Keycords bedrukken met uw design: praktische dragers van uw reclame

Keycords of lanyards zijn praktische nekkoorden waar u bijvoorbeeld een badge, sleutels of een fluitje aan kunt dragen. Deze keycords zijn ideaal voor de bevestiging van naambadges tijdens een evenement, congres, beurs, festival, feest, workshop of open dag. De houwtouwen zijn te bedrukken met uw tekst, logo of bedrijfsnaam. Maak hier gebruik van en maak zo effectief reclame!

Blikvangers voor uw bedrijf: bedrukte keycords

Keycords, ook wel lanyards genaamd, zijn echte eyecatchers. Door ze te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, trekt u de aandacht van potentiële klanten. Gebruik keycords om uw badge, ID of toegangsbewijs te dragen tijdens een beurs, evenement of promotieactie. Daarnaast zijn bedrukte keycords in uw eigen huisstijl ideaal als aanvulling op bedrijfskleding. Dit zorgt voor een professionele uitstraling op de beursstand!

Populaire keycord opties

Het assortiment keycords van Promofit is groot. We leveren de lanyards met of zonder opdruk en met of zonder badgehouder. De badgehouders zijn bovendien los verkrijgbaar via onze webshop. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren, breedtes en lengtes. We bieden eveneens een aantal handige opties, zoals kunststof buckles, veiligheidsbuckles of een hanger voor mobiele telefoons.

Verschillende soorten keycords

De keycords met bedrukking zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals een verstelbaar keycord. Geweven keycords hebben een extra luxe uitstraling. Dergelijke sleutelkoorden zijn erg sterk en hebben een lange levensduur. Veter keycords zijn extra dun en lekker voordelig. Wilt u een opdruk met veel kleuren en details? Kies dan voor full colour keycords. Lichtgevende keycords raden we aan als uw logo of tekst ook in het donker zichtbaar moet zijn. Met eco keycords laat u zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Heeft u met spoed keycords nodig? Onze Spoed keycords leveren we met bedrukking in ongeveer 5 dagen, al vanaf 25 stuks. Het is zelfs mogelijk de keycords per stuk te personaliseren met elk een andere opdruk zoals naam, tekst of logo. Keycords met een rollerclip zijn handig als u een oprolbaar mechanisme wenst. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas bij het tonen van een skipas of toegangspasje.

De meest populaire keycords zijn:

 • Polyester keycords;
 • Sublimatie keycords
 • Onbedrukte veter keycords;
 • Lichtgevende keycords;
 • Eco keycords;
 • Rollerclips.

Keycords met opdruk van uw tekst of logo

Bij Promofit moet u zijn voor een haarscherpe bedrukking van keycords. Dit is mogelijk in een enkele drukkleur, meerdere drukkleuren, full colour of glow in the dark. Bepaalde modellen zijn aan twee zijden bedrukbaar. Een mooi alternatief voor bedrukken, is het inweven van uw grafische ontwerp. Kijk hiervoor bij onze collectie geweven keycords. Heeft u met spoed keycords nodig voor een festiviteit of een actie en is er geen tijd meer voor een bedrukking? Promofit levert ook onbedrukte keycords.

De pluspunten van bedrukte keycords

Met bedrukte lanyards profiteert u van de volgende voordelen:

 • Praktisch relatiegeschenk voor het dragen van sleutels of een badge;
 • Bedrukbare give-aways voor lage prijzen;
 • Verbeter de naamsbekendheid van uw bedrijf;
 • Veel verschillende modellen en opties;
 • Keycords met badgehouder en/of buckle;
 • Keycords bedrukken of met ingeweven ontwerp;
 • Keycords vanaf 25 stuks;
 • Snel leverbaar, ook met spoed en zonder bedrukking.

Goedkope keycords met bedrukking koopt u bij Promofit

Voordelig keycords laten bedrukken met uw afbeelding, bedrijfsnaam of slogan? Bij Promofit hopen we op uw akkoord! Bij ons kunt u namelijk rekenen op de laagste prijzen, service van een hoog niveau en een gratis digitale drukproef. We garanderen bovendien korte levertijden. Via onze webshop kunt u veilig uw bestelling plaatsen. Heeft u een speciale wens voor de vormgeving van de keycords of een andere vraag? Ons verkoopteam is u graag van dienst.

Vaak gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een keycord en een lanyard?
Met de termen keycord en lanyard wordt vaak hetzelfde bedoeld: een sleutelkoord. Het is een koord, veter of lint waaraan u uw sleutels of iets anders, zoals een badge, kunt dragen. De meeste mensen hangen de keycord om hun nek.

Kan ik een klein aantal keycords laten bedrukken?
Ja. Bij ons kunt u al vanaf 25 stuks keycords laten bedrukken.

Welke keycords zijn duurzaam?
In het assortiment van Promofit zitten ook zogenaamde Eco keycords. Deze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals organisch katoen, bamboe en kurk. Ook koorden van maïszetmeel, gerecycled papier en gerecyclede PET-flessen zijn leverbaar.

Met welke haakjes kan ik lanyards bestellen?
Onze keycords zijn altijd leverbaar met een standaardhaak. Daarnaast is het mogelijk om lanyards te bestellen met een sleutelring, een phone strap, een karabijnhaak, een krokodillenhaak, een musketon haak of een luxe haak.

Wat is het verschil tussen fitted en non-fitted bedrukking?
De begrippen "fitted" en "non-fitted" hebben te maken met zowel de productiemethode als het ontwerp. "Fitted" keycords hebben een ontwerp waarbij het logo op de voor- en achterzijde exact tegenover elkaar staat. Als dit niet het geval is, worden ze als "non-fitted" keycords beschouwd. Bij het bedrukken van "fitted" keycords moet de opdruk voor beide zijdes worden uitgelijnd voor elke keycord. Dit is niet nodig bij "non-fitted" keycords.

Kan ik verschillende soorten kleuren keycords bestellen in een order?
Het is mogelijk om meerdere kleuren keycords te bestellen binnen 1 order. Bij bepaalde modellen rekenen we hier kleurwissel kosten voor. Bij Onbedrukte Veter Keycords is assorti levering mogelijk, met een minimum van 10 stuks per kleur.