessoires bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam

Zorg dat uw klanten met uw hulp goed voorbereid op reis gaan en laat reisaccessoires met uw logo of reclametekst bedrukken! Zo zorgt u bovendien dat u regelmatig in beeld bent bij uw doelgroep en dat is goed voor het binden van klanten en uw naamsbekendheid. Via Promofit zijn hele leuke promotionele reisaccessoires met opdruk te bestellen. Ons assortiment bestaat uit snel leverbare artikelen, zoals de multifunctionele Dusky tas, Kocu oordopjes in doosje, het Bonne nuit slaapmasker, een Miami reisset en het Zanex bagageslot. De meeste modellen zijn in meerdere hippe kleuren verkrijgbaar. Ook leveren we diverse voordelige reissets, bijvoorbeeld de Toronto reisset.

Profiteer van de voordelen van reisaccessoires met uw opdruk

Met bedrukte reisaccessoires gooit u hoge ogen! U profiteert van diverse voordelen, zoals:

 • Goedkope weggevertjes die gemakkelijk in de bagage passen;
 • Compacte relatiegeschenken voor een leuke zomeraanbieding;
 • Praktische give-aways die het reizen aangenaam maken;
 • Originele promotionele artikelen die snel gepersonaliseerd leverbaar zijn;
 • Relatieartikelen die bijdragen aan uw merkbekendheid;
 • Mooie weggevers die bij tal van promotieacties van pas komen;
 • Verkrijgbaar in grote en kleine aantallen.

Bij Promofit koopt u goedkope reisaccessoires met bedrukking

In de webshop van Promofit vindt u een uitgebreid assortiment handige reisaccessoires. Deze leuke geschenken bedrukken we graag voor u, bijvoorbeeld met uw slogan, bedrijfsnaam, afbeelding, contactgegevens of logo. Wij kunnen zowel grote als kleine oplages leveren. Raadpleeg de productomschrijvingen voor meer informatie over de minimale bestelhoeveelheden. Vraag eerst vrijblijvend een offerte aan voor reisaccessoires met bedrukking of bestel direct. Heeft u vragen? Stel ze gerust via de chat, social media, de telefoon of e-mail. Wij zijn u graag van dienst!