CATALOGUS BEKIJKEN

Bekijk hieronder onze verschillende catalogussen. Je kunt de catalogussen downloaden of online bekijken.

 
Promofit Catalogus
 

 

Promofit Catalogus 2016 "Premiums & Gifts"

bekijk online | bestellen

De Promofit Catalogus is een aanvulling op ons online assortiment en bevat boordevol ideeën voor uw promotiedoeleinden of relatiegeschenken. Een bron van inspiratie met de nieuwste gifts & gadgets.
Wilt u liever een papieren catalogus ontvangen om doorheen te bladeren? Stuur ons dan een mailtje of bel ons even.
 
Textiel Catalogus
 
 

Textiel Catalogus 2015/16

bekijk online | downloaden

Bekijk hier de catalogus met textiel variërend van budget tot hoogwaardige topmerken; zo is er altijd een passende oplossing voor elke branch en voor elk budget.
Vrijwel elk kledingstuk is te bedrukken of borduren met uw logo/tekst. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.
 
Snoep Catalogus
 
 

Snoep Catalogus

bekijk online | downloaden

Bekijk hier de catalogus boordevol lekkere snoepgoed, zoals snoeppotten, pepermuntdoosjes en chocola.
 

Één adres voor uw relatiegeschenken

Promofit biedt u een compleet assortiment aan van relatiegeschenken, gadgets en andere promotionele producten die u kunt weggeven aan uw klanten, leden of zakenrelaties. Jarenlang zijn onze siliconen polsbandjes, bidons, keycords en bigshoppers populaire give aways en blijken deze zeer geschikt te zijn als relatiegeschenk door onze lage prijzen. Onze klanten doen graag zaken met ons, door onze snelle en vriendelijke service. Behalve de producten op onze websites kunnen wij u ook helpen aan andere, originele relatiegeschenken die meer passen bij uw bedrijf, presentatie of evenement. Door onze goede contacten en grote netwerk kunnen wij bijna elk gewenst product leveren met bijvoorbeeld uw logo of andere boodschap. Daag ons uit, onze mogelijkheden zijn oneindig!