USB-sticks met uw logo

Bedrukte USB-sticks zijn hot. Iedereen heeft ze voortdurend nodig en ze worden zeer zeker op prijs gesteld. Bovendien worden USB-sticks heel makkelijk met bedrukking of lasergravering gepersonaliseerd en kan je ze ook gewoon voorzien van een leuke verrassing of mededeling. Ook custom made USB-sticks zijn mogelijk: van soft PVC creëeren we een USB-stick in elk gewenste vorm en afmeting. Zelfs het voorladen van bestanden op de USB-sticks is mogelijk, bijvoorbeeld met uw catalogus in PDF, handleidingen, bedrijfsfilmpjes, etc. Leuk, uniek, handig, profijtig en altijd een succesvol relatiegeschenk. Niet voor niets worden USB-sticks met opdruk vaak weggegeven op beurzen en evenementen!

Snel vinden

Filter
USB-sticks
(29 artikelen)
1-18 van 29 artikelen
 1. Rotate USB flashdrive van 16 GB van bamboe
  • Vanaf 50 stuks
  • Behuizing van pure bamboe
  • schrijfsnelheid 3 MB/s
  • leessnelheid 10 MB/s
 2. Rotate USB flashdrive van 8 GB van bamboe
  • Vanaf 50 stuks
  • 8 GB
  • Afmetingen: 6x1,3 x1,9 cm
  • Materiaal bamboe hout
 3. Rotate USB flashdrive van 4 GB van bamboe
  • Vanaf 50 stuks
  • Behuizing van pure bamboe
  • schrijfsnelheid 2 MB/s
  • leessnelheid 5 MB/s
 4. Rotate USB flashdrive van 4 GB van tarwestro
  • Vanaf 50 stuks
  • 50% tarwestro
  • schrijfsnelheid 2 MB/s
  • leessnelheid 5 MB/s
 5. Incognito USB-gegevensblocker
  • Vanaf 100 stuks
  • Vanaf 100 stuks 
  • USB-gegevensblocker 
  • Materiaal ABS Plastic 
  • Incl. geschenkverpakking 
Filter
USB-sticks
(29 artikelen)
1-18 van 29 artikelen

USB-sticks in vele modellen

In ons assortiment zijn er verschillende USB-sticks die wij kunnen bedrukken of graveren. Het kan daarbij gaan om klassieke usb-sticks of om zogenaamde Rotate usb-sticks. Die laatste zijn extra smal en kunnen bijvoorbeeld aan een sleutelbos gehangen worden. Daarnaast hebben we USB-sticks in de vorm van een sleutel of geïntegreerd in een armband of pen. Verder hebben wij ook luxe USB-sticks die bijvoorbeeld in een credit card formaat of in een bamboo jasje zijn gestoken. Hoe dan ook kunnen wij al deze usb-sticks bedrukken of graveren, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf.

Opgelet: niet al onze USB-sticks kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Een en ander is afhankelijk van het gebruikte materiaal en het aanwezige machinepark. Daarom geven wij steeds concreet aan of een USB-stick al dan niet gegraveerd of bedrukt kan worden. Raadpleeg onze productpagina's voor meer informatie.

USB-sticks gepersonaliseerd en custom made

Dankzij onze ruime keuzemogelijkheden zijn onze usb-sticks 100% gepersonaliseerd. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om de custom made usb-sticks te produceren op maat in soft PVC of kunststof. We denken hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo, beeldmerk, tekst, naam.. alles is mogelijk!

Voordelig USB-sticks bedrukken met uw logo

Deze bedrukte USB-sticks kunnen gebruikt worden als promotioneel materiaal voor uw bedrijf. We denken hierbij bijvoorbeeld aan het uitdelen van bedrukte USB-sticks op een jaarbeurs of evenement. Vooral in de technologische sector lijken deze USB-sticks met bedrukking het dan ook heel erg goed te doen. Dat is dan ook logisch: ze zijn niet alleen snel en goedkoop te verkrijgen, maar dankzij het opdruk en het logo dragen ze heel snel bij tot de naamsbekendheid van de onderneming in kwestie. Nood aan bedrukte USB-sticks? Wij doen het snel en goedkoop.

Promotionele USB-sticks met diverse opslagcapaciteit

Relatiegeschenken horen kwalitatief te zijn, net als jullie relatie. Afhankelijk van het beschikbare budget en het gewenste effect kan er gekozen worden voor verschillende opslagcapaciteiten, gaande van 1 tot en met 64 GB aan ultieme opslagkracht. Uiteraard zal de keuze afhangen van het beschikbare budget, het benodigde aantal, de doelgroep en het na te streven resultaat. Zo zal men bij een relatiegeschenk de voorkeur geven aan bijvoorbeeld 32 GB USB-stick met logo, terwijl men bij een promotionele actie liever kiest voor kwantiteit dan kwaliteit (maar vergis je niet: wij weten beiden te combineren). Bij een marketingactie mogen bedrukte weggevers dan ook een stuk goedkoper zijn.

Weet trouwens dat wij ook verder gaan louter opdruk, aangezien wij ook informatie kunnen opslaan op de USB-sticks. Zo kunnen de sticks bijvoorbeeld aan beginnende werknemers uitgedeeld worden, waarbij de sticks handige informatie bevatten zoals het arbeidsreglement, het evacuatieplan of standaard formulieren. De mogelijkheden van onze bedrukte USB-sticks lijken dan ook eindeloos.

USB-sticks bedrukken of graveren?

Afhankelijk van het gekozen type USB-stick hebt u de keuze tussen een bedrukking of een lasergravure. Een lasergravure oogt over het algemeen luxueuzer en is beter aangewezen als een relatie cadeau. Een USB-stick bedrukken is dan weer veel voordeliger, waardoor het bedrukken van materiaal vooral aangewezen is voor het uitdelen ervan op grotere schaal. Weet in dat laatste geval trouwens dat wij moeiteloos enkele duizenden exemplaren kunnen bedrukken en leveren, zodat u steeds voldoende marketingmateriaal voorhanden hebt.

Meer weten?

Uiteraard staan wij u graag bij gedurende het volledige proces. Het is dan ook belangrijk dat de USB-sticks aan al uw wensen voldoen, zeker indien zovele gebruikers ze mogelijks nog in handen zullen krijgen. Contacteer ons daarom voor meer informatie of eventuele ondersteuning bij het plaatsen van uw bestelling.