Technologie

Smartphones, computers, tablets en allerlei andere technologische vindingen zijn ontzettend populair bij een grote doelgroep. Haak hier op in met uw marketing en volg de laatste digitale trends. Laat de leukste gadgets bedrukken met uw logo en geef hiermee uw promotieacties een boost. Win zo meer klanten voor uw producten en diensten. Promofit biedt u volop keuze en vernieuwt het assortiment voortdurend.

Meest verkocht

Technologisch innovatieve relatieartikelen

Technologie maakt het leven makkelijker. Met name de smartphone draagt hier aan bij. Bijna iedereen heeft er eentje. We gebruiken dit slimme apparaat voor games, social media, navigatie, bankzaken en nog veel meer. Telefoons, computers en tablets zijn onmisbaar voor werk, vermaak en communicatie. Aanverwante zaken zijn hierdoor ook zeer gewild. USB-sticks, bluetooth speakers en camera’s zijn hier voorbeelden van. Ook smart technologie is in opmars. Via het Internet of Things (IoT) communiceren apparaten met elkaar en dit biedt mogelijkheden om ze op afstand te bedienen. Denk aan Smart Home oplossingen, Smart verlichting en smartwatches. Liefhebbers van gadgets zijn hier dol op. Door dergelijke artikelen in te zetten als relatiegeschenk zult u de harten van veel potentiële klanten veroveren. U laat bovendien zien dat u een vernieuwend bedrijf bent. Dit levert u een modern imago op.

Volg de laatste tech-trends met uw marketing

Het volgen van de nieuwste technologische ontwikkelingen is een slimme zet bij het kiezen van uw nieuwe relatieartikelen. Klanten waarderen functionele geschenken die zorgen dat ze ‘connected’ zijn namelijk enorm. Help uw relaties dus met praktische technologie oplossingen, zoals powerbanks, telefoonaccessoires, oplaadkabels, trackers en laserpointers. Dit soort zaken maakt het leven van uw doelgroep in het digitale tijdperk eenvoudiger. Zo zijn bedrukte oordopjes een voorbeeld van een give-away die tijdens een beurs erg gewild is onder (potentiële) klanten. Digitale goodies zijn ook ideaal voor relatiemarketing. U verhoogt hiermee de loyaliteit van uw bestaande klanten. Geef bijvoorbeeld een activity tracker met uw opdruk cadeau bij de aankoop van uw producten. Door klanten te verrassen met leuke dingen bindt u ze aan uw bedrijf. U vergroot uw naamsbekendheid en bouwt aan een positief imago.

Digitale goodies en gadgets bedrukken met uw logo

Voor u zijn we bij Promofit altijd op zoek naar de laatste innovaties. Ontdek in onze webwinkel de leukste gadgets voor op het werk, onderweg en thuis. Deze praktische goodies zijn te bedrukken met uw grafisch ontwerp, foto, tekst of logo. We nodigen u uit om rond te neuzen in de diverse categorieën met voordelige producten: telefoon & tablet, USB, bluetooth, JBL speakers, gadgets en smart. Naast de artikelen in onze collectie is het tevens mogelijk om custom made geschenken te bestellen. Wij adviseren u graag over een product met uw eigen vorm. Daarnaast is het altijd mogelijk ondersteuning te krijgen bij het ontwerp van de bedrukking.

De voordelen van technologie relatiegeschenken

Verbind uw naam aan de nieuwste technologische goodies en profiteer van de volgende voordelen:

  • Populaire give-aways;
  • Relatieartikelen die uw bedrijf een moderne uitstraling geven;
  • Praktische weggevers;
  • Slimme tool voor relatiemarketing;
  • Vergroot uw bekendheid;
  • Te verkrijgen in grote en kleine hoeveelheden;
  • Snel leverbaar;
  • Ook op maat te bestellen.

Voordelige technologie producten via Promofit bestellen

Laat de techniek in uw voordeel werken en bestel goedkope technologie artikelen bij Promofit. Hiermee maakt u op een effectieve manier reclame voor uw bedrijf. De verschillende producten zijn snel te leveren, inclusief een haarscherpe opdruk van uw reclameboodschap. Laat de geschenken van uw keuze bijvoorbeeld bedrukken met uw bedrijfsnaam en contactgegevens. Dit is mogelijk in full colour of een aantal kleuren. Promofit levert topkwaliteit voor een lage prijs en kan ook innovatieve relatiegeschenken met uw eigen design maken. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via de chat, per e-mail en telefoon.