Tassen bedrukken: relatiegeschenken met ruimte voor inhoud

Een bedrukte tas is een bijzonder praktisch relatiegeschenk dat dagelijks van pas komt. Het biedt ruimte voor allerlei soorten inhoud. Er is altijd plek voor persoonlijke zaken, zoals een telefoon, agenda en portemonnee. Afhankelijk van uw wensen vult u een tas met kleding, sportartikelen, boodschappen, handdoeken, boeken, cadeaus enzovoorts. Bijvoorbeeld bij het winkelen zijn tassen onmisbaar. Laat tassen bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding en verblijd er uw relaties mee!

Tassen bedrukken voor het maken van reclame

Tassen met bedrukking zijn ideaal om uw reclameboodschap voor het voetlicht te brengen. Iedereen gebruikt immers tassen en daarom zijn het populaire give-aways. Bij elk gebruik is uw reclame in beeld, zowel voor degene die de tas gebruikt als de mensen op hun pad. Tassen zijn goedkoop te bedrukken met uw afbeelding, logo, tekst, bedrijfsnaam, foto, artwork, slogan of grafisch ontwerp. U kunt ze verkopen of weggeven in uw winkel of tijdens evenementen, beurzen, congressen, workshops, feesten, festivals en open dagen. Rugzakjes, zoals de Promobag, of katoenen tasjes, bijvoorbeeld de Shoppybag, met opdruk zijn erg leuk als goodiebag bij een productpresentatie. Ook zijn bedrukte tasjes een goed middel om een direct mail effectiever te maken. Kondig in uw mailing bijvoorbeeld een speciale actie aan, waarbij een schoudertas (voorbeeld: Postmanbag) met bedrukking een extraatje is bij de aankoop van uw product. Tassen met uw opdruk bieden kortom vele mogelijkheden voor succesvol reclame maken!

Tassen dragen uw boodschap overal heen

Of u nu gaat sporten of winkelen, een tas biedt altijd uitkomst om uw spullen mee te nemen. Omdat de behoeften verschillen zijn er verschillende modellen tassen op de markt. Voor het doen van inkopen is een boodschappentas, schoudertas, bigshopper of katoenen tas erg handig. Als u gaat sporten zult u kiezen voor een sporttas of rugzak. Voor een uitje, reis of vakantie kiest u eerder een reistas en koeltas. Met een tas dragen mensen hun spullen overal heen. Als u tassen met uw reclameboodschap laat bedrukken zullen deze tasjes ook overal komen en gezien worden! Een tas met bedrukking is dus een promotioneel artikel met een groot bereik! U vergroot er uw zichtbaarheid en naamsbekendheid mee!

Het bedrukken van tassen voor promotie op maat

Bij Promofit kunt u kiezen uit een groot assortiment goedkope tassen. Deze bedrukken we in een kleur, meerdere kleuren of full colour. De mogelijkheden zijn per model verschillend. Maak uw keuze uit de modellen in onze webshop voor een prachtig gepersonaliseerd artikel! Wij leveren ook bij een lage afname / kleine afname / kleine aantallen. Daarnaast is het mogelijk om tassen custom made te bestellen, bijvoorbeeld de boodschappentas Supermarkt met een geheel eigen vorm. Promofit zorgt op basis van uw wensen voor een op maat gemaakt ontwerp. Dit is ideaal als u graag unieke tasjes wilt bedrukken, die past bij uw huisstijl en/of een specifieke promotieactie. Denkt u bijvoorbeeld aan een bepaalde afmetingen, kleuren, een eigen vorm, speciale afwerking of soort materiaal. Deze artikelen zijn absoluut betaalbaar! Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij stellen graag een aantrekkelijke offerte voor u op!

Tassen bedrukken heeft alleen maar voordelen

Laat tassen bedrukken en profiteer van de voordelen:

  • Voordelige drager van uw reclametekst, bedrijfsnaam en/of logo;
  • Praktische give-away ter vergroting van uw naamsbekendheid;
  • Populair gepersonaliseerd relatiegeschenk;
  • Custom made / eigen vorm / op maat gemaakt mogelijk;
  • Lage afname / kleine afname / kleine aantallen;
  • Snel leverbare tassen.

Kies Promofit voor de bedrukking van goedkope tassen

Bij Promofit kunt u vele soorten promotionele tassen laten bedrukken voor een lage prijs. Wij leveren ons gehele assortiment snel en staan voor u klaar om te helpen met informatie en advies. In onze webshop vindt u onze collectie voordelige tasjes, zoals boodschappentassenrugzakkenreistassenkatoenen tassen en koeltassen. Via onze webshop kunt u eenvoudig bestellen of een offerte aanvragen. Ook zijn er mogelijkheden om tassen geheel naar eigen ontwerp te laten maken. Wij vertellen u hier graag meer over.