Drinkwaren: dranken serveren met uw reclame in beeld

Met reclame op drinkwaren bent u regelmatig in beeld! Drinkwaren zoals koffiekopjes, mokken, bidons en glazen gebruikt iedereen immers voortdurend. Bedrukte drinkwaren kunt u gebruiken binnen uw bedrijf of inzetten als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Op kantoor of in uw horecagelegenheid geven bedrukte mokken, kopjes en glazen een professionele uitstraling. Promotieacties worden extra effectief door drinkwaren met uw opdruk gratis aan te bieden. Gepersonaliseerde drinkwaren dragen bij aan uw omzet en naamsbekendheid!

Drinken uit een mooie mok of fles

Drinken is van levensbelang, maar hoe u iets drinkt bepaalt de beleving. Een drankje nuttigen uit een mooi vormgegeven beker verbetert de smaakervaring. Dit geeft een goed gevoel. Het serveren van koffie, thee, sap, fris, bier en andere dranken in bedrukte drinkwaren is een slimme zet binnen uw marketingstrategie. Dit geldt zeker voor bedrijven in de horeca, zoals restaurants, hotels, cafe's, lunchrooms en ijssalons. Maar ook een makelaarskantoor, kapperszaak, autobedrijf, verzekeringsadviseur of bank kan van drinkwaren met een reclameopdruk profiteren. Drinkwaren met reclameopdruk dragen bij aan de merkbeleving en zijn tevens zeer gewild als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Denkt u bijvoorbeeld aan een bedrukte bidon als u een sportevenement organiseert. Doordat uw klanten en andere relaties uw opdruk vaak zullen zien, werkt u aan uw imago en bekendheid. Zet uw bedrijf dus in de schijnwerpers door drinkwaren te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam!

Vele promotionele mogelijkheden van drinkwaren met bedrukking

Voor allerlei promotionele acties zijn drinkwaren met uw opdruk top! Afhankelijk van uw doelgroep kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de bedrukking van waterflessen, kop-en-schotels, theeglazen, bierpullen, ijsbekers, krijtmokken of thermosbekers. Er is heel veel keuze op dit gebied en dat schept interessante mogelijkheden om een effectieve promotieactie te organiseren. Zo zijn bedrukte drinkwaren erg populair als give-away, bijvoorbeeld voor bezoekers van uw stand op een beurs, evenement, festival, congres of open dag. Uw klanten zullen een gratis extraatje erg waarderen, dus reik bij een volgende aankoop van uw producten of diensten eens een bedrukt drinkflesje uit. Hierdoor bouwt u aan een langdurige relatie en dat is goed voor beide partijen!

Het bedrukken van goedkope drinkwaren

Het bedrukken van drinkwaren met uw tekst, logo of grafisch ontwerp loont! In het uitgebreide assortiment van Promofit vindt u een keur aan laag geprijsde drinkwaren. Afhankelijk van het model kunnen wij deze voor u bedrukken of graveren in uw huisstijl. Wij leveren zowel grote als kleine aantallen bidonsflessenglazenkopjes en bekers. Tevens zijn er mogelijkheden voor custom made drinkwaren. Voor elk budget en wens bieden wij opties. Zo kunt u bijvoorbeeld de voordelige Tacx bidon Shiva 500cc met uw bedrukking bestellen. Of kies voor een mok van hoogwaardig keramiek, zoals de CoffeeCup mok. Andere voorbeelden zijn het extra grote Impilabile glas, de klassieke Salzburg bierpul en de luxe Thermobag geschenkset.

Voordelen drinkwaren met een opdruk van uw logo

Drinkwaren met een promotionele bedrukking hebben onder andere de volgende voordelen:

  • Stijlvolle promotionele artikelen voor het serveren van warme en koude dranken;
  • Praktische weggevertjes die uw naamsbekendheid vergroten;
  • Goedkope give-away die ook custom made leverbaar is;
  • Promotieartikelen die bijdragen aan de merkbeleving;
  • Snel te leveren;
  • Ook bij een kleine afname te bestellen.

Bedrukte drinkwaren snel en voordelig bestellen bij Promofit

Goedkope drinkwaren met opdruk van uw logo, afbeelding of bedrijfsnaam kunt u snel via de webshop van Promofit bestellen! Wij hebben een ruim assortiment met flessen, bidons, kopjes, bekers en glazen. Deze zijn te bedrukken in diverse kleuren. Bij elk artikel vindt u informatie over de mogelijkheden en prijzen. Bestellen is al mogelijk bij een lage afname van bijvoorbeeld 50 stuks. Geef online uw bestelling door of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit laatste is zeker interessant bij custom made drinkwaren en we voorzien u altijd graag van advies.