Sport handdoeken bedrukken: perfecte weggevers voor sporters

Heeft u veel sportieve klanten of wilt u bewegen stimuleren? Dan zijn gepersonaliseerde sport handdoeken ideale give-aways. Sportievelingen gebruiken ze erg graag. Een exemplaar van microvezel is bijvoorbeeld lekker compact en het droogt snel. Ook sneldrogende koelhanddoeken zijn razend populair onder sporters. Zet exemplaren met uw opdruk in voor het promoten van uw bedrijf. U zult hiermee zeker scoren. Ontdek hier het uitgebreide assortiment sport handdoekjes van Promofit.

Snel vinden

Filter
Sport handdoeken
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  Remy koelhanddoek in PET-verpakking
  • Vanaf 50 stuks
  • Snel absorberend
  • Handige meeneemkoker
  • 5 verschillende kleuren
Filter
Sport handdoeken
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Het gebruik van een sport handdoek bij het sporten

Tijdens en na een fijne training komt een sporthanddoek goed van pas. Dit geldt voor vele takken van sport: van fitness tot voetbal en van tennis tot hockey. Zo’n beetje elke sporter heeft baat bij een speciale sporthanddoek. Zo is een natte koelhanddoek te gebruiken voor de nodige afkoeling en het wegvegen van zweet. Een iets grotere sporthanddoek van microvezel is handig om uzelf af te drogen na het douchen. Microvezel handdoeken zijn licht van gewicht, sneldrogend en compact. Omdat hij weinig ruimte inneemt past zo’n doek gemakkelijk bij de andere sportspullen in uw sporttas. Dankzij het lage gewicht wordt uw tas niet te zwaar. Laat sporthanddoeken met uw logo bedrukken en verspreid ze onder uw klantenkring. Hiermee bereikt u een groot publiek!

Opvallen met uw reclame: fitnesshanddoeken bedrukken

Bedrukte sporthanddoeken zijn echte blikvangers voor uw reclameboodschap. Ze dragen bij aan een sportief imago, klantentevredenheid en het uitbreiden van uw marktaandeel. Laat sporthanddoekjes voorzien van uw bedrijfsnaam, afbeelding of tekst en gebruik ze voor al uw promotieactiviteiten. Deel ze bijvoorbeeld uit aan belangstellende bezoekers van uw beursstand op een beurs of congres. Zij zullen hierdoor uw bedrijfsnaam beter onthouden. Combineer de bedrukte handdoeken met de promotieacties voor uw producten en diensten. Verras klanten die een aankoop bij u doen bijvoorbeeld met een gratis koelhanddoek. Dit is goede manier om klanten te binden. Ook zijn bedrukte sporthanddoeken leuke weggevers tijdens sportieve teamuitjes en sportevenementen. Maak bijvoorbeeld alle deelnemers aan uw wandeltocht, voetbaltoernooi of sportdag er blij mee. Uw opdruk is bij ieder gebruik van de handdoek in beeld en dat is goed voor uw naamsbekendheid.

De bedrukking van handdoeken voor sportieve activiteiten

Bedrukte handdoeken passen bij elke sportactiviteit. Kom in actie en laat via Promofit sporthanddoeken bedrukken in uw eigen stijl. U vindt bij ons een groot assortiment voor lage prijzen. De handdoekjes zijn in vele kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Het is mogelijk om zowel kleine als grote oplages van een bedrukking te voorzien. Dankzij onze korte levertijden heeft u de bestelling op het gewenste moment in huis. We geven u hier graag een aantal voorbeelden uit onze collectie. Zo leveren wij onder meer de voordelige SportsTowel sporthanddoek met uw opdruk. Deze koelhanddoek is gemaakt van 100% polyester en heeft een ideaal formaat om hem te gebruiken als nekkoeler. Of wat dacht u van de compacte fitness handdoek sport 210D? Deze microvezel sporthanddoek is verpakt in een polyester zakje en hierdoor tevens gemakkelijk mee te nemen op reis. Ook voor sneldrogende sporthanddoeken met een custom-made print kunt u bij ons terecht. Verder attenderen we u graag op onze schitterende Promo handdoeken die in full colour te bedrukken en per stuk te personaliseren zijn. Hiermee kunt u elke afzonderlijke relatie een unieke sporthanddoek geven, bijvoorbeeld met de eigen naam en een leuke tekst. Dergelijke presentjes vallen altijd erg goed in de smaak.

Voordelen van bedrukte sporthanddoeken

In onderstaand overzicht wordt uit de doeken gedaan welke voordelen bedrukte sporthanddoeken u opleveren:

 • Goedkope weggevers voor sporters;
 • Relatieartikelen die een sportief imago geven;
 • Leuke give-aways voor allerlei sportieve activiteiten;
 • Populaire weggevertjes op beurzen en sportevenementen;
 • Klanten binden;
 • Vergroot uw bekendheid en omzet;
 • Te bedrukken in kleine en grote hoeveelheden;
 • Snelle levering.

Sport- of koelhanddoeken met uw opdruk nodig? Shop bij Promofit!

Mooie sporthanddoeken zoeken en bestellen voor lage prijzen? Dan moet u bij Promofit zijn. De fitnesshanddoeken in ons aanbod zijn te bedrukken met uw foto, tekst, grafisch ontwerp of logo. U heeft uw keuze gemaakt? Bestel de sporthanddoeken eenvoudig online via onze webshop. U kunt hierbij meteen een bestand met uw afbeelding voor de bedrukking uploaden. Zoekt u aanverwante sportartikelen om te bedrukken? Kijk dan bijvoorbeeld bij ons assortiment sportflessen en sportkleding. Wilt u meer informatie over sporthanddoeken of heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag en er is ontzettend veel mogelijk.