Promotietassen: grote zichtbaarheid op straat

Door het bedrukken van promotietasjes vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf enorm. Geef uw klanten bij hun aankoop een tas cadeau of bied ze aan voor een klein bedrag. Het is voor het winkelend publiek ontzettend handig als u dit doet. De klant kan de gekochte spullen gemakkelijk meenemen en u profiteert ervan dat uw logo zichtbaar is op straat. Promotietassen zijn ook gewilde give-aways tijdens evenementen en beurzen. Promofit heeft een laag geprijsd assortiment met volop keuze.

Snel vinden

Filter
Promotietassen
(78 artikelen)
1-18 van 78 artikelen
Filter
Promotietassen
(78 artikelen)
1-18 van 78 artikelen

De reclametas: populair promotiemiddel

De promotietas is het perfecte middel om uw bedrijf en producten te promoten. Met name voor winkeliers die fysieke spullen verkopen is het ideaal. Klanten die zelf geen tas bij zich hebben, maakt u er echt blij mee. Overal waar zij het tasje mee naartoe nemen, is uw reclame in beeld en dat is goed voor uw naamsbekendheid. Verder vormen reclametassen een uitkomst voor bezoekers van beurzen en congressen. Zij kunnen in uw promotietasje informatiemateriaal, een lunchpakket en andere zaken meenemen. Terwijl zij over de beursvloer lopen, ziet iedereen uw reclameopdruk. Op deze manier wekt u interesse op voor uw bedrijf. Bied promotietassen dus aan als weggevertje bij een bezoek aan uw stand. Dit geldt overigens ook voor evenementen en festivals. Deelnemers zullen het uitreiken van gratis promotassen, bijvoorbeeld bij de entree, erg waarderen en het levert u veel extra zichtbaarheid op.

Effectieve marketing: bedrukte promotietasjes

Een promotietas met opdruk van uw logo, tekst of foto is zeer effectief voor uw marketing. Het is een kleine kunst om er zoveel mogelijk uit te halen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de tas herbruikbaar is. Steeds meer mensen zijn namelijk milieubewust en zij willen liever geen wegwerptasje te gebruiken. Er zijn diverse soorten duurzame tassen verkrijgbaar waarmee u tegemoet komt aan deze wens. Verder scoort u met een leuk ontwerp van de tas. Hiermee valt u meer op en zullen uw relaties de tas meerdere keren gebruiken. Hoe vaker uw bedrukte tasje gebruikt wordt, hoe groter het effect voor uw naamsbekendheid. Afhankelijk van uw doelstellingen kunt u kiezen voor een low budget promotas of een luxer model. Voor iedere promotieactie heeft Promofit een passende oplossing.

De bedrukking van promotassen

Laat promotietassen voor u spreken! Bestel ze, inclusief uw eigen bedrukking, voor een scherpe prijs bij Promofit. Bij ons vindt u een groot assortiment dat op verschillende wijzen te bedrukken is. De tasjes zijn in vele kleuren, modellen en materialen leverbaar. Voor zowel kleine als grote aantallen reclametassen kunt u bij ons terecht. Kies bijvoorbeeld voor de slanke non woven conferentietas Zeus. Of bestel opvouwbare polyester boodschappentasjes van het type Bungalow met uw opdruk. Dit model heeft een unieke opvouwfunctie met een trekkoord. Een voorbeeld op het gebied van duurzame tassen is de Organic Cotton Shopper. Dit is een stevige ECO winkeltas van organisch kwaliteitskatoen. Hiermee zet u een milieuvriendelijk imago neer. Ook Full Colour Shopper winkeltassen zijn erg populair. Dit type is helemaal in uw eigen stijl te maken en bruikbaar als draagtas en schoudertas. Tevens leveren wij papieren geschenktassen, zoals de Paper Tone L, en promotionele rugzakken, bijvoorbeeld de waterafstotende Promobag. Tot slot noemen we nog de canvas Varai, een trendy boodschappentas van jute.

De pluspunten van promotietassen bedrukken

De voordelen van bedrukte promotietassen op een rijtje:

  • Goedkoop promotiemiddel;
  • Laat uw naamsbekendheid groeien;
  • Vergroot uw zichtbaarheid op straat en in winkelcentra;
  • Leuke give-away;
  • Praktisch promotioneel artikel;
  • Effectieve reclamedrager;
  • In kleine en grote oplages te leveren;
  • Korte levertijd.

Koop voordelige promotietassen met opdruk bij Promofit

Geef uw reclame voor weinig geld een boost en laat promotassen met uw bedrijfsnaam of afbeelding bedrukken bij Promofit. Kijk gauw rond in ons aanbod en maak uw keuze. Wij zorgen voor een snelle levering, inclusief bedrukking. Ook de productie van custom made tasje is mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.