Beurstassen

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs of congres? Trek dan de aandacht van de bezoekers door beurstassen met opdruk van uw logo of tekst uit te delen. Een bedrukte tas valt op en is erg handig. Veel deelnemers vullen de promotietas met documenten, folders en allerlei paperassen. Vergroot uw naamsbekendheid op een eenvoudige manier door conferentietassen uit het assortiment van Promofit te laten bedrukken.

Snel vinden

Filter
Beurstassen
(3 artikelen)
3 artikelen
 1. 1
  Carolina 100 g/m² katoenen draagtas
  • Vanaf 50 stuks
  • Afmeting: 38 x 42 cm 
  • Draagvermogen: 5 kg
  • Groot drukoppervlak
 2. 2
  Best buy
  Madras 140 g/m² katoenen draagtas
  • Vanaf 50 stuks
  • Afmetingen: 38 x 42 cm 
  • Draagvermogen 5kg
  • Draaghoogte 30 cm 
 3. 3
  BERLIN Nylon rugtas
  • Vanaf 1 stuks
  • Kleur: Blauw, grijs en zwart
  • 13 Inch laptop rugtas
  • Inclusief een USB oplaadkabel
Filter
Beurstassen
(3 artikelen)
3 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Opvallende tas voor beurzen en congressen

Maak potentiële klanten tijdens een congres of beurs nieuwsgierig naar uw bedrijf middels promotionele tasjes. Wek de interesse van beursbezoekers door ze actief te benaderen met beurstassen die van uw bedrukking zijn voorzien. Het is hierbij slim om uw er alvast een flyer of catalogus van uw producten en diensten in te stoppen. Ook een extra weggevertje, zoals een balpen met uw logo, past er goed bij. Veel mensen zullen zo’n tas graag in ontvangst nemen, want dan kunnen ze al het informatiemateriaal dat ze verzamelen daar in kwijt. Ondertussen lopen ze over de beursvloer en ziet iedereen uw bedrukte tas. Hiermee bereikt u dus een groot publiek en lokt u nog meer bezoekers naar uw beursstand. Zorg ervoor dat u steeds een aantal gevulde beurstasjes klaar heeft staan, want dan kunt u bij iedere gelegenheid gauw in actie komen.

Succesvolle beursdeelname met bedrukte promotietassen

Maak uw beursdeelname tot een succes door tassen met uw reclame te bedrukken. Integreer de beurstassen in uw beursplan. Geef uw standmedewerkers een duidelijke instructie dat ze de promotietasjes actief verspreiden onder geïnteresseerden. Het aanbieden van een gratis tasje is zelfs een slimme methode om een praatje aan te knopen met passanten van uw stand. Vraag tijdens zo’n gesprekje bijvoorbeeld ook naar het visitekaartje van de potentiële klant. Stuur na afloop van de beurs een wervende mailing naar de personen van wie u de contactgegevens verzamelde. Hiermee vergroot u het effect van uw beursdeelname. U kunt het uitdelen van bedrukte congrestassen ook koppelen aan een exclusieve workshop van uw bedrijf tijdens het congres. Kies dan bijvoorbeeld voor een exclusiever model, voeg een leuke gadget toe of maak er een echte goodiebag van. Hiermee wekt u de interesse van nieuwe klanten en bindt u bestaande relaties aan uw bedrijf.

De bedrukking van beurstassen

Zet uw bedrijf op de kaart door beurstassen te personaliseren met uw grafisch ontwerp, bedrijfsnaam of logo. Promofit is het juiste adres om voor lage prijzen fraaie conferentietassen te laten bedrukken, bijvoorbeeld in full colour of in een enkele kleur. We bieden een ruim assortiment en leveren snel. Kies bijvoorbeeld voor de bedrukking van de goedkope Carolina katoenen draagtas. Dit eenvoudige model heeft een open hoofdvak en twee hengsels. Het is leverbaar in vele kleuren. Of ga voor een wat exclusiever ontwerp, zoals de Docbag Documententas met flap. Deze praktische beurstas met schouderband is gemaakt van non woven materiaal en heeft diverse bedrukkingmogelijkheden. Ook rugzakken zijn populair op conferenties en beurzen. Wij kunnen onder meer de Berlin Nylon rugtas voor u bedrukken. Dit stevige model is geschikt voor het meenemen van een laptop en wordt geleverd inclusief een USB oplaadkabel. Zo’n tas is een prachtige give-away die uw relaties nog vaak zullen gebruiken. U vergroot op deze manier de impact van uw reclame. Wilt u uw beursuitrusting verder compleet maken? Kijk dan ook eens bij de andere beursbenodigdheden die Promofit aanbiedt, zoals naamkaarthouders en keycords.

Beurstassen bedrukken: de voordelen

Investeren in bedrukte beurstasjes loont! Bekijk hier het overzicht met de belangrijkste voordelen:

 • Handige give-aways voor congressen en beurzen;
 • Leuke blikvangers voor uw bedrijf;
 • Wek de interesse van potentiële klanten;
 • Inzetbaar als goodiebag bij uw beursstand;
 • Praktische weggever bij workshops en presentaties;
 • Maximaliseer uw exposure tijdens een beursdeelname;
 • In kleine en grote aantallen te bestellen;
 • Snel leverbaar.

Voordelige beurstassen met uw logo bestellen bij Promofit

Zet uw bedrijf op de kaart en bestel laag geprijsde beurstassen met uw opdruk bij Promofit! Vergroot het bereik van uw reclame door de tassen te laten bedrukken met uw slogan, afbeelding, foto of bedrijfslogo. Wij zorgen voor een snelle levering. Dit geeft u de gelegenheid om de tasjes bijvoorbeeld nog voor aanvang van de beurs te vullen met uw informatiemateriaal. Plaats nu online uw bestelling via onze webshop. Heeft u een vraag of wilt u advies over de aanschaf van beurstassen? Onze medewerkers zijn zeer deskundig en helpen u graag.