Bruiloft weggevers: de leukste trouwbedankjes

Jullie liefde voor elkaar is groot en dit willen jullie bezegelen met een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Onze felicitaties! De organisatie van jullie bruiloft of liefdesfeest is waarschijnlijk in volle gang. Het moet de dag van jullie dromen worden. Het verrassen van de gasten met leuke trouwbedankjes is een mooie afsluiting van deze speciale dag. Promofit levert schitterende weggevertjes om jullie familie en vrienden te bedanken. Laat deze bedrukken met een persoonlijke boodschap en creëer zo een uniek aandenken.

Snel vinden

Filter
Bruiloft
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  PIN FLASK Sleutelhanger opener
  • Vanaf 50 stuks
  • Diameter 5,8 cm
  • Onbedrukt = ongemonteerd geleverd
  • Button met flesopener
 2. 2
  PIN OPENER Koelkastmagneet en flesopener
  • Vanaf 50 stuks
  • Diameter 5,8 cm
  • Buttonopener met magneet
  • Onbedrukt = ongemonteerd geleverd
Filter
Bruiloft
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

De bruiloftsgasten bedanken met een cadeautje

Met een origineel cadeautje bedankt u de gasten op uw trouwerij voor hun bijdrage aan een onvergetelijk mooie dag. Dankzij de aanwezigheid van al jullie familie en vrienden was het een groots feest. Huwelijksbedankjes tonen jullie waardering en blijdschap. De presentjes zijn erg leuk om te geven en om te krijgen. Ze vormen bovendien een erg leuke herinnering: hiermee zullen de bruiloftsgasten jullie trouwdag nooit vergeten. Bruiloftsbedankjes kunt u bijvoorbeeld uitdelen tijdens het diner, uitreiken bij het afscheid of enige dagen later opsturen. Een leuke tip is om dit te combineren met een persoonlijk bedankkaartje. Als jullie de trouwbedankjes per post versturen zouden jullie ook kunnen terugblikken op het huwelijksfeest. U maakt uw relaties vast en zeker blij door er wat trouwfoto’s bij te doen. Promofit heeft een uitgebreid assortiment artikelen die speciaal voor jullie huwelijk te personaliseren zijn. Hiermee zijn unieke weggevertjes te creëren.

Persoonlijke bruiloftbedankjes voor iedere gast

Bij het uitzoeken van trouwbedankjes is het een goed idee om te gaan voor iets wat origineel en verrassend is. In combinatie met uw eigen tekst en/of illustratie maakt u er exclusieve presentjes van. Denk aan een opdruk met uw namen, de datum van de huwelijksdag, een woord van dank en/of een afbeelding, zoals een hartje of ringen. Zo’n bedrukking is mogelijk in een enkele kleuren, meerdere kleuren of full colour. Soms is ook graveren mogelijk. Voor de tekst is te kiezen uit een groot aantal lettertypes. Uw bruiloftsbedankjes zijn dus geheel in uw eigen stijl te maken. Het uitreiken van deze persoonlijke cadeautjes aan uw gasten draagt absoluut bij aan de feestvreugde. Kijk rond in het aanbod van Promofit, doe leuke ideeën op en bestel de artikelen van uw keuze.

Originele trouwbedankjes bedrukken: uitleg en voorbeelden

Promofit heeft een grote collectie goedkope trouwbedankjes. Deze zijn te bedrukken met een tekst, foto, grafisch ontwerp, tekening of illustratie. Per artikel zijn er verschillende bedrukkingsmogelijkheden. Deze staan bij ieder artikel vermeld. Het is mogelijk kleine en grote aantallen bruiloftsbedankjes te bestellen. Voor elk huwelijksfeest en budget is er een geschikte oplossing. We geven u enkele voorbeelden uit ons assortiment. Zo zijn bedankjes met een hartvorm erg populair. Spreekt u dit ook aan? Dan is het bedrukken van onder meer lippenbalsem in een fraai hartvormig doosje een mogelijkheid. Of wat dacht u van een persoonlijke boodschap op een schattig knuffelbeertje met een rood hartje van pluche. Verder kunt u onder meer denken aan de bedrukking van houten hangers in de vorm van een hart, een handig spiegeltje in hartvorm en een stijlvolle metalen sleutelhanger met een hart. Hiermee laat u echt uw hart spreken. Zoekt u iets speciaals zonder een hart? Kies dan bijvoorbeeld voor het personaliseren van een luxe set kaarsen, een heerlijk ruikende ronde geurkaars of een elegante flessenopener van roestvrij staal. Ook het bedrukken van siliconen polsbandjes is een leuk idee voor een speelse styling op het feest. Uw gasten kunnen de bandjes de gehele dag dragen. Ze hebben na afloop bovendien een blijvende herinnering.

Redenen voor weggevertjes op jullie trouwerij

Voordat u het ja-woord geeft, wilt u misschien een kort antwoord op de vraag waarom u bedrukte trouwbedankjes zou bestellen? Een overzicht van redenen:

 • Uiting van dank aan bruiloftsgasten;
 • Huwelijksbedankjes met persoonlijk tintje;
 • Leuke verrassing voor uw gasten;
 • Unieke herinnering aan uw trouwdag;
 • Weggevertjes die bijdragen aan een feestelijke sfeer.

Voordelige huwelijksbedankjes bestellen en personaliseren bij Promofit

Leuke trouwbedankjes bestelt u voor lage prijzen via de webshop van Promofit. Ze zijn te personaliseren met uw naam, tekst, afbeelding of foto. Voor zowel kleine als grote oplages huwelijksbedankjes bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt rekenen op een snelle levering en uitstekende service. Heeft u nog geen ontwerp voor de bedrukking van de weggevertjes? Geef het aan bij uw bestelling, dan voorzien wij u van een voorstel. Wilt u iets vragen of wenst u advies? Onze deskundige medewerkers helpen u graag. Tot slot wensen wij u alvast een heel gelukkig huwelijk!