Uw reclame goed in beeld

Om te zorgen voor meer bekendheid voor uw bedrijf, uw producten en diensten, dient u in beeld te zijn bij uw doelgroep. Als u aan een congres, een open dag of een beurs deelneemt zorgt u met een bedrukte roll-up banner voor de gewenste zichtbaarheid van uw reclame. Ook in een vergaderzaal, een bedrijfskantine, een winkel of in de hal van uw bedrijfspand zal zo'n banner goed opvallen en uw boodschap overbrengen. Voorbeelden van zaken die u op het doek kunt laten drukken zijn: uw bedrijfslogo, een speciale actie of foto?s van uw producten. Vergroot met een roll-up banner de impact van uw marketing: val op en zet uw doelgroep aan tot actie. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat er grote zorg is besteed aan de beelden en teksten die u op het doek laat printen. Dit bevordert een professionele uitstraling. Als u nog geen ontwerp heeft kan Promofit u hierbij helpen.

Snel opzetten en gemakkelijk vervoeren

Een roll-up banner bestaat uit een spandoek met een staander. Na gebruik rolt u het doek eenvoudig op in een cassette. Deze doet tevens dienst als voet voor de banner. Voor gemak bij het vervoeren levert Promorit een handige draagtas mee. Het geheel is compact en licht van gewicht en dus eenvoudig mee te nemen. Het past in iedere auto en kan zelfs in de trein meegenomen worden. Voor elke wens en ieder budget kan Promofit een passend exemplaar leveren. Zo zijn er diverse afmetingen mogelijk en kunt u kiezen uit verschillende kwaliteiten doek.

Beursbanners bedrukken

Via Promofit schaft u deze beursmaterialen voor een zacht prijsje aan, inclusief het printen van het doek en een opbergtas. Qua doek heeft u veelal de keuze uit de kwaliteiten basic, advanced en premium. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de Roll Up Banner Quickstand, een instapmodel. Of kies voor de stoere Roll Up banner Luxus, onze topper. Vanwege het slimme ontwerp staat dit model stevig zonder draaivoeten. Wilt u een banner die aan beide zijden uw boodschap communiceert? Dan is de Roll-Up banner Double Indoor voor u gemaakt! Voor dit type kunt u twee dezelfde of twee verschillende doeken laten bedrukken. Verder hebben we ook rollbanners die voor buitengebruik geschikt zijn, zoals de Roll-Up Banner Thunder Outdoor. Deze zijn weerbestendig dankzij een extra zware uitvoering van de onderdelen en een beschermende coating tegen de inwerking van vocht.

De voordelen van roll-up banners bij een beurs of evenement

De inzet van een roll-up banner draagt bij aan het succes van uw deelname aan een beurs, evenement, festival of congres. Schaf via Promofit zo'n handige banner met uw bedrukking aan en profiteer van de volgende voordelen:
  • Snel op te zetten beursmaterialen;
  • Degelijk standmateriaal voor een lage prijs;
  • Dankzij een kleine verpakking eenvoudig te vervoeren;
  • Opvallen met uw bedrijf bij diverse doelgroepen;
  • Systeem van hoge kwaliteit;
  • 100% garantie;
  • Korte levertijd.

Promofit: voordelig en snel een roll-up banner kopen

Wilt u gauw een roll-up banner laten bedrukken en voordelig uit zijn? Dan is Promofit de juiste keuze. Er is een ruim aanbod en we zorgen voor een spoedige levering. Wij bedrukken een breed assortiment mobiele presentatiesystemen voor lage prijzen. U kunt er op rekenen dat we uw grafische ontwerp prachtig op de beursbanners drukken. Elk type roll-up banner is gemakkelijk mee te nemen en te monteren. Vraag ons gerust om advies en een vrijblijvende offerte.