Aanstekers bedrukken: verhoog uw naamsbekendheid

Een aansteker bedrukt met het bedrijfslogo is een populair relatiegeschenk dat bijdraagt aan uw naamsbekendheid. Aanstekers zijn een praktische give-away, want iedereen moet zo nu en dan wat aansteken. Ze komen thuis, bij een barbecue, op het werk en in de horeca van pas. Aanstekers zijn goedkoop en snel te bedrukken. U deelt ze gemakkelijk uit bij verschillende gelegenheden, zoals festivals, beurzen, congressen en evenementen.

Snel vinden

Filter
Aanstekers
(29 artikelen)
1-18 van 29 artikelen
Filter
Aanstekers
(29 artikelen)
1-18 van 29 artikelen

Een aansteker op zak komt altijd van pas

Aanstekers komen altijd van pas. Daarom is het slim om er altijd eentje op zak, in je tas of in de keukenlade te hebben. Je doet een roker er een plezier mee. Thuis, op visites, bij een feestje, in een café of in een restaurant steek je er een kaars mee aan. Met een aansteker maak je licht en creëer je sfeer! De langere keukenaanstekers, zoals de AluLite aansteker, zijn handig voor het veilig aansteken van het fornuis en de barbecue. Uw relaties zullen de bedrukte aansteker als cadeau dus erg waarderen! U toont er uw waardering voor de klant mee. Een aansteker bedrukt met uw logo zorgt dat uw bedrijfsnaam regelmatig in beeld is.

Aanstekers met opdruk inzetten voor promotie-acties

Als u de aansteker inzet als promotioneel artikel zet u uw bedrijfsnaam, merk, product of reclameboodschap echt in het zonnetje. Trakteer uw klanten en andere relaties op dit praktische en voordelige relatiegeschenk. Hiermee versterkt u de relatie met uw klanten; u wakkert het vuurtje als het ware aan. De goedkopere aanstekers (zoals de Burn wegwerpaanstekers) zijn een perfecte weggever bij promotie-acties. En de luxe aanstekers zijn inzetbaar als een prachtig geschenk voor speciale klanten. Aanstekers kunt u bovendien geheel naar uw wensen gepersonaliseerd inzetten en laten bedrukken. Geef bijvoorbeeld een aansteker cadeau met uw logo en de naam van de klant als opdruk. Dat zal een klant erg bijzonder en leuk vinden. De bedrukte aansteker is kortom een ideale premium!

Voordelen van de promotionele aansteker

We zetten de belangrijkste voordelen van aanstekers bedrukken kort voor u op een rij:

  • Aanstekers met opdruk laten uw boodschap of logo opvallen
  • Aanstekers zijn goedkope weggever
  • Gebruiksvriendelijk en veilig promotioneel product
  • Snel en voordelig aanstekers bedrukken
  • Al vanaf 50 stuks leverbaar
  • Onze aanstekers zijn verkrijgbaar in vele kleuren, materialen en modellen
  • Gepersonaliseerde aanstekers zijn multi inzetbaar

Bedrukte aanstekers

Aanstekers kunt u op verschillende manieren laten bedrukken. Ze lenen zich uitstekend voor de opdruk van een logo, grafisch ontwerp, cartoon, reclameboodschap, bedrijfsnaam, website of slogan. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Aanstekers zijn in vele soorten leverbaar, in verschillende maten, materialen en kleuren. In het assortiment van Promofit vindt u zowel navulbare aanstekers als wegwerpaanstekers. Ook zijn er elektrische aanstekers en bijzondere aanstekers verkrijgbaar, bijvoorbeeld aanstekers met een lampje of een flesopener. Bedrukken is mogelijk vanaf één kleur tot full colour.

Aanstekers bedrukken en bestellen bij Promofit

Voor de bedrukking en borduring van een relatiegeschenk met uw logo of tekst moet u bij Promofit zijn! Aanstekers met bedrukking leveren wij tegen de laagste prijzen! Ook kunnen we bedrukte aanstekers met spoed leveren en dat komt van pas bij uw lastminute-acties. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop. Bij elke aansteker staat een productomschrijving met meer informatie, zoals de specifieke kenmerken en mogelijkheden. Heeft u interesse voor een bepaalde aansteker? Maak uw keuze en vraag om een offerte. Direct bestellen kan ook.