Wasbare mondkapjes met logo laten bedrukken

Herbruikbare mondkapjes met logo opdruk zijn geschikt om te wassen en bedoeld om vaker te gebruiken: een fijn idee voor het milieu en voor uw portemonnee. We bieden de wasbare mondkapjes aan met eigen opdruk vanaf 10 stuks. Plaats een logo op de herbruikbare mondkapjes voor een professionele uitstraling aan uw bedrijf en personeel. Of bedruk de mondkapjes all-over in full colour met een grappige foto voor een opvallend effect: het ideale reclame mondkapje.

Snel vinden

Filter
Wasbare mondkapjes
(1 artikelen)
1 Bericht
Filter
Wasbare mondkapjes
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Bestel uitwasbare stoffen mondkapjes met logo

Mondkapjes gemaakt van uitwasbaar stof zijn milieuvriendelijker dan de saaie blauwe en witte wegwerp mondkapjes. Een stoffen mondkapje die je met de hand wast kan prima vaker gebruikt worden. Het zachte materiaal van de mondkapjes is fijner om een langere periode te dragen. Ook qua ademgemak wordt de voorkeur gegeven voor de herbruikbare mondkapjes.

Stoffen mondkapjes geschikt om te wassen

Bestel onze wasbare mondkapjes en deel deze uit aan uw klanten, bezoekers of andere zakelijke relaties. De ontvanger zal het gratis mondkapje met logo erop zeker gebruiken. Vooral als het een mooi vormgegeven mondkapje is zal deze veelvuldig in the picture komen. Dat is een win-win situatie die zeer welkom is in deze gekke tijd.