Giveaways: onvergetelijke weggevers

Bedrukte giveaways zijn al jaren erg populair. Het uitdelen van relatiegeschenken met of zonder logo is één van de beste manieren om veel klanten te bereiken. Een giveaway zal niet snel worden weggegooid en meer dan 70% van de ontvangers van een premium herinnert zich het product en de boodschap van de premium. Met het uitdelen van bedrukte producten bereikt u niet alleen een grote groep mensen maar zij zullen u ook niet snel vergeten. Dit is slechts één van de vele voordelen van giveaways.

Meest verkochte giveaways

Voordelen van giveaways

Giveaways hebben een positief effect op uw bedrijf, evenement of ander doeleinde:

  • Vergroot de naamsbekendheid
  • Verbetert het bedrijfsimago
  • Verhoogt de klantenbinding
  • Stimuleert herhaalde aankopen
  • Promoot uw product of dienst
  • Trekt specifiek uw (gewenste) doelgroep aan

Weggevers en giveaways bedrukken

Een gepersonaliseerde premium is een geschenk dat niet snel vergeten zal worden. Onze meest populaire giveaway is het polsbandje. Een bedrukt of geweven polsbandje is een giveaway die tijdens ieder evenement of feest goed gebruikt kan worden. De armbandjes worden bijvoorbeeld gebruikt als toegangsbewijs, leeftijdsbandje of als aandenken aan een onvergetelijke bruiloft of verjaardag. Ook de lanyards zijn nog steeds erg gewild. Al jaren worden bedrukte keycords gebruikt tijdens beurzen, bijeenkomsten en andere zakelijke evenementen. Maar deze goedkope premiums worden ook steeds meer gebruikt door particulieren voor bijvoorbeeld een inzamelingsactie of tijdens een feest. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in haast alle kleuren en verschillende soorten opdruk. Een weggever die vaak onderschat wordt is de sleutelhanger. Een sleutelhanger is een relatiegeschenk dat niet weggegooid zal worden en regelmatig in de handen van de ontvang zal liggen. Een standaard sleutelhanger met gravering of bedrukking kan snel geleverd worden. Wanneer u opzoek bent is een custom made sleutelhanger wellicht een betere optie. Met een ruim assortiment aan bedrukte en onbedrukte premiums is er voor ieder een oplossing.

Snel giveaways bij u in huis

Veel mensen denken vaak dat het bedrukken van premiums lang duurt. Het tegendeel is waar. Premiums kunnen snel gepersonaliseerd en geleverd worden. Afhankelijk van de bewerking en het product kunnen in de meeste gevallen de relatiegeschenken binnen 2 weken bij u in huis zijn. Onbedrukt kunnen de meeste producten al binnen 1-2 dagen na betaling geleverd worden.

Giveaways met een lage afname

Relatiegeschenken alleen voor grote bedrijven? Dit is zeker niet het geval. Al onze weggevers hebben een lage minimale afname. De meeste zijn al bedrukt of onbedrukt te leveren vanaf 50 stuks. Snel uw bestelling in huis is iets wat steeds belangrijker wordt bevonden. Bij ieder product staat bij ons de standaard levertijd aangegeven. Dit doen we bij zowel de bedrukte als onbedrukte promotieartikelen. Mocht u het sneller nodig hebben dan staat aangeven? Neem dan contact met ons op zodat wij in overleg met de productie kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen.

Voordelen van weggevers

Meer dan 70% van de ontvangers van een premium herinnert zich het product en de boodschap van de giveaway. Met het uitdelen van bedrukte producten bereikt u niet alleen een grote groep mensen maar zij zullen u ook niet snel vergeten. Daarbij zijn er steeds meer milieuvriendelijke geschenken te vinden. Denk hierbij aan het materiaal waarvan deze eco artikelen gemaakt zijn of het terugdringen van plastic door het weggeven van een mooie drinkfles.

Giveaways bestellen bij Promofit

Met een ruim assortiment hebben wij voor iedere gelegenheid een passend relatiegeschenk. Heeft u ook al eens gedacht aan een mooie BIC aansteker? Gemakkelijk weg te geven en van hoge kwaliteit! Mocht u naar iets op zoek zijn dat u niet direct kunt vinden op de website, een speciale bedrukking of een compleet eigen idee hebben neem dat contact met ons op en wij gaan samen met u op zoek naar de perfecte giveaway.