Pennen bedrukken en cadeau doen als relatiegeschenk

Het bedrukken van pennen is zeer populair. Bedrukte pennen zijn namelijk leuke en praktische relatiegeschenken voor alle doelgroepen. Elke organisatie, groot of klein, kan er reclame mee maken. Omdat we nog altijd veel schrijven zijn pennen een welkom presentje. Dus bestel ook promotionele pennen en laat ze bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Verblijd al uw relaties met dit voordelige cadeau!

Pennen bedrukken met bedrijfsnaam ter verbetering van uw naamsbekendheid

Een pen bedrukken met logo is gemakkelijk, goedkoop en een goede manier om onder de aandacht te komen en te blijven van uw klanten. Deze praktische give-away is al jaren razend populair en zal dit ook nog lang blijven. Een pen met logo is hierdoor een goed marketinginstrument ter verbetering van uw naamsbekendheid. Naast het logo is het ook mogelijk om een telefoonnummer, website of persoonlijke boodschap erbij te bedrukken. Benieuwd naar hoe de pennen bedrukt met logo en eventuele aanvulling eruit komen te zien? Vraag een vrijblijvend ontwerp aan en u ontvangt deze spoedig in uw e-mail.

Bedrukte pen: vele mogelijkheden voor effectieve reclame

Een bedrukte pen is een relatiegeschenk dat mogelijkheden biedt voor elk budget. Het is een klein en handig artikel dat goedkoop en snel te leveren is. Uw opdruk springt elke keer dat uw relaties iets opschrijven in het oog. Het uitdelen van pennen met bedrukking zorgt voor een grotere naamsbekendheid. Klanten zullen zich uw naam beter herinneren en dus eerder aan u denken als ze iets nodig hebben dat u verkoopt. U kunt uw promotionele pennen bijvoorbeeld verspreiden via uw stand op een beurs, congres, open dag, evenement, workshop of een andere bijeenkomst. Ook voor een promotieactie die u aankondigt via diverse communicatiekanalen, zoals direct mail of social media, zijn pennen met opdruk zeer geschikt. Bied uw pen dan bijvoorbeeld aan als premium bij een bestelling. Een fysieke mailing maakt u op een eenvoudige manier opvallender door een bedrukte balpen toe te voegen. Daarnaast kunt u denken aan het persoonlijk uitreiken van uw pen met opdruk tijdens een verkoopgesprek of bij een receptiebalie. Of geef een gepersonaliseerd exemplaar cadeau bij een jubileum of verjaardag. Er is kortom van alles mogelijk met bedrukte promotionele pennen!

Pennen met opdruk of gravure bestellen

Pennen bedrukken kunt u bij Promofit met een tekst of afbeelding, bijvoorbeeld een logo, grafisch ontwerp, merknaam, telefoonnummer of reclameboodschap. Afhankelijk van het model is bedrukking in verschillende kleuren of graveren mogelijk. Meestal vindt het bedrukken middels zeefdruk plaats. Deze druktechniek geeft een bedrukking van een hoge kwaliteit. Wij leveren pennen in kleine aantallen en grote aantallen, dus ook als eenmanszaak of mkb-er kunt u bij ons bestellen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten pennen en merken: goedkope pennenecomultifunctionelemetalenflyer pennen, schrijfsetsToppointSenator pennen en nog veel meer. Kijk rond in onze webshop en kies voor een eenvoudige bedrukking of custom made balpennen!

Voordelen van voordelige pennen met bedrukking

Pennen met bedrukking kennen de onder andere de volgende voordelen:

  • Laag geprijsde weggevers;
  • Op diverse manieren te gebruiken voor promotieacties;
  • Effectief gepersonaliseerd relatiegeschenk;
  • Verbetert de bekendheid van uw merk;
  • Vele kleuren en modellen snel leverbaar;
  • Op maat te maken;
  • Kleine oplage pennen bedrukken is ook mogelijk.

Luxe pennen personaliseren

Schrijfwaren zijn er in alle soorten en maten. Een luxere pen is vaak wat zwaarder waardoor het schrijfcomfort hoger is. Een mooie pen bedrukken met logo is een geschenk dat goed bewaard zal worden. Klanten zien direct aan de pen dat het geen goedkoop weggevertje is waardoor ze de bedrukte pennen meer zullen waarderen.

Promofit: voor het bedrukken van laag geprijsde balpennen

Promofit is een uitstekende keuze voor het bestellen van laag geprijsde pennen met een opdruk van uw logo, bedrijfsnaam, slogan, tekst of contactgegevens. Bij ons kunt u snel en met spoed pennen kopen. Zowel bij een hoge als een lage afname zijn er mogelijkheden. Ontdek uw favoriete pen in onze prachtige collectie bedrukbare promotionele artikelen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Geef het aan bij uw bestelling of neem contact met ons op.