Polo's bedrukken: praktisch als bedrijfskleding

Polo's zijn populaire shirts met een nette en geklede uitstraling. Ze zijn zeer geschikt als bedrijfskleding en relatiegeschenk. Personeel dat in een poloshirt met uw logo rondloopt is meteen herkenbaar voor klanten. En een mooi gepersonaliseerd exemplaar zal als cadeau ook in de smaak vallen bij uw klanten. Bedrukte polo's zijn kortom perfect om uw bedrijfsnaam te promoten!
 

Snel vinden

Filter
Polo's
(11 artikelen)
11 artikelen
Filter
Polo's
(11 artikelen)
11 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

De polo: een comfortabel kledingstuk voor diverse activiteiten

De polo is een sportief shirt dat in 1926 voor het eerst gedragen werd. De Franse tennisser René Lacoste ontwierp het poloshirt voor draagcomfort tijdens zijn favoriete sport. Het shirt kwam in 1933 met groot succes op de markt. Tegenwoordig draagt men dit kledingstuk vrij algemeen, dus niet alleen meer tijdens het sporten. Het shirt is fijn om te dragen tijdens allerlei activiteiten en gelegenheden. Zo wordt het kledingstuk zeer veel gedragen bij uiteenlopende soorten werk. Polo’s worden veelvuldig gedragen en dit maakt ze ideaal als drager van uw bedrijfslogo en/of reclameboodschap!

Poloshirts promotioneel succesvol inzetten

Polo’s met uw bedrukking zijn een effectief promotiemiddel voor uw merk. Medewerkers die een bedrukte polo dragen veranderen in wandelend reclamemateriaal voor uw bedrijf of organisatie. Ze zijn bovendien goed herkenbaar voor de klant. Dit is ideaal voor personeel van winkels, restaurants, hotels en cafés. Ook komen de bedrukte shirts bijvoorbeeld van pas bij het uitdossen van een promotieteam of een sportteam in de stijl van uw bedrijf of sportvereniging. Een polo met de opdruk van uw bedrijfsnaam, logo of slogan draagt bij aan uw naamsbekendheid! Ook kunt u bedrukte polo’s slim inzetten voor een leuke promotionele actie. U kunt ze bijvoorbeeld inzetten als gepersonaliseerd cadeau bij de aankoop van een product. Een shirt met de opdruk van uw logo samen met de naam van uw klant is een leuke en persoonlijke verrassing op een verjaardag. Daarnaast zijn polo’s met bedrukking leuke weggevers tijdens evenementen, sportwedstrijden, jubilea, teamuitjes, feesten en allerlei andere gelegenheden. Uw klanten zullen een poloshirt met opdruk erg waarderen en dat komt uw imago, naamsbekendheid en omzet ten goede!

Het bedrukken en borduren van polo’s

Promofit zorgt graag voor de goedkope bedrukking en borduring van polo’s met uw ontwerp. Bij het bedrukken kunt u kiezen uit zeefdruk of transferdruk, in één kleur tot en met vier kleuren. Bij zeefdruk drukken we elke kleur afzonderlijk op het shirt. Dit geeft een goede dekking en gebeurt door middel van een raamwerk, een soort zeef. Bij een transfer leggen we een zogenaamd transfervel met uw afbeelding op het shirt. Door deze combinatie met een pers te verhitten vindt er een transfer plaats van het vel naar het shirt: de inkt hecht zich aan het kledingstuk. Borduring gebeurt met een borduurmachine en is mogelijk voor kleine borduursels van 6 cm2 tot een groot ontwerp van 480 cm2. U kunt uw ontwerp laten drukken op zes verschillende plekken op het shirt: linkerborst, rechterborst, voorzijde, achterzijde, rechtermouw of linkermouw. Wij hebben diverse modellen shirts in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een goedkope Primus damespolo, herenpolo of Calgary kinderpolo. Behalve poloshirts kan Promofit ook andere kleding voor u bedrukken, zoals t-shirts en hoodies.

De voordelen van polo’s met uw bedrukking of borduring

Belangrijke voordelen van poloshirts met opdruk zijn:

  • Praktisch kledingstuk om uw herkenbaarheid te vergroten;
  • Zet uw bedrijfsnaam goedkoop in de aandacht;
  • Draagt bij aan uw naamsbekendheid en imago;
  • Verrassend als gepersonaliseerd relatiegeschenk;
  • Snelle levering.

Snel en goedkoop polo’s laten borduren en bedrukken bij Promofit

Het bedrukken en borduren van polo’s verzorgt Promofit goedkoop en snel. We voorzien uw polo’s graag van uw bedrijfsnaam, slogan, grafisch ontwerp, logo of afbeelding. Als u bedrukte of onbedrukte poloshirts met spoed nodig heeft, dan zorgen we daar voor. Wij garanderen altijd de laagste prijzen en helpen u graag met informatie en advies. Kijk verder in onze webwinkel voor ons complete assortiment voordelige polo’s. Bij elk artikel staat een uitleg over de mogelijkheden. Heeft u een keuze gemaakt? Vraag dan een offerte aan of bestel direct online!