Lippenbalsems: handige relatiegeschenken voor lippenverzorging

Bij uw persoonlijke verzorging is een fijne lippenbalsem onmisbaar. Door het gebruik van deze balsem krijgt u gezonde en zachte lippen. Het beschermt uw lippen bovendien tegen de schadelijke invloeden van zon, kou en wind. U voorkomt hiermee dat de huid schraal en droog wordt. Lippenverzorgingsproducten zijn zeer populair en verkrijgbaar in goedkope sticks en potjes. Laat deze artikelen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en bereik zo een groot publiek!

Snel vinden

Filter
Lippenbalsem
(25 artikelen)
1-18 van 25 artikelen
 1. 1
  Lippenbalsem Classic Stick
  • Vanaf 50 stuks
  • Leverbaar in 9 verschillende kleuren
  • Full colour bedrukking
  • Snelle levering
Filter
Lippenbalsem
(25 artikelen)
1-18 van 25 artikelen

Lippenbalsem beschermt en verzacht de lippen

Lippenbalsem is een heerlijk wellness artikel waarmee u uw lippen beschermt, hydrateert en verzacht. Deze lippenverzorging draagt bij aan uw algehele welbevinden. Als u lipjar of lipgloss uit een potje gebruikt, zult u uw vingers gebruiken om te smeren. Met een lippenbalsem in de vorm van een stick brengt u direct een laagje balsem op de lippen aan. Het bekende merk Labello kwam als eerste met de handige verpakking van lippenbalsem in een stick. De Labello stick zat in de beginjaren in een huls van tin. Nu zijn alle lippenbalsem sticks gemaakt van plastic. Ze zijn te koop in diverse leuke kleuren en ze hebben een praktisch draaimechanisme. Doordat de balsemsticks klein zijn passen ze bovendien in iedere tas! Gun uw klanten dit fijne verzorgingsproduct en laat lippenbalsems bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Dit zal goed zijn voor de marketing van uw merk!

Bedrukte lippenbalsems promotioneel inzetten

Bedrukte lippenbalsems zijn zeer geschikt voor promotioneel gebruik. Het is een goedkope give-away die u kunt uitdelen op beurzen, evenementen, festivals, feesten, congressen en open dagen. Voeg dit leuke weggevertje bijvoorbeeld toe aan goodiebags met uw flyers en ander reclamemateriaal. Of zet ze in een schaal bij de receptie van uw sauna, schoonheidssalon, massagesalon, spa, hotel, fitnesscentrum, reisbureau of wellnesscentrum. Uw klanten zullen graag een bedrukte lippenbalsem meenemen. De kleine potjes en sticks kunt u ook gebruiken voor een promotieactie waarbij u een direct mail verstuurt. Een dergelijk extraatje bij uw post zal klanten aan u binden en verleiden tot extra aankopen. Verwijs in uw mailing bijvoorbeeld naar wellness, gezondheid, persoonlijke verzorging, ontspanning, reizen, sporten of romantiek. Lippenbalsems met bedrukking zijn kortom promotionele toppers die vele mogelijkheden hebben voor de groei van uw naamsbekendheid en omzet!

Lippenbalsems bedrukken met uw reclame

Verschillende soorten voordelige lippenbalsems kunt u bij Promofit laten bedrukken met uw reclame. Dit is mogelijk in één kleur, meerdere kleuren of full colour en u kunt ook een kleine afname bij ons bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een opdruk met uw logo, slogan, bedrijfsnaam, adresgegevens, telefoonnummer of grafisch ontwerp. In ons assortiment vindt u lippenbalsems met een neutrale geur en smaak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dus een kleur die past bij uw merk, promotieactie of huisstijl zit er altijd tussen. Laat bijvoorbeeld de goedkope balsemstick Frostbalm voorzien van uw bedrukking. Of ga voor lippenbalsem in een rond potje. Ook een lipjar in een bedrukt balvormig potje is erg leuk als weggevertje voor uw relaties. Bekijk ons gehele assortiment in onze webshop. Daarnaast levert Promofit ook diverse andere laag geprijsde artikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, zoals nagelvijlentoilettassenmanicuresets en spiegels. Deze leveren een stijlvolle combinatie op met bedrukte lippenbalsems.

Profiteer van de voordelen lippenbalsems met bedrukking

Het bedrukken van lippenbalsems heeft de volgende voordelen:

 • Praktische give-away;
 • Goedkoop weggevertje dat in iedere tas past;
 • Ideaal als gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Promotioneel artikel dat bijdraagt aan uw naamsbekendheid en omzet;
 • Snel te leveren, ook bij een kleine afname.

Het bestellen van goedkope lippenbalsems met opdruk bij Promofit

Goedkope lippenbalsems met opdruk koopt u bij Promofit! Wij voorzien deze give-aways snel van uw bedrukking en maken er zo een prachtig gepersonaliseerd relatiegeschenk van. Ook onbedrukt zijn deze promotieartikelen leverbaar. Ontdek ons scherp geprijsde assortiment lippenbalsems en vraag via onze webshop vrijblijvend een offerte aan. Of bestel direct als u uw keuze heeft gemaakt! Heeft u vragen? Dan zijn wij u graag van dienst met informatie en advies.