Bedrukte kalenders komen elke dag van pas

Een kalender komt elke dag van pas. Als herinnering aan welke dag het vandaag is. Om te bedenken wat er op het programma staat en om uit te rekenen hoeveel nachten we nog moeten slapen voordat onze vakantie begint. Voor het omcirkelen van speciale data, die we echt niet mogen vergeten omdat er dan iets bijzonders gepland is of aan de hand is. Of om deadlines in de gaten te houden en die te halen! Geef uw relaties deze onmisbare give-away cadeau en u zult elke dag in beeld zijn!

Kalenders drukken: relatiegeschenken voor promotioneel succes

Kalenders zijn perfect om promotie te maken voor uw bedrijf of product. U kunt ze laten drukken met uw bedrijfsnaam, logo, artwork, slogan, grafisch ontwerp, reclameboodschap, telefoonnummer en/of adres van uw website. Deze praktische weggevertjes zijn ideaal om cadeau te doen aan het einde van het jaar, bijvoorbeeld met Sinterklaas of de Kerstdagen. Ook bij evenementen, open dagen, feesten, beurzen, congressen en workshops kunt u ze uitdelen. Een nieuw jaar is een goede aanleiding om uw relaties een direct mail te sturen met als extraatje een bedrukte kalender, die gepersonaliseerd is naar uw wensen. Hiermee toont u uw waardering en werkt u aan het binden van uw klanten. Een leuke kalender met uw opdruk kunt u ook meegeven aan klanten die producten in uw winkel kopen. Zij zullen dit erg op prijs stellen en dat is goed voor uw naamsbekendheid en imago!

Kalenders bestellen en bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo

Promofit staat voor u klaar voor het bedrukken van kalenders met uw logo of bedrijfsnaam. U vindt verschillende soorten kalenders in ons assortiment. Deze voorzien wij in één of meerdere kleuren van uw bedrukking. Kies bijvoorbeeld voor de opdruk van uw logo op een goedkope Start Mini 3-Maandskalender met handige datumschuiver. Deze viertalige jaarkalender biedt een duidelijk overzicht van de vorige, lopende en volgende maand. De Omlegkalender Eurovisie heeft elke maand een foto van een Europees landschap. Deze bureaukalender is ook viertalig en heeft een jaaroverzicht van het lopende en het volgende jaar. Of doe slim met een SmartDate schuifkalender. Dit is een oneindige bureaukalender met een schuifvenster. Door het verschuiven hiervan ziet u altijd de juiste datum. Kalenders zijn relatieartikelen die erg handig zijn om via de post te verzenden. Bij Promofit kunt u voor mailings tevens passende verzendenveloppen, verzendkartons en verzenddozen bestellen!

De voordelen van bedrukte kalenders

Bedrukte kalenders hebben de volgende voordelen:
  • Goedkoop gepersonaliseerd relatiegeschenk;
  • Uw opdruk is het gehele jaar in beeld bij uw relaties;
  • Draagt bij aan klantenbinding en uw naamsbekendheid;
  • Promotioneel artikel waarmee u elke dag de aandacht trekt;
  • Zeer geschikt voor direct mail
  • Zowel bedrukt als onbedrukt snel leverbaar.

Bij Promofit kunt u rekenen op laag geprijsde kalenders

Als u bij Promofit kalenders laat drukken, kunt u rekenen op lage prijzen en een snelle levering! Bekijk ons assortiment in onze webwinkel en vind bij elk artikel informatie over de keuzemogelijkheden en prijzen. Elke kalender is zowel bedrukt als onbedrukt leverbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen van elk artikel. Als u een keuze gemaakt heeft kunt u online snel uw bestelling regelen. Wilt u eerst meer informatie of wenst u advies? Neem contact met ons op, want wij helpen u graag!