Theeglazen met logo: genieten van verse thee

Veel theeliefhebbers drinken hun thee het liefste uit een glas. Vers gezette thee komt hierin het beste tot z’n recht. Laat theeglazen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Dit zorgt voor een professionele uitstraling als u thee serveert aan uw gasten. Dankzij uw opdruk zullen uw relaties zich uw naam goed herinneren en zo krijgt u meer bekendheid. Voor de bedrukking van theeglazen is Promofit de juiste keuze. Wij leveren snel en voor lage prijzen.

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 182 25.

Enkelwandige en dubbelwandige theeglazen

Het mooie van een theeglas is dat de prachtige kleur van uw thee goed zichtbaar is. Hierdoor geniet u er extra van. Daarnaast telt het ontwerp van het glas en de bedrukking mee bij uw beleving. Theeglazen zijn verkrijgbaar in enkelwandige en dubbelwandige varianten. Bij een enkelwandig exemplaar voelt u aan de buitenkant van het glas goed of de thee heet is of niet. U kunt er bovendien uw handen aan warmen. Als u een dubbelwandig theeglas gebruikt, is de temperatuur van de thee aan de buitenkant van het glas niet voelbaar. De thee blijft echter langer warm. Dit type glas werkt namelijk isolerend. Theeglazen zijn te combineren met een (glazen) schotel, maar dat is geen must. Veel restaurants en cafés doen het bijvoorbeeld wel. Het is namelijk handig om op het schoteltje een theelepeltje, theezakje, suiker en een koekje of bonbon te leggen.

Theeglas met opdruk: praktisch promotiemiddel

Bedrukte theeglazen zijn handige promotieartikelen. Als u kiest voor een bedrukking met uw bedrijfsnaam of logo zullen (potentiële) klanten dit zien. Dit draagt bij aan uw naamsbekendheid. Bovendien levert het drinken uit mooie promotionele theeglazen u een positief imago op. Op deze manier zult u klanten binden. Daarnaast zal iemand die geniet van heerlijke thee in een fraai glas sneller geneigd zijn nog een keer te bestellen of opnieuw bij u langs te komen. Zo’n positieve ervaring is goed voor ieder bedrijf, want het geeft u een goede naam. Serveer uw gasten dus thee in een gepersonaliseerd glas. Verder zijn bedrukte theeglazen leuke give-aways, bijvoorbeeld op een beurs of evenement. Ook kunt u denken aan een spaaractie voor unieke glazen of een promotieactie voor uw producten. Het bedrukken van theeglazen biedt kortom vele kansen voor effectieve reclame.

Glazen voor thee bedrukken

Theeleuten maakt u blij met mooie bedrukte theeglazen. Bind theedrinkers aan uw bedrijf door bij Promofit glazen te laten bedrukken met uw decoratie, grafisch ontwerp of logo. Wij hebben een assortiment met prachtige theeglazen voor u samengesteld. Kijk bijvoorbeeld eens naar het stapelbare Classic Theeglas. Dit sterke glas met oor is een echte hardloper. Voor de grote dorst is het Tirana Large dubbelwandig drinkglas met een inhoud van 450 milliliter een mooie optie. Het heeft een fraai bamboe deksel dat evenals het glas te bedrukken is. Zoekt u een oplossing met een glazen schoteltje? Dan hebben we de stijlvolle Sensation kop en schotel voor u in de aanbieding. Of wat dacht u van de Spring theeset die bestaat uit een glas en thee-ei? Dit is ideaal voor het gebruik van losse theeblaadjes. Deze exclusieve set leveren we in een handige geschenkverpakking. Verder zult u liefhebbers van thee ook een plezier doen met de Tea Time Theepot met kopje. Ook leveren we onder meer losse theefilters, zoals die van Funny Tea. Deze siliconen filters zijn leverbaar met verschillende vrolijke kerstmotieven. Tot slot vindt u bij Promofit ook andere soorten glazen, zoals glazen bekers en wijnglazen.

Pluspunten van bedrukte theeglazen op een rij

Wij zijn graag glashelder over de voordelen van bedrukte theeglazen:

  • Mooi doorzichtig glaswerk voor het drinken van thee;
  • Praktische promotiemiddelen;
  • Professionele uitstraling voor uw bedrijf;
  • Fraaie relatiegeschenken voor theedrinkers;
  • Thee serveren in uw eigen glazen;
  • Leuke weggevers voor uw promotieacties;
  • Ook leverbaar bij lage afname;
  • Snelle levering.

Mooie theeglazen met bedrukking bestellen bij Promofit

Bestel uw nieuwe theeglazen met eigen opdruk in een enkele kleur of meerdere kleuren bij Promofit. U profiteert van aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit. Plaats eenvoudig uw bestelling via onze webshop. Zoekt u een specifiek model glas dat niet in onze collectie zit? Vaak kunnen we u toch helpen, dus geef het aan bij onze medewerkers. Zo leveren we ook op maat gemaakte theeglazen met bedrukking van uw afbeelding, bedrijfslogo of tekst. Voor zowel kleine als grote oplages kunt u bij ons terecht. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden qua bedrukken en vormgeving.