Puzzels bedrukken: uitdagende spellen als give-away

Puzzels vormen een leuk tijdverdrijf en stimuleren de creativiteit. Het kunnen echte hersenkrakers zijn, maar uiteindelijk vindt iedereen de oplossing. Deze spellen kunnen ook gepersonaliseerd met uw eigen bedrukking geleverd worden. Dit biedt prachtige mogelijkheden voor de marketing van uw bedrijf. Uw relaties raken spelenderwijs beter bekend met uw producten en diensten. Een bedrukte puzzel levert vele aanknopingspunten op voor een slimme promotieactie.

Snel vinden

Filter
Puzzels
(1 artikelen)
1 Bericht
Filter
Puzzels
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Schuifpuzzels en andere breinbrekers

Met puzzels zet u mensen aan het denken en daagt u ze uit tot het vinden van de oplossing. Er zijn verschillende breinbrekers te koop, zoals schuifpuzzels en Rubik's kubussen. Puzzels zorgen voor veel plezier en als u ze laat personaliseren vraagt u op een creatieve manier aandacht voor uw bedrijf. Bedrukte puzzels zijn erg leuke relatieartikelen waar uw klanten veel plezier aan kunnen beleven. Ze bieden u bovendien talrijke mogelijkheden om de nieuwsgierigheid van potentiële klanten te wekken of de boodschap van een bepaalde promotiecampagne te versterken. Daarnaast dragen de bedrukte puzzels ook nog eens bij aan uw naamsbekendheid.

Bedrukte puzzels voor het promoten van uw bedrijf

Met bedrukte puzzels kunt u de puzzelstukjes van uw marketingvraagstuk op hun plaats laten vallen. Puzzels met uw promotionele bedrukking, bijvoorbeeld een mooi sfeerbeeld met uw logo, zijn handige weggevertjes op beurzen, congressen, evenementen en open dagen. Zo’n give-away geeft uw promotieteam bijvoorbeeld een leuke aanleiding om een gesprekje met geïnteresseerden aan te gaan. Of gebruik de puzzels eens voor een prijsvraag, waarmee prijzen te winnen zijn in uw beursstand. Zorg voor een mooie hoofdprijs en geef iedere deelnemer zo’n bedrukt puzzeltje mee. Dit zal u veel belangstelling opleveren. Ook is zo’n gepersonaliseerd spelletje een leuk cadeautje bij de verkoop van uw producten. Met de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo zorgt u dat u opvalt en beter bekend wordt onder uw doelgroep. Verder kunt de puzzels laten bedrukken om te werken aan een gewenst imago, bijvoorbeeld die van oplosser van lastige vraagstukken.

Puzzels laten bedrukken met uw logo of foto

Promofit lost graag het vraagstuk van een mooie bedrukking van puzzels op. Wij zorgen namelijk voor een opdruk van topkwaliteit. De puzzels in ons assortiment zijn te bedrukken in een enkele kleur, meerdere kleuren of full colour. Check de mogelijkheden bij de verschillende puzzels in onze collectie. Wij leveren onder meer schuifpuzzels met opdruk van uw foto of grafisch ontwerp. De goedkope Diver schuifpuzzel is hier een mooi voorbeeld van. Een kunststof schuifpuzzel met een groepsfoto is bijvoorbeeld een prachtig aandenken aan een feest of een andere bijzondere gebeurtenis. Daarnaast kunt u denken aan houten puzzels, zoals een kubus of piramide

De vele voordelen van puzzels met uw bedrukking

Een uitdagende puzzel die gepersonaliseerd is met uw logo, afbeelding en/of bedrijfsnaam heeft deze voordelen:

  • Leuke give-away voor liefhebbers van spelletjes;
  • Slim relatiegeschenk dat een oplossing is voor uw bedrijfspromotie;
  • Uitdagend weggevertje dat aan het denken zet;
  • Voordelig promotioneel artikel om uw naamsbekendheid mee te vergroten;
  • Snel te leveren, ook bij een kleine afname.

Goedkope puzzels met opdruk kopen via Promofit

Bij Promofit houden we van uitdagingen en daarom zijn we altijd op zoek naar de leukste relatiegeschenken. Onze zoektocht leidde ook naar deze leuke puzzels die te bedrukken zijn met uw foto, cartoon, tekening, grafisch ontwerp, logo of tekst. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar waarmee u uw relaties kunt verblijden. Bij de productomschrijvingen van elke specifieke puzzel vindt u meer informatie over wat de mogelijkheden voor bedrukking zijn. Stelt dit u toch nog voor raadsels? Leg het dan voor aan onze verkoopmedewerkers, want zij zorgen graag voor opheldering.