Zonnebrillen bedrukken met logo

Een zonnebril bedrukken en inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf of organisatie is voor het hele jaar optimaal. In eerste instantie denkt u misschien alleen aan een zonnebril in de lente- en zomermaanden, wanneer de zon volop schijnt. Maar ook in de herfst- en wintermaanden komen zonnebrillen goed van pas, bijvoorbeeld tijdens het autorijden bij een laagstaande zon of een scherpe lucht bij vrieskou. Op een skipiste tijdens de wintersport zijn zonnebrillen onmisbaar, zodat u niet verblind wordt. En hoeveel mensen gebruiken een of meerdere zonnebrillen niet als modeaccessoire? Als u een zonnebril laat bedrukken met uw logo heeft u een prachtig promotiemiddel dat uw naamsbekendheid zal vergroten. Kijk gauw verder op onze website, zodat u ziet wat Promofit allemaal voor u kan doen omtrent het bedrukken van zonnebrillen!

Snel vinden

Filter
Zonnebrillen
(4 artikelen)
4 artikelen
 1. 1
  Zonnebril June UV400
  • Vanaf 50 stuks
  • Met UV400 filter
  • Pastelkleurig frame  
 2. 2
  Zonnebril Bradley transparant UV400
  • Vanaf 50 stuks
  • UV400 Filter
  • Gekleurde Glazen
 3. 3
  Zonnebril Bradley UV400
  • Vanaf 50 stuks
  • Transparant Model
  • Bijkleurende Glazen
 4. Zonnebril Justin UV400
  • Vanaf 50 stuks
  • Donkere glazen
  • in 8 kleuren beschikbaar
Filter
Zonnebrillen
(4 artikelen)
4 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Zonnebril bedrukken: goedkoop en praktisch relatiegeschenk

Omdat mensen op veel momenten tijdens alle seizoenen een zonnebril dragen ter bescherming van hun ogen, is een zonnebril bedrukken een ideale manier van reclame maken. Bij Promofit weten we door onze jarenlange ervaring met het bedrukken van zonnebrillen dat ontvangers een zonnebril met logo dit altijd waarderen. Voor u is het een goedkope give-away en voor hen is het een praktisch geschenk, dat ze vaak en langdurig zullen gebruiken. Bovendien is het een subtiele manier van promotie bedrijven: geen grote logo's, maar heel fijntjes uw logo of bedrijfsnaam op de zonnebril. Klein maar fijn, want opvallen doet het wel, aangezien de bril continu voor iedereen goed te zien is. En natuurlijk zorgt Promofit ervoor dat de uitvoering van een zonnebril bedrukken perfect verloopt, zodat de bedrukking één geheel vormt met de zonnebril. Naast bescherming voor de ogen wordt een zonnebril ook vaak gedragen als modeaccessoire. Achteloos in het haar gestoken of prominent te zien bij een kort kapsel, is ook deze manier van een zonnebril dragen een optimale kans voor u. Immers, de zonnebril valt op en daardoor is uw logo of uw bedrijfsnaam, een tekst of een slogan heel goed te zien. Promofit heeft een ruim assortiment aan zonnebrillen om te bedrukken: groene, zwarte, rode, blauwe en gele zonnebrillen en brillen in regenboogkleuren. Daarbij kan de hele bril gekleurd zijn of alleen de pootjes, waarbij de glazen van de zonnebrillen zwart of transparant zijn. Er zijn zoveel opties dat wij zeker weten dat er altijd een zonnebril is om te laten bedrukken, waarbij de kleuren precies passen bij uw huisstijl. En vindt u niet wat u zoekt? Neem dan even contact met ons op!

Uw reclameboodschap uitdragen met bedrukte zonnebrillen

Een zonnebril bedrukken betekent feitelijk het bereiken van een groot en breed publiek. Deze promotionele artikelen worden veelvuldig gebruikt en gezien tijdens allerlei gelegenheden. U kunt uw reclameboodschap er goed mee uitdragen, bijvoorbeeld door ze cadeau te doen bij aankopen in uw winkel. Tijdens een evenement of op een braderie is een zonnebril met logo of een bedrukte pet een gewilde attentie en nog lang nadat dit evenement is afgelopen, draagt men uw zonnebril nog. Ook zijn zonnebrillen met logo erg geschikt om in een goodiebag te doen tijdens vakantiebeurzen, workshops en trainingen voor reisagenten, voor ondernemers in de horeca en voor organisatoren van een festival. Ook goede doelen zijn gebaat bij een mooi promotiemiddel, dat bovendien duurzaam is en niet zomaar in een lade terecht zal komen en nooit meer zal worden gebruikt. Door een zonnebril met hun boodschap te dragen, laten mensen die goede doelen steunen weten dat ze die boodschap belangrijk vinden. Met het gebruik van de juiste kleuren in de huisstijl is de zonnebril zeer herkenbaar. 

Groot assortiment zonnebrillen om te bedrukken

Het assortiment zonnebrillen van Promofit om te laten bedrukken is zeer groot, zodat er voor iedereen precies de juiste zonnebril te vinden is. Er zijn trendy zonnebrillen en hele hippe, daarnaast zijn natuurlijk ook de meer klassieke modellen aanwezig. Promofit heeft zelfs ecologisch verantwoorde zonnebrillen in het assortiment opgenomen. Ook zijn de zonnebrillen van verschillende materialen gemaakt. En voor wie Koningsdag viert en of sportevenementen de Nederlandse sporters aanmoedigt, is er de leuke oranje zonnebril met rood-wit-blauwe glazen. Kortom, voor elke maat, van elk materiaal, in elke kleur, in elke stijl: voor zonnebril bedrukken moet u bij Promofit zijn. U ontvangt van ons altijd een vrijblijvend digitaal bestand, zodat u een goed voorbeeld heeft hoe wij de zonnebril van uw keuze gaan bedrukken. Na uw akkoord starten we meteen met het zonnebrillen drukken en zorgen we voor een snelle verzending, zodat u de zonnebrillen met logo spoedig in huis hebt. 

Voordelen van zonnebrillen met uw opdruk

Belangrijke voordelen van de bedrukking van zonnebrillen:

 • Goedkope give-away met opdruk van uw logo of slogan;
 • Handig weggevertje om uw bedrijfs- en naamsbekendheid mee te vergroten;
 • Populair als gepersonaliseerd geschenk;
 • Geschikt voor alle seizoenen
 • Kleine oplage zonnebrillen bedrukken
 • Snelle levering.

Promofit: voor het snel bedrukken van een zonnebril

Bij Promofit bent u verzekerd van goedkope relatiegeschenken! Zonnebrillen met bedrukking leveren we snel, desnoods met spoed. Natuurlijk is het ook mogelijk zonnebrillen zonder bedrukking te bestellen. In onze webshop vindt u uitgebreide informatie over onze collectie voordelige zonnebrillen en het bedrukken daarvan. U kunt online een offerte aanvragen of meteen een bestelling plaatsen. Wij helpen u graag met aanvullende informatie en advies.

Speciaal gepersonaliseerde zonnebrillen

Heeft u over uw promotiemateriaal van zonnebrillen bedrukken of over zonnebrillen met logo nog speciale wensen? Neem dan contact op met ons team, wij helpen u graag! Wij zijn te bereiken via e-mail [email protected] en via telefoon op 076-50 18 225.