Sport handdoeken met eigen opdruk

Bij vele sporten worden de sporthanddoeken vaak gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tennis en fitness. Wilt u sporthanddoeken bedrukken? Dan bent u bij Promofit aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende soorten sporthanddoeken die u gemakkelijk kunt laten bedrukken. We bieden verschillende soorten bedrukkingen aan.

Snel vinden

Filter
Sporthanddoeken
(21 artikelen)
21 artikelen
  • Vanaf 21 stuks
  • Incl. full colour print.
  • Snel leverbaar.
  • 80% polyester, 20% polyamide.
  • Vanaf 21 stuks
  • Incl. full colour print.
  • Snel leverbaar.
  • 80% polyester, 20% polyamide.
Filter
Sporthanddoeken
(21 artikelen)
21 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Sporthanddoeken bedrukken

Wilt u sporthanddoeken bedrukken? Dan bent u bij promofit aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende soorten sporthanddoeken die u gemakkelijk kunt laten bedrukken. We bieden verschillende soorten bedrukkingen aan. Deze verschillende methode bespreken we hieronder. Naast meerdere mogelijkheden van sporthanddoeken bedrukken bieden wij ook een snelle levertijd. Waardoor u de sporthanddoeken op het gewenste moment in huis heeft. Hierbij is het wel zo dat de levertijd verschilt per product dat u kiest. Wilt u meer te weten komen over onze handdoeken? Lees dan hieronder verder. Heeft u al gevonden wat u zocht? Bestel dan gemakkelijk uw bedrukte sporthanddoeken online en upload direct uw logo of tekst die u op de handdoek wilt hebben!

Verschillende soorten sporthanddoeken

Het is mogelijk om uit verschillende soorten bedrukking methodes te kiezen. Zo kunt u bij ons uw eigen logo of tekst laten bedrukken in full colour hierbij wordt er een digitale print op de sporthanddoek geplaatst. Dit gaat door middel van een duurzame methode ‘reactive printing’. Het is ook mogelijk om sporthanddoeken te bedrukken met borduur. Hierbij wordt uw logo of tekst op de handdoek geborduurd. Dit kan ook gedaan worden in verschillende kleur om uw tekst of logo er nog beter uit te laten springen. Het is ook mogelijk om uw tekst of logo op een band te laten in weven. Zo heb je over de hele breedte van de handdoek de mogelijkheid om er iets op te zetten. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er bijna niet te kiezen valt.

Handdoeken bestellen

Heeft u de keuze gemaakt upload dan gemakkelijk uw eigen logo of tekst naar onze website zodat deze op de handdoek geplaatst kan worden. Vervolgens kiest u hoeveel stuks u wilt aanschaffen. Bekijk ook eens onze andere producten zoals drinkwaren, kleding en textiel en hygiëne en wellness. Bestel vandaag nog uw sporthanddoeken bedrukt bij Promofit.