Jute tas met opdruk: praktisch & milieuvriendelijk relatiegeschenk

Als u op zoek bent naar een praktische en milieuvriendelijke give-away is een jute tas een slimme keuze! Jute tassen zijn geschikt voor het meenemen van heel veel verschillende dingen, zoals boodschappen, boeken, kleding enzovoort. Jute bestaat uit geweven draden die gemaakt zijn van plantaardige vezels. Dit oersterke materiaal is biologisch afbreekbaar. Een bedrukte jute tas is ecologisch verantwoord en daarom ideaal om uw product of bedrijf een milieuvriendelijk imago te geven!

Snel vinden

Filter
Jute tassen
(23 artikelen)
1-18 van 23 artikelen
 1. Gerano Jute Shopper winkeltas
  • Vanaf 10 stuks
  • Afmetingen : 35 x 20 40 cm
  • Materiaal : Jute
  • Inhoud : 25 L 
Filter
Jute tassen
(23 artikelen)
1-18 van 23 artikelen

Jute tassen inzetten voor communicatie met een milieuvriendelijk tintje

Vanwege hun milieuvriendelijke karakter lenen jute tassen zich zeer goed voor communicatie rondom milieuvriendelijke organisaties, producten, diensten en evenementen. Door een promotionele jute tas laat u zien dat u de natuur en een schoon milieu belangrijk vindt. Laat jute tassen dus bedrukken met uw tekst, afbeelding of logo. U kunt ze cadeau doen als gepersonaliseerd relatiegeschenk bij feesten, evenementen, klantvisites, beurzen, workshops, festivals en congressen. Desgewenst kunt u de tas met uw bedrukking ook gebruiken als goodiebag en vullen met promotiemateriaal, zoals een flyer, sample en kortingsbon. Bij bijzondere gelegenheden zoals jubilea, Sinterklaas, de Kerstdagen of een nieuwjaarsbijeenkomst kunt u bijvoorbeeld ook zo’n prachtige jute tas met opdruk cadeau doen. Eventueel kunt u de jute tas dan ook nog vullen met een extra verrassing, zoals een doos chocolade of een fles wijn. Uw medewerkers, klanten of andere relaties zullen dit op prijs stellen! Ook kunt u de bedrukte jute tassen te koop aanbieden in uw winkel of stand. Verder kunt u ze inzetten als lokkertje voor klanten. Dit doet u bijvoorbeeld door een direct mail te versturen met een speciale aanbieding, waarbij de jute tas met opdruk gratis is bij een nieuwe bestelling. Het bedrukken van jute tassen biedt kortom vele effectieve mogelijkheden voor promotioneel gebruik!

Het bedrukken van jute tassen met een logo of tekst

Promofit kan goedkope jute tassen voor u bedrukken met uw ontwerp, zoals een logo, slogan, bedrijfsnaam of afbeelding. Uw opdruk is mogelijk in één kleur of meerdere kleuren. Zo is de Jute Canvas Shopper tas een zeer sterke winkeltas met een handig insteekvak en fijne draaglussen. De Goa Jute Plunjezak is een stoere tas met een verstelbare schouderband, een voorvakje en een binnenvakje. Naast deze modellen kan Promofit ook een op maat gemaakt model tas voor u maken. Op basis van uw wensen wat betreft afmetingen, eigen vorm, lengte van hengsels en afwerking ontwerpen we graag een custom made tas voor u. Custom made bedrukte jute tassen zijn een bijzonder leuk gepersonaliseerd relatiegeschenk. Hiermee zet u uw merk echt in de schijnwerpers!

De voordelen van jute tassen met bedrukking

Enkele voordelen van bedrukte jute tassen:

 • Praktisch en milieuvriendelijk promotioneel artikel;
 • Custom made / eigen vorm / op maat gemaakt mogelijk;
 • Draagt bij aan het werven en binden van klanten;
 • Goed voor uw naamsbekendheid en imago;
 • Voordelige give-away.

Promofit: voor goedkope jute tassen met bedrukking

Bij Promofit kunt u laag geprijsde jute tassen snel laten bedrukken! Bekijk de informatie over prijzen en mogelijkheden voor bedrukking bij de artikelen in onze webshop. Heeft u interesse voor één of meer artikelen? Dan kunt u online een offerte aanvragen of meteen uw bestelling in orde maken. Daarnaast kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen voor aanvullende informatie of advies.