Vergrootglazen met uw bedrukking: goed in beeld bij de klant

Bedrukte vergrootglazen zijn altijd een groot succes! Met deze handige relatiegeschenken zorgt u dat u goed in beeld bent bij uw klanten en andere relaties. Vergrootglazen zorgen voor een loepzuiver beeld, bijvoorbeeld bij het bekijken van foto’s en drukproeven van uw nieuwe folder. Ook komen loepen van pas bij het lezen en vele hobby’s. Verras uw relaties met een vergrootglas met uw opdruk en vergroot zo uw naamsbekendheid!

Snel vinden

Filter
Vergrootglazen
(1 artikelen)
1 Bericht
Filter
Vergrootglazen
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Een praktische give-away om zaken onder de loep te nemen

Met een loep zijn vele zaken onder de loep te nemen. Dit kunnen bijvoorbeeld de kleine lettertjes in zakelijke documenten, details van edelstenen of de draden van een borduurwerkje zijn. Een leesglas vergroot onder meer de letters van artikelen in de krant en recepten in een tijdschrift. Detectives onder ons sturen we op pad met een handloep om hun speurtocht te versnellen en raadsels op te lossen. Alles wat het bekijken en onderzoeken waard is, wordt uitvergroot. Neem ook uw marketingplan eens onder de loep en voeg de bedrukking van vergrootglazen er aan toe. Met bedrukte vergrootglazen kunt u namelijk het effect van uw marketing vergroten!

Vergroot de impact van uw marketing met bedrukte vergrootglazen

Door vergrootglazen te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of tekst vergroot u de binding met uw bestaande klanten en werft u nieuwe klanten. Iedere keer dat zij iets door het vergrootglas bekijken, zullen zij ook uw opdruk zien. Dit betekent dat uw bekendheid zal groeien. Met promotionele vergrootglazen kunt u handig inhaken op het onderzoeken of vergroten van allerlei onderwerpen. Neem dit mee in het opzetten van uw promotieacties en vergroot zo de impact van uw marketing. Vergrootglazen die gepersonaliseerd zijn met uw bedrukking vormen leuke give-aways tijdens diverse gelegenheden, zoals beurzen, verkoopgesprekken, evenementen en open dagen. Ook zijn het populaire premiums waarmee u de verkoop van uw producten of diensten stimuleert. Daarnaast zijn bedrukte vergrootglazen vanwege hun compacte afmetingen zeer goed bruikbaar bij promotionele mailings. Uw direct mail zal er beter door opvallen en dat levert een vergroting van uw omzet op!

Het bedrukken van vergrootglazen

Promofit is u graag van dienst met het bedrukken van vergrootglazen. Wij leveren diverse goedkope loepen met opdruk van uw grafisch ontwerp, afbeelding, tekst, logo of bedrijfsnaam. De bedrukking van de leesglazen is mogelijk in een of meerdere kleuren. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld de voordelige Loupe Creditcard, een vergrootglas in handig creditcard formaat. De stijlvolle Loupe Compact loep heeft een handige, uitschuifbare loop waardoor deze geschikt is om mee te nemen. Of wat dacht u van een uitklapbare Foldy loep? Dit type loep staat ook bekend onder de naam dradenteller, omdat het een schaalverdeling heeft waarmee bijvoorbeeld de draden bij het borduren nauwkeurig te tellen zijn. Ook bij het knutselen of het beoordelen van drukwerk is dit opvouwbare loepje zeer praktisch.

Profiteren van de voordelen van vergrootglazen met opdruk

Via de webshop van Promofit kunt u prachtige vergrootglazen laten bedrukken. De voordelen hiervan zijn:

  • Praktische relatieartikelen voor een loepzuiver beeld;
  • Leuke weggevertjes voor gebruik bij het lezen, borduren en andere hobby’s;
  • Goedkope give-aways die uw naamsbekendheid vergroten;
  • Originele relatiegeschenken voor allerlei promotieacties;
  • Compacte weggevers die ideaal zijn voor direct mail;
  • Snel gepersonaliseerd te leveren, ook bij een lage afname.

Via de webshop van Promofit loepen bedrukken voor lage prijzen

Zoekt u voordelige vergrootglazen die te bedrukken zijn met uw logo of bedrijfsnaam? Dan bent u bij Promofit aan het juiste adres! Via onze webshop kunt u eenvoudig en veilig bedrukte vergrootglazen bestellen, in zowel grote als kleine aantallen. Heeft u vragen of staat de loep die u zoekt er niet bij? Bel of mail ons dan, of spreek ons aan via de online chat. Wij staan u graag te woord om een passende oplossing voor uw bedrijf te vinden.