Veter keycords met uw logo

De veter keycords zijn smal (namelijk tot 1 cm breed), maar breed genoeg om subtiel uw logo of tekst erop te zetten. Dit zijn de voordeligste keycords die we kunnen bedrukken. Veter keycords zonder bedrukking bestellen is uiteraard ook mogelijk. We bieden de veter keycords aan in twee versies: met platte of ronde veter.

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 182 25.

Levertijd veter keycords

Veter keycords zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de keycords sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage veter keycords

Zoekt u full color keycords in kleine oplages? Bestel deze dan voordelig bij Promofit! Full colour keycords zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere modellen veter keycords

Staat uw gewenste keycord er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij hebben in de voorgaande jaren een groot netwerk opgebouwd, wellicht kunnen wij u helpen met een passende oplossing.