1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
11

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Test

Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

 • Laagste prijzen
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge waardering: 9,2 van 10
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis ontwerpservice
 • Gratis verzending in Benelux
Petten bedrukken met uw logo of tekst

Bedrukt caps, daar neem je toch je pet voor af?

Bedrukte petten doen het heel goed op promotioneel vlak. Uiteraard is dat niet zozeer voor iedere doelgroep het geval, maar dat kunnen we dan weer zeggen voor iedere vorm van promotiemateriaal. Bedrukte caps doen het bijvoorbeeld zeer goed bij jongeren. Toch doen bedrukte petjes het bijvoorbeeld ook heel goed in de bedrijfswereld. Werknemers zijn immers d√© ambassadeurs van jouw merk. Ontdek zeker ons assortiment aan bedrukte caps, wij geloven er immers oprecht in dat wij voor iedere doelgroep een geschikt petje beschikbaar hebben. Straks ook met uw logo? Voor het volledige kledingassortiment kunt u ook op onze¬ externe webshop¬ kijken.
  
Sorteer op:
 
Trucker Cap
v.a. € 1,27
Best seller

Trucker Cap

Uni pet
v.a. € 1,11

Uni pet

HeavyCap pet
v.a. € 1,43

HeavyCap pet

TrendLine cap
v.a. € 1,35

TrendLine cap

ReflectCap pet
v.a. € 1,48

ReflectCap pet

Fitted Size pet
v.a. € 5,92

Fitted Size pet

Custom Made pet
v.a. € 2,95

Custom Made pet

Double Sandwich pet
v.a. € 3,36

Double Sandwich pet

Turbo Piping pet
v.a. € 3,68

Turbo Piping pet

Half-Pipe Sandwich pet
v.a. € 3,52

Half-Pipe Sandwich pet

Trucker Mesh Pet
v.a. € 2,52

Trucker Mesh Pet

Sandwich pet
v.a. € 3,36

Sandwich pet

Close-Fitting pet
v.a. € 3,36

Close-Fitting pet

Raver pet
v.a. € 3,36

Raver pet

Piping pet
v.a. € 3,68

Piping pet

16

Ideaal promotiemateriaal

Bedrukte petjes zijn mogelijks het beste promotiemateriaal dat op de markt verkrijgbaar is. Waarom? Omdat je door petten te bedrukken een veel uitgebreidere doelgroep weet te bereiken. Jouw bedrukking of logo wordt immers niet alleen bekeken door de gebruiker zelf, maar eenmaal zij de cap opzetten worden zij ook meteen een wandelend promotiebord die jouw bedrukking overal tentoonstelt. Alleen al om die promotionele redenen is het aangewezen om caps voornamelijk op drukke en zomerse plaatsen uit te delen. We denken hierbij bijvoorbeeld aan festivals, pretparken of andere evenementen die zich buiten situeren. Geef de petjes zeker ook mee aan werknemers die buiten de onderneming zelf werken, aangezien zij het eerste aanspreekpunt én zo ook de ambassadeur zijn van jouw onderneming. Maak optimaal gebruik van de ruchtbaarheid van bedrukte petten.

Groot assortiment aan petten

Niet alleen hebben wij een ruim assortiment aan petten die je kan bedrukken, bovendien zijn diezelfde petjes ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld trucker caps beschikbaar, maar evenzeer ook double sandwich caps, piping caps of ReflectCaps. Niet alleen kunnen wij al deze caps bedrukken met een logo of bedrukking naar keuze, maar bovendien zijn deze caps ook in heel wat kleuren beschikbaar. Je kan er met andere woorden moeiteloos voor zorgen dat de caps ook aansluiten bij de huisstijl, jouw logo of het opschrift.

Custom made caps

Bijzonder aan ons assortiment zijn onze custom made caps. Met onze handige tool ontwerp je zelf jouw eigen pet, volledig gepersonaliseerd op basis van jouw wensen. Vind je met andere woorden geen exemplaar die je met een simpele borduring of bedrukking aan jouw wensen kan aanpassen? Dan maak je toch gewoon zelf zo'n gepersonaliseerd exemplaar. Zo kan je zelf de kleur kiezen (inclusief PMS ingave), de borduring instellen en een bedrukking kiezen op basis van 1 kleur, 2 kleuren, 3 kleuren of 4 kleuren. Het is zelfs mogelijk om gelijktijdig voor zowel een borduring als een bedrukking te gaan. Borduring is daarbij mogelijk op 1, 2, 3 of 4 posities, alhoewel je er ook voor kan kiezen om enkel een opdruk te laten plaatsen. Het resultaat? Steeds op basis van jouw wensen, met jouw logo, met jouw gekozen opdruk, met jouw kleuren, naar jouw wensen én nog eens heel goedkoop.

Petjes bedrukken als relatiegeschenk

Alhoewel we het hiervoor voornamelijk hadden over het bedrukken van petten voor promotiemateriaal, is een gepersonaliseerde cap uiteraard ook gewoon een leuk relatiegeschenk. Wij raden in dat geval wel aan om te kiezen voor een neutraal exemplaar, zoals bijvoorbeeld de TrendLine cap of een populair model onder jongeren, zoals de Trucker cap. Probeer in dat geval ook niet alle nadruk te leggen op het promotioneel aspect, maar kies voor een leuke slogan of tekst. Uiteraard kunnen onze caps ook gewoon onbedrukt besteld worden. In dat geval trachten wij ze zelfs binnen één werkdag bij u te bezorgen.

Voor iedere pet een eigen opdruk

Bij deze petjes spreken we van bedrukken en niet van graveren. Dat is logisch, aangezien graveren enkel mogelijk is in harde oppervlakken. Hoe dan ook kunnen alle caps in deze webwinkel voorzien worden van een opdruk naar keuze. Weet bovendien dat wij dat uiterst snel én goedkoop doen. Snel, want wij versturen binnen de minuut een offerte met opgegeven leveringsdatum. Goedkoop, want er zijn bij ons al bedrukte caps beschikbaar voor prijzen die schommelen rond een enkele euro.

Waarom petten van Promofit?

Zoals je wel al gemerkt heb, hebben wij bij Promofit een uitgebreid assortiment aan caps. We hebben het dan niet alleen over het breed scala aan kleuren, modellen en mogelijkheden, maar eveneens over de optie om gewoon zelf een gepersonaliseerde cap samen te stellen. Promofit is dan ook jouw partner als het aankomt op het bedrukken van petten en caps en dat om volgende redenen:
 • 100% unieke caps voorzien van jouw logo
 • Uitgebreid assortiment petten in diverse kleuren en modellen
 • Kwaliteit petten met jouw opdruk of borduursel
 • Razendsnelle levering
 • Zowel beschikbaar in kleine als grote oplagen