Katoenen tassen: goedkope en praktische relatiegeschenken

Bedrukte katoenen tassen zijn laag geprijsde en praktische give-aways. Met een bedrukking van uw logo, bedrijfsnaam of slogan valt u met dit promotiemiddel altijd op! Uw relaties zullen dit handige geschenk waarderen, want het komt van pas bij een keur aan zaken. Denkt u aan het meenemen van boodschappen, spullen voor het werk, een lunchpakket, studieboeken, kleding, groenten, cadeaus enzovoort. Deel ze bijvoorbeeld uit met uw promotiemateriaal tijdens een beurs of congres!

Snel vinden

Filter
Katoenen tassen
(93 artikelen)
1-18 van 93 artikelen
Filter
Katoenen tassen
(93 artikelen)
1-18 van 93 artikelen

Katoenen tassen: voor het dragen van allerlei boodschappen

Katoenen tasjes zijn handig voor het dragen van allerlei boodschappen. Aan de ene kant om wat er in kan, bijvoorbeeld tijdens het winkelen. Aan de andere om wat er op de buitenkant staat, zoals uw reclameboodschap, logo, slogan, bedrijfsnaam of afbeelding. Deze stoffen tassen zijn kortom multifunctioneel en ideaal om een bijdrage te leveren aan uw zichtbaarheid en naamsbekendheid!

Uw reclameboodschap uitdragen met bedrukte katoenen tassen

Met bedrukte katoenen tassen bereikt u een groot publiek. Deze promotionele artikelen worden veelvuldig gebruikt en gezien tijdens allerlei gelegenheden. U kunt uw reclameboodschap er goed mee uitdragen, bijvoorbeeld door ze cadeau te doen bij aankopen in uw winkel. Verder kunt u ze inzetten bij direct mail. Stuur een verkoopmailing naar uw klanten en doe er een katoenen tas met toepasselijke opdruk bij. Ook zijn ze erg geschikt als goodiebag tijdens een congres, workshop, beurs, open dag of evenement. Een katoenen tas met uw opdruk is dan erg handig voor het meenemen van samples, informatiemateriaal, brochures en gekochte artikelen. Iedere keer dat uw relatie de tas gebruikt, bent u in beeld! Dit maakt het een zeer effectief promotioneel artikel!

Katoenen tassen met uw logo bedrukken

Bij Promofit kunt u terecht voor het bedrukken van diverse katoenen tassen. Wij voorzien de linnen tassen van een prachtige opdruk in één kleur of meerdere kleuren. De Carolina katoenen draagtas is bijvoorbeeld de voordeligste optie voor uw bedrukking. De populaire en degelijke katoenen ShoppyBag is een supersterke winkeltas in de kleur ecru. Of kiest u voor een opdruk op de Black Canvas Shopper? Deze tas heeft een supersterke, maar soepelvallende stof en lange hengsels. Bekijk het volledige assortiment voor meer prachtige exemplaren! Ook levert Promofit verschillende andere bedrukte tassen, bijvoorbeeld boodschappentassenrugzakken en schoudertassen.

Custom made katoenen tassen

Daarnaast is de productie van een custom made katoenen tas een interessante mogelijkheid. Bij Promofit kunt u een tas samenstellen die geheel op maat gemaakt is. Zo kunt u variëren in kleur, afmetingen, materiaal, afwerking en lengte van hengsels. Een geheel eigen vorm is ook een erg leuke optie voor een bijzonder gepersonaliseerd relatiegeschenk. Met het bedrukken van een dergelijke tas maakt u er een echt hebbeding van, dat ook nog eens extra opvalt!

Voordelen van katoenen tassen met uw opdruk

Belangrijke voordelen van de bedrukking van katoenen tassen:

  • Goedkope give-away met opdruk van uw logo of slogan;
  • Interessante mogelijkheden als custom made / op maat gemaakt artikel;
  • Handig weggevertje om uw naamsbekendheid mee te vergroten;
  • Populair als gepersonaliseerd geschenk met eigen vorm;
  • Snelle levering.

Promofit: voor het snel bedrukken van goedkope katoenen tassen

Bij Promofit bent u verzekerd van goedkope relatiegeschenken! Katoenen tassen met bedrukking leveren we heel snel, desnoods met spoed. In onze webshop vindt u uitgebreide informatie over onze collectie voordelige katoenen tassen en het bedrukken daarvan. U kunt online een offerte aanvragen of meteen een bestelling plaatsen. Wij helpen u graag met aanvullende informatie en advies.