Bobby rugzakken bedrukken, dé anti-diefstal rugzak

Bedrukte bobby rugzakken voorkomen dat zakkenrollers uw rugzak leeghalen. Met het speciale design, snijbestendige materiaal en bijzondere uitstraling zijn dieven kansloos. Met deze veilige en kwalitatief hoogstaande Bobby rugzak geeft u een prachtig geschenk. Het bedrukken van de Bobby rugzakken met logo kan eenvoudig en al vanaf 5 stuks. De bobby tassen kunnen bedrukt worden op verschillende posities en zijn snel leverbaar!

Snel vinden

Filter
Bobby rugzak
(5 artikelen)
5 artikelen
 1. 1
  Eco artikel
  Bobby Hero XL anti-diefstal rugzak
  • Vanaf 5 stuks
  • Inhoud: 20 liter
  • Materiaal: Recycled PET
  • Geschikt voor laptops van 17"
 2. 2
  Eco artikel
  Bobby Hero Regular anti-diefstal rugzak
  • Vanaf 5 stuks
  • Inhoud: 18 liter
  • Materiaal: Recycled PET
  • Geschikt voor laptops van 15,6"
 3. 3
  Eco artikel
  Bobby Soft anti-diefstal rugzak
  • Vanaf 5 stuks
  • Inhoud: 16 liter
  • Materiaal: Recycled PET
  • Geschikt voor laptops van 15,6"
 4. Eco artikel
  Bobby Hero Small anti-diefstal rugzak
  • Vanaf 5 stuks
  • Inhoud: 10,5 liter
  • Materiaal: Recycled PET
  • Geschikt voor laptops van 14"
 5. Eco artikel
  Bobby Bizz anti-diefstal rugzak
  • Vanaf 5 stuks
  • Inhoud: 10 liter
  • Materiaal: Recycled PET
  • Geschikt voor laptops van 15,6"
Filter
Bobby rugzak
(5 artikelen)
5 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Bobby rugzak bedrukt met logo, een zeer waardevol geschenk

Rugtassen met opdruk zijn al jaren een hardlopend product. Bijna iedereen maakt gebruikt van deze tassen. Studenten tijdens de reis van en naar school, zakelijk worden ze gebruikt om belangrijke documenten te vervoeren en tijdens de vakantie periodes is er geen toerist die geen rugzak gebruikt. Een bedrukte bobby rugzak zal dus veel gebruikt worden door de ontvanger. De bedrukking van uw logo zal hierdoor veel zichtbaar zijn en de gebruiker zal dagelijks herinnerd worden aan u en het moment waarop uw klant deze tas heeft ontvangen. Naast de normale functie van een rugzak biedt de Bobby rugzak nog vele extra’s. Zo is het geproduceerd van recycled PET materiaal wat de Bobby rugtas een duurzaam geschenk maakt. Is hij waterafstotend en is het materiaal snijbestendig. Samen met de verborgen ritssluiting maakt dit een anti-diefstal tas. Ook zijn de Bobby tassen geschikt voor het meenemen van een laptop of tablet. De gewatteerde compartimenten zorgen ervoor dat het deze niet zullen beschadigen tijdens het transport.

Rugzak met anti-diefstal techniek maakt de Bobby uniek

Tassen met opdruk van een logo worden veel gebruikt in het dagelijks leven. In het openbaar vervoer of tijdens een wandeling van of naar het werk zie je veel rugtassen voorbij komen. Helaas zijn er, vooral in de grote steden, nog steeds veel mensen die hiervan misbruik willen maken en je op slinkse manieren willen beroven van je waardevolle spullen. De Bobby rugzak is hiervoor de perfecte oplossing. Door het gebruik van snijvaste materialen voor het produceren van de tas en de verborgen ristsluiting die op je rug aansluit maak je de zakkenrollers kansloos. De verschillende groottes van de rugzakken zorgen ervoor dat je al je spullen mee kan nemen. Of het nu gaat om een groot formaat laptop of tablet naar een belangrijke zakelijk afspraak of enkel je sportspullen naar de sportschool.

Met een Bobby rugzak kunt ook u de aarde afkoelen

De Bobby rugzakken van de XD Design collection worden niet alleen geproduceerd op een natuurvriendelijke manier, maar dragen ook bij aan het goede doel JustDiggit. Bij iedere verkochte rugzak van de XD Design collectie doneren wij € 1,- aan dit goede doel. JustDiggit heeft als doelstelling het laten afkoelen van de aarde door Afrika te vergroenen. Het continent Afrika beslaat ruim 20% van de totale landoppervlakte van de aarde. Door hier te vergroenen zal het minder warmte opnemen en dus direct impact hebben op het vertragen of zelfs voorkomen van het opwarmen van de aarde. Dit doen ze door gebruik te maken van erkende vergroeningstechnieken als regenwateropvang, het terugbrengen van bomen en het ontwikkelen van graszaadbanken. Alle projecten van Justdiggit worden lokaal beheerd en uitgevoerd. Impact maken met een duurzaam product, het steunen van een goed doel en ook nog eens een kwalitatief goed product willen geven aan je klanten of medewerkers? Dat kan met een prachtige Bobby rugtas met bedrukking!

Vele modellen Bobby rugzakken bedrukken

De Bobby anti-diefstal tassen zijn er in vele modellen en kleuren. Alle modellen zijn duurzaam geproduceerd en ideaal voor onderweg. U kunt alle XD Design Bobby rugzakken bedrukken met uw logo of leuke tekst. De Bobby Soft is bijvoorbeeld ideaal voor naar school gaande kinderen. Deze zachte rugtas is verkrijgbaar in vele kleuren en door het gebruik van duurzame materialen bespaar je 23 liter water per rugzak in vergelijking met standaard materialen. De Bobby Hero collectie bestaat uit drie formaten. De Bobby Hero Small, de Bobby Hero Regular en de Bobby Hero XL. Dit iconische model is voor ieder een geschikt formaat. Ook voor de zakelijke markt is er een anti diefstal tas beschikbaar. De Bobby Bizz is een rugtas en aktentas in één. Ook deze kan bedrukt worden met uw logo. Naast de standaard drukopties zijn er nog andere posities mogelijk. Benieuwd naar al deze opties. Vraag dit dan aan ons salesteam en we helpen u graag verder.