Trolley bedrukken: comfortabele relatiegeschenken voor op reis

Trolleys zijn comfortabele koffers met wieltjes en een uitschuifbaar handvat. Ze zijn geknipt voor het vervoeren van uw spullen tijdens een zakenreis, korte vakantie of citytrip. Voor reizen met het vliegtuig kunt u ze veelal gebruiken voor uw handbagage. Als u een reistrolley laat bedrukken zal uw logo of bedrijfsnaam jarenlang in de aandacht staan. Toon uw klanten en overige relaties een stukje waardering met een bedrukte trolley als relatiegeschenk!

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 182 25.

Trolley koffers bieden veel gemak

Tijdens een weekendje weg of een stedentrip bieden trolleys veel gemak. Ze zijn handzaam en gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes aan de onderkant. Meestal zijn dit er twee en soms vier. Als de trolley vier wieltjes heeft, kan de koffer vlak over de vloer voortbewogen worden. Dit is erg handig bij de smalle paden in vliegtuigen, veerboten en treinen. Elke trolley koffer zorgt dat u nauwelijks hoeft te tillen tijdens uw reizen. U neemt uw bagage dus moeiteloos mee van de ene naar de andere plek, ook als u wat verder moet lopen. Reistrolleys kunt u laten bedrukken met uw reclame. Ook zijn er trolleys leverbaar die op maat gemaakt zijn. Met een dergelijk gepersonaliseerd relatiegeschenk zult u hoge ogen scoren bij uw relaties!

Uw reclame loopt op rolletjes met promotionele trolleys

Overal waar uw relaties de trolley met uw opdruk mee naar toe nemen, zal uw reclame te zien zijn. Hierdoor zullen veel mensen uw boodschap zien. Uw reclame loopt dus als het ware op rolletjes! Op de buitenzijde van reistrolleys is genoeg ruimte voor een opdruk van uw grafisch ontwerp, artwork, foto, afbeelding, slogan, logo of bedrijfsnaam. Maak hier gebruik van en laat via Promofit voordelig trolleys bedrukken. Deze promotionele toppers zijn populair bij vele doelgroepen, want bijna iedereen reist. Gebruik ze bijvoorbeeld als give-away bij een verkoopgesprek, evenement, teamuitje, congres of beurs. Bedrukte trolleys zijn ook erg effectief om uw omzet te verhogen bij promotieacties. Geef ze bijvoorbeeld als premium weg bij de aankoop van uw producten of diensten. Ook zijn trolleys met bedrukking erg gewild bij prijsvragen en spaaracties. Desgewenst kunt u ze bij bepaalde gelegenheden, zoals de Kerstdagen of een jubileum, ook nog vullen met extra cadeaus!

Trolleys laten bedrukken of custom made bestellen

Bij Promofit kunt u goedkope trolleys bestellen. Deze kunnen wij voor u bedrukken en daarnaast zijn er mogelijkheden voor custom made trolleys. We kunnen bedrukte trolleys al leveren bij een lage afname vanaf 1 stuk. Voor elk budget vindt u prachtige reistrolleys in ons assortiment. De Cabin Size Trolley is bijvoorbeeld een goedkope trolley met full color bedrukking. Of kies voor de bedrukking van de trendy Oxfort trolley. Deze lichtgewicht trolley heeft een metallic look, een ruim hoofdvak, vier zwenkwielen en een cijferslot. De prachtige Cabinet Trolley heeft een hoofdvak, een voorvak en twee ritsvakken. In het hoofdvak zit bovendien een apart vak waarin u een laptop stootvrij kunt vervoeren. Wij verzorgen ook graag uw bestelling met een eigen ontwerp. U ontvangt deskundig advies en een aantrekkelijke offerte! U kunt bij Promofit bovendien bijpassende reisartikelen bestellen, zoals bagagelabels en kofferriemen.

Diverse voordelen van bedrukte trolleys

Trolleys met opdruk hebben diverse voordelen, bijvoorbeeld:

  • Gewild promotioneel artikel voor het comfortabel vervoeren van bagage;
  • Ook te leveren als op maat gemaakt relatiegeschenk;
  • Leuke give-away die uw naamsbekendheid en imago verbetert;
  • Voordelige weggever;
  • Snel en gepersonaliseerd te leveren, ook bij een lage afname.

Goedkope trolleys met opdruk kopen bij Promofit

Bij Promofit kunt u laag geprijsde trolleys met uw eigen bedrukking kopen! Uw bestelling zullen wij snel leveren. Bestellen hoeft u overigens niet te laten als u kleine aantallen bedrukte trolleys nodig heeft, want wij leveren al vanaf vijftig stuks. Dus kijk gauw rond in onze webshop, maak uw keuze en laat voor lage prijzen trolleys bedrukken met uw tekst, logo, slogan of merknaam.