Kantoorartikelen

Kantoorartikelen zijn ideaal om in te zetten voor promotieactiviteiten met een zakelijk karakter. Elk bedrijf heeft kantoor gerelateerde artikelen nodig. Met een gepersonaliseerd kantoorartikel zult u dus veel zakelijke relaties blij maken. Kantooraccessoires zoals pennen, potloden, memoblokken, schrijfmappen, kalenders, USB-sticks en powerbanks maken het werken op kantoor efficiënt. Laat deze praktische artikelen met uw logo of bedrijfsnaam bedrukken en doe er uw voordeel mee!

Meest verkocht

Zakelijke relatiegeschenken voor efficiënt werken

Voor het werken op kantoor zijn vele zaken nodig. Achter het bureau en in de vergaderzaal helpen essentiële benodigdheden zoals paperclips, nietmachines, linialen, presse papiers, markeerstiften, documentenmappen, rekenmachines en laserpointers ons bij de dagelijkse werkzaamheden. Dankzij deze spullen loopt de boel op rolletjes. Documenten archiveren we op een goede manier. Afspraken leggen we correct vast. Offertes rekenen we tot achter de komma door. Ideeën en andere belangrijke informatie schrijven we op. We handelen en communiceren er op los. Kantoorbenodigdheden zorgen voor een efficiënte organisatie. Kies voor het bedrukken van kantoorartikelen. Dit levert praktische blikvangers op waarmee u de goede relatie met uw klanten onderstreept!

Promotionele kantoorartikelen zijn praktische give-aways

Met promotionele kantoorartikelen kunt u uw waardering tonen aan uw zakelijke partners, uw klanten en uw medewerkers. Ook voor het zichtbaar maken van uw bedrijfsnaam, logo en huisstijl in uw eigen organisatie zijn bedrukte kantoorartikelen ideaal. Allerlei promotieactiviteiten krijgen een groter effect door bedrukte kantoorbenodigdheden in te zetten. Als u bijvoorbeeld met uw promotieteam op een beurs of evenement staat, kunt u bedrukte pennen meegeven aan bezoekers van uw stand. Kleine artikelen, zoals visitekaarthouders, zijn zeer geschikt om bij een direct mail te voegen. Uw reclame valt zo extra op tussen de andere post. Bij een verkoopgesprek is het leuk om een schrijfmap of powerbank met uw opdruk uit te reiken aan een bestaande of potentiële klant. Allerlei reguliere kantoorartikelen tovert u met uw opdruk om tot een effectief promotieartikel!

Uw logo of bedrijfsnaam als bedrukking op kantoorartikelen

U kunt vele soorten kantoorartikelen laten bedrukken met uw logo, merk, contactgegevens, website, telefoonnummer, tekst en/of afbeelding. Promofit zorgt voor de bedrukking van goedkope kantoorartikelen in de volgende categorieën: bureau accessoires, schrijfwaren, balpennen, papierwaren, kalenders, gadgets en usb artikelen. Uit kunt kiezen uit de artikelen en geschenksets in ons assortiment of u kunt ze op maat laten maken. Met een eigen vorm zal uw relatiegeschenk extra opvallen en benadrukt u uw merkidentiteit. De artikelen uit onze ruime collectie zijn laag geprijsd en snel leverbaar. Maak een keuze die aansluit bij uw doelgroep, doelstelling en boodschap. Zo zal uw promotieactie het meeste effect hebben. Ons verkoopteam kan u hierbij adviseren. Wij sturen u graag een aantrekkelijke offerte en staan voor u klaar om meer te vertellen over de mogelijkheden van onze scherp geprijsde producten. Ook bij uw bestelling van een custom made relatieartikel denken we graag met u mee. Samen met u zorgen we voor een perfect zakelijk cadeau dat gepersonaliseerd is naar uw wens!

Bedrukte kantoorartikelen hebben vele voordelen

Het bestellen van kantoorartikelen met uw bedrukking levert u een aantal mooie voordelen op:

  • Praktische relatiegeschenken voor gebruik op kantoor;
  • Populaire weggevers met een zakelijke uitstraling;
  • Bij promotieacties op vele wijzen effectief in te zetten;
  • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat snel te leveren is;
  • Goedkope give-aways die de bekendheid van uw merk verbeteren;
  • Het bestellen van een lage afname is vaak mogelijk;
  • Kantoorartikelen op maat, met eigen vorm, zijn ook leverbaar.

Bij Promofit goedkope kantoorartikelen laten bedrukken met uw logo

Promofit is de juiste keuze voor uw bestelling van voordelige kantoorartikelen met of zonder opdruk. Wij bedrukken diverse prachtige kantoorbenodigdheden met uw afbeelding, merknaam, artwork of slogan. Ook leveren wij deze promotionele producten custom made. Bij ons kunt u rekenen op een snelle levering en ook bij een lage afname zijn er vaak mogelijkheden om producten te bestellen. Bekijk het ruime aanbod in onze webshop!