T-shirts bedrukken

Ondernemers zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om hun bedrijf zo voordelig en snel mogelijk te promoten. Het goedkoop bedrukken van t-shirts kan hier een handje bij helpen. Niet alleen geeft een bedrukt t-shirt de naamsbekendheid van uw onderneming een flinke boost, u kunt het shirt tevens volledig naar uw wensen aanpassen. Het t-shirt functioneert in feite dus als een volkomen gepersonaliseerde advertentie! Een t-shirt bedrukken we echter niet alleen als promotioneel hulpmiddel - het is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk of gepersonaliseerd cadeau.

Snel vinden

Filter
T-shirts
(25 artikelen)
1-18 van 25 artikelen
  1. PIONEER MEN PIONEER heren t-shirt 175g
    • Vanaf 25 stuks
    • Borduring mogelijk
    • 100% biologisch gekaard katoen 
Filter
T-shirts
(25 artikelen)
1-18 van 25 artikelen

Het bedrukken van t-shirts: hoe werkt het?

Om te garanderen dat de opdruk wasbeurt na wasbeurt op het t-shirt blijft zitten, is het belangrijk dat er gekozen wordt voor de juiste druktechniek. Er bestaan verschillende druktechnieken, waaronder transferdruk en zeefdruk:

  • Transferdruk: bij transferdruk worden de ontwerpen niet rechtstreeks op het textiel aangebracht. In plaats daarvan wordt jouw ontwerp eerst in spiegelbeeld op een zelfklevende folie gedrukt. Vervolgens wordt deze folie bij hoge temperatuur op het textiel aangebracht. Door de hoge temperatuur raakt de inkt los van de folie en hecht deze zich aan de stof. Transferdruk is geschikt voor alle soorten kledingstukken en textiel. Transferdruk is vooral een goede combinatie met kunstvezels.
  • Zeefdruk: bij de zeefdruk techniek wordt de kleur door middel van een fijne zeef rechtstreeks op het textiel gedrukt. Dit zorgt ervoor dat de opdruk zeer lang houdbaar is. Bovendien is deze bij deze techniek een groot spectrum aan kleuren mogelijk. Zeefdruk is vooral geschikt voor grote oplages.
  • Borduring: u kunt tevens een t-shirt laten borduren. Bij deze techniek wordt een logo, tekst of andere versiering met naald en garen op het textiel aangebracht.

Goedkoop en snel t-shirts bedrukken met uw logo

Het bedrukken van t-shirts met uw logo is een goedkope manier om meer naamsbekendheid te creëeren voor uw onderneming. Bovendien geeft het uw bedrijf een professionele uitstraling. Uw personeel is immers direct herkenbaar! Om uw onderneming nog meer te promoten, kunt u er voor kiezen om naast t-shirts tevens andere producten te bedrukken met uw logo. Denk bijvoorbeeld aan sleutelhangers, telefoonhoesjes en zweetbandjes. Bij sommige producten is, naast bedrukking, ook borduring mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om handdoeken te personaliseren met een borduring van uw logo - ideaal voor een spa of wellness onderneming! Daarnaast is het bij sommige producten mogelijk om te graveren. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om uw logo in bestek te laten graveren.

Bedrukt t-shirt als budget relatiegeschenk of voor een team

Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor uw geliefde of voor een vriend of vriendin, maar zijn de t-shirts in de winkel niet uw smaak? Laat dan een t-shirt bedrukken! Niet alleen is dit een uniek cadeau, u kunt het shirt ook precies aanpassen aan de wensen van de ontvanger. Niet alleen zijn bedrukte t-shirts geschikt als relatiegeschenk of als promotioneel hulpmiddel, bedrukte t-shirts zijn tevens perfect wanneer u op zoek bent naar bijpassende shirts met bedrukking voor een team of voor een speciaal evenement. Denk bijvoorbeeld aan een sportteam dat bijpassende kleding met bedrukking nodig heeft voor een wedstrijd, een vrijgezellenavond of een eindexamenfeest. Kruip achter de computer en ontwerp een mooi of grappig t-shirt met bedrukking voor uw (sport)team, vrienden, collega's en/of familie. Onze bedrukte t-shirts zijn goedkoop, van uitstekende kwaliteit en de levertijd is zeer kort. Bovendien zullen de bijpassende t-shirts met bedrukking de teamspirit nog een extra boost geven!

Bestel je eigen t-shirt bedrukt

Het voordeel van t-shirts laten drukken is dat u het volledig naar uw wensen kunt aanpassen. Ten eerste is het zaak een blanco t-shirt uit te kiezen. In onze webshop kunt u kiezen uit diverse modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. Alle modellen zijn in diverse maten verkrijgbaar. Voor ieder wat wils dus! Na het kiezen van het t-shirt model kunt u kiezen uit een brede selectie van kleuren. Ook kunt u de positie van de opdruk en het aantal kleuren van de opdruk bepalen. Ten slotte kunt u een bestand uploaden met uw t-shirt ontwerpen. Het ontwerpproces is zeer eenvoudig en snel. Het eindproduct is een volledig gepersonaliseerd t-shirt met een prachtige opdruk.