Pennen bedrukken en cadeau doen als relatiegeschenk

Het bedrukken van pennen is zeer populair. Bedrukte pennen zijn namelijk leuke en praktische relatiegeschenken voor alle doelgroepen. Elke organisatie, groot of klein, kan er reclame mee maken. Omdat we nog altijd veel schrijven zijn pennen een welkom presentje. Dus bestel ook promotionele pennen en laat ze bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Verblijd al uw relaties met dit voordelige cadeau!

Pennen bedrukken of graveren ter verbetering van uw naamsbekendheid

Een pen bedrukken met logo is gemakkelijk, goedkoop en een goede manier om onder de aandacht te komen en langdurig te blijven van uw klanten. Deze praktische logo pen give-away is al jaren razend populair en zal dit ook nog lang blijven. Een pen met logo is hierdoor een goed marketinginstrument ter verbetering van uw naamsbekendheid. Naast het logo is het ook mogelijk om een telefoonnummer, website of persoonlijke boodschap op de pen te drukken. Benieuwd naar hoe pen drukken werkt en de pennen bedrukt met logo en eventuele aanvulling eruit komen te zien? Vraag een vrijblijvend ontwerp aan en u ontvangt deze snel in uw e-mail.

Pen laten bedrukken: vele mogelijkheden voor effectieve reclame

Een bedrukte pen is een relatiegeschenk dat mogelijkheden biedt voor elk budget. Het is een klein en handig artikel dat goedkoop en snel te leveren is. Uw opdruk springt elke keer dat uw relaties iets opschrijven in het oog. Het uitdelen van pennen met bedrukking zorgt voor een grotere naamsbekendheid. Klanten zullen zich uw naam beter herinneren en dus eerder aan u denken als ze iets nodig hebben dat u verkoopt. U kunt uw promotionele pennen bijvoorbeeld verspreiden via uw stand op een beurs, congres, open dag, evenement, workshop of een andere bijeenkomst. Ook voor een promotieactie die u aankondigt via diverse communicatiekanalen, zoals direct mail of social media, is een pen drukken zeer geschikt. Bied uw pen met logo dan bijvoorbeeld aan als premium bij een bestelling. Een fysieke mailing maakt u op een eenvoudige manier opvallender door een bedrukte balpen toe te voegen. Daarnaast kunt u denken aan het persoonlijk uitreiken van uw pen met opdruk tijdens een verkoopgesprek of bij een receptiebalie. Of geef een gepersonaliseerd exemplaar cadeau bij een jubileum of verjaardag. Pennen bedrukken kan ook op een luxueuze manier. Promofit heeft luxe pennen om te graveren met een logo of een persoonlijke boodschap. Er is, kortom, echt van alles mogelijk met bedrukte promotionele pennen!

Stylo bedrukken, ideaal voor onze Belgische klanten

Stylo is het Belgische woord voor pen. Het is afgeleid van het Franse woord "stylo", dat letterlijk "stift" betekent. Een stylo is een kleine, handzame pen die wordt gebruikt om te schrijven. Het verschil met een gewone pen is dat een stylo een schrijfstift heeft die alleen met druk op de knop schrijft. Er zijn verschillende soorten stylo's, zoals balpennen, vullingen, rollerball pennen, vulpotloden en veel meer.

Bedrukte stylo's zijn een populaire manier om uw bedrijf te promoten. Bedrukte stylo's worden vaak gebruikt als promotiemateriaal of als relatiegeschenken. Stylo's kunnen worden bedrukt met een logo, een bedrijfsnaam of een andere tekst. U kunt kiezen voor verschillende soorten stylo's, zoals balpennen, vulpotloden, rollerball pennen en veel meer. Stylo's met uw logo zijn een effectieve manier om uw bedrijf te promoten en te laten opvallen bij uw klanten.

Wist u dat wij stylo's naar België verzenden zonder verzendkosten? In combinatie met onze lage prijzen, snelle service en gunstige ligging bij de Belgische grens, is Promofit de perfecte leverancier van pennen nationaal en internationaal!

Naast het woord "stylo" wordt ook "bic" gebruikt in de informele spreektaal in België als men spreekt over pennen. Bic kennen wij natuurlijk als het bekende pennenmerk van de gekleurde balpennen met zijdelings drukknop systeem. 

Pennen met opdruk of gravure bestellen

Pennen bedrukken kunt u bij Promofit met een tekst of afbeelding, bijvoorbeeld een logo, grafisch ontwerp, merknaam, telefoonnummer of reclameboodschap. Afhankelijk van het model is bedrukking in verschillende kleuren of graveren mogelijk. Meestal vindt het bedrukken door zeefdruk plaats. Deze druktechniek geeft een bedrukking van een hoge kwaliteit. Wij leveren pennen met logo in kleine aantallen en grote aantallen, dus ook als eenmanszaak of mkb-er kunt u bij ons bestellen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten pennen en merken: goedkope pennen, eco pennen, multifunctionele, metalen, flyer pennen, schrijfsets, Parker, Senator pennen en nog veel meer. Kijk rond in onze webshop en kies voor pen drukken voor een eenvoudige bedrukking of custom made balpennen.

Voordelen van voordelige pennen met bedrukking

Pennen met bedrukking kennen de onder andere de volgende voordelen:

  • Laag geprijsde weggevers;
  • Op diverse manieren te gebruiken voor promotieacties;
  • Effectief gepersonaliseerd relatiegeschenk;
  • Verbetert de bekendheid van uw merk;
  • Vele kleuren en modellen snel leverbaar;
  • Op maat te maken;
  • Kleine oplage pennen bedrukken is ook mogelijk.

Luxe pennen personaliseren

Schrijfwaren zijn er in alle soorten en maten. Een luxere pen is vaak wat zwaarder, waardoor het schrijfcomfort hoger is. Een mooie pen bedrukken of graveren met logo is een geschenk dat goed bewaard zal worden. Klanten zien direct aan de pen dat het geen goedkoop weggevertje is, waardoor ze de bedrukte pennen meer zullen waarderen. Bedrukken van pennen kent veel uitvoeringen en zo kunnen wij bij Promofit altijd iets aanbieden dat bij elke gelegenheid passend is en ook past in ieders budget. Voor pennen van Promofit, ook de luxe pen met logo, betaalt u altijd de goedkoopste prijs. 

Promofit: voor het bedrukken van laag geprijsde balpennen

Promofit is een uitstekende keuze voor het bestellen van laag geprijsde pennen met een opdruk van uw logo, bedrijfsnaam, slogan, tekst of contactgegevens. Wij geven u de laagste prijsgarantie op het pen drukken. Bij ons kunt u snel en met spoed pennen kopen. Zowel bij een hoge als een lage afname zijn er mogelijkheden. Ontdek uw favoriete pen in onze prachtige collectie bedrukbare promotionele artikelen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Geef het aan bij uw bestelling of neem contact met ons op.

Meer informatie over pen drukken

Heeft u over het pen drukken nog vragen of heeft u misschien speciale verzoeken over een pen laten bedrukken? Of heeft u meer informatie nodig over een pen met logo? Neem gerust contact op met ons team. Wij zijn te bereiken via e-mail [email protected] en via telefoon op 076-50 18 225. Wij helpen u graag!