USB artikelen bedrukken: aansluiten bij uw doelgroep

Vind een goede aansluiting bij uw doelgroep door in te zetten op USB-artikelen met uw reclameopdruk! Deze technologische hoogstandjes zijn zeer gewild. Iedereen heeft immers wel een computer of smartphone waarbij USB-producten van pas komen. Ze zijn handig voor de opslag van gegevens, het opladen van mobieltjes en goede verbindingen tussen apparaten. Ontdek hier het ruime aanbod van Promofit, maak uw keuze en profiteer van de lage prijzen.

Snel vinden

Filter
USB
(1 artikelen)
1 Bericht
Filter
USB
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Slimme USB-producten voor opladen, opslag en connectiviteit

USB-artikelen bieden slimme oplossingen aan gebruikers van mobiele telefoons, tablets, laptops en andere computerapparatuur. De afkorting USB staat voor Universal Serial Bus. Dit is een standaard voor het aansluiten van elektrische apparaten op computers, zoals printers en fotocamera’s. Via zo’n aansluiting loopt de uitwisseling van data en elektriciteit. De aangesloten apparatuur kan zo met elkaar communiceren en opdrachten uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bestanden vanaf de PC op een USB-stick opslaan. Ook het opladen van de accu van een mobiel apparaat is mogelijk via USB. Er zijn verschillende soorten en snelheden. USB-A kwam als eerste op de markt en USB-C is de nieuwste variant. Deze laatste wordt de nieuwe standaard. USB-producten genieten een grote populariteit. Doe hier uw voordeel mee en gebruik USB-artikelen met uw logo voor het promoten van uw bedrijf.

Uw logo op USB-artikelen: moderne marketing

Computers en smartphones zijn een onlosmakelijk onderdeel van onze maatschappij. USB-artikelen zijn onmisbaar om van deze apparaten te kunnen genieten. Speel hier slim op in door USB-gadgets met uw reclameopdruk te laten maken. Het past binnen moderne marketing. U zet hiermee een imago neer van vernieuwing en vooruitstrevendheid. Laat bijvoorbeeld powerbanks met uw logo bedrukken en gebruik deze als give-away op beurzen en congressen. Stuur een gepersonaliseerde USB-stick mee bij uw mailings of bied een bedrukte USB-hub aan bij de verkoop van uw producten. USB-artikelen met eigen opdruk zijn ook erg leuk als kerstcadeau voor uw medewerkers. Verder kunt u denken aan een spaaractie of prijsvraag met bedrukte USB-producten. Er zijn echt vele mogelijkheden voor een geslaagde promotieactie met deze moderne relatiegeschenken. U zorgt hiermee voor een grotere naamsbekendheid van uw bedrijf en het binden van klanten.

USB-gadgets met uw bedrukking bestellen

In de webshop van Promofit vindt u een groot assortiment voordelige USB-artikelen. Deze zijn te bedrukken met uw afbeelding, artwork, contactgegevens of logo. Dat kan bijvoorbeeld in een enkele kleur, maar meerdere kleuren of full colour is ook mogelijk. Bij ieder item in onze collectie staan de opties qua bedrukking beschreven. Het aanbod hebben we opgedeeld in een aantal categorieën. Als eerste noemen we USB-sticks. Op deze praktische gadget is het mogelijk computerbestanden, zoals teksten en digitale foto’s, op te slaan. Wilt u graag USB-sticks op maat laten maken? Kijk dan bij de categorie Custom USB-sticks. Zoekt u een product waarmee meerdere aansluitingen te maken zijn? Kies dan voor het bedrukken van één van onze USB-hubs. Met deze connectoren is het mogelijk tegelijkertijd meerdere apparaten op te laden. Ook vindt u prachtige opladers, oplaadkabels en wireless chargers in ons assortiment. Deze zijn zeer gewild voor het (draadloos) opladen van smartphones en andere apparaten. Dit geldt ook voor powerbanks en draadloze powerbanks. Op momenten dat er geen stopcontact in de buurt is, bieden deze uitkomst. De verschillende USB-artikelen zijn zowel in grote als in kleine hoeveelheden met uw opdruk leverbaar. Dus hoe groot uw behoefte of budget ook is, u kunt hiermee fantastische promotieacties op poten zetten.

USB-artikelen met eigen opdruk: de voordelen

We geven u een kort overzicht met de belangrijkste voordelen van bedrukte USB-producten:

  • Moderne weggevers;
  • Praktische give-aways op het gebied van technologie;
  • Laag geprijsde relatiegeschenken;
  • Populaire accessoires voor computers en smartphones;
  • Effectieve promotiemiddelen;
  • In kleine en grote oplages te bedrukken;
  • Korte levertijd.

Voordelige USB-items nodig? Koop ze via Promofit!

Ga mee met de technologische ontwikkelingen en bestel USB-artikelen met uw bedrukking bij Promofit. Bij ons is het mogelijk om deze producten goedkoop te laten maken en snel in huis te hebben. Wij hanteren laagste prijs garantie en kunnen ook items maken met uw eigen vorm. Dergelijke custom made USB-artikelen hebben een exclusieve uitstraling en vallen extra op. Als u dat wenst, helpen wij u bij het maken van een ontwerp. Heeft u een vraag of wilt u zich laten adviseren? Onze medewerkers staan klaar om u naar volle tevredenheid van dienst te zijn.