Paraplu bedrukken: ideale relatiegeschenk voor regenachtig weer!

Niets zo veranderlijk als het weer. Van het ene op het andere moment kan de regen ineens met bakken uit de hemel komen vallen. Er zijn gelukkig veel dagen met zonneschijn, maar helaas moeten we in Nederland op regen voorbereid zijn. De paraplu is hiervoor een razend populaire oplossing. Een paraplu bedrukken met uw logo is een slim idee om goed op te vallen in het straatbeeld. Dit maakt ze ideaal als relatiegeschenk. Bij Promofit vindt u een groot assortiment paraplu's voor kleine prijzen.

Snel vinden

Filter
Paraplu's
(106 artikelen)
1-18 van 106 artikelen
Filter
Paraplu's
(106 artikelen)
1-18 van 106 artikelen

Een bedrukte paraplu voor al uw doelgroepen

Dankzij de grote variëteit in soorten paraplu's die wij kunnen bedrukken is er voor elke doelgroep een passend exemplaar te vinden. Om te beginnen is er de klassieke paraplu, die voor veel mensen een degelijke oplossing is. De automatische paraplu opent met een druk op de knop en valt in de smaak bij mensen die extra gemak wensen. Een omkeerbare paraplu gaat hierin nog een stapje verder en is gewild onder een publiek dat voor luxe gaat. Opvouwbare paraplu's zijn lekker compact en passen gemakkelijk in een tas. Dit is perfect voor dames en heren die op alle weersomstandigheden voorbereid willen zijn. Een grote paraplu is ideaal voor personen die hun paraplu graag met iemand anders willen delen. Je past er namelijk heel goed met z'n tweetjes onder. De golfparaplu is de oplossing voor sportieve golfers. Dit type past op een golftrolley en houdt uw golfclubs en golftas droog. Stormparaplu's zijn er voor waaghalzen die er tijdens de meest barre stortregens op uit durven te gaan. Dessin paraplu's zijn extra fraai en passen bij een modebewuste klantenkring. Tot slot wijkt de vierkante paraplu af van wat gangbaar is en dat is ideaal voor een eigenzinnige doelgroep.

Paraplu bedrukken als slimme marketingtool

Het is altijd slim om paraplu's bedrukt met uw bedrijfslogo paraat te hebben. Bij allerlei promotieactiviteiten komen ze namelijk van pas. U kunt ze inzetten tijdens evenementen die buiten plaatsvinden. Rust uw promotieteam er bijvoorbeeld mee uit. Hierdoor vallen uw promotiemedewerkers beter op in een drukke winkelstraat. Laat paraplu's bedrukken met uw reclameuiting als leuke weggever voor festivalgangers en gasten op uw feest. Ook bedrijfsuitjes, beurzen, open dagen en dergelijke zijn goede gelegenheden om paraplu’s met uw reclameboodschap cadeau te doen. Met name als er volgens de weervoorspelling regen in de verwachting zit. Uw relaties zullen u dan erg dankbaar zijn. Verder maakt u iedere klant die iets bij u koopt blij met zo’n handige paraplu. Bezoekers van uw bedrijf die na een afspraak de regen in moeten, zullen een gratis paraplu met uw bedrukking ook erg waarderen. Op deze manieren maakt u succesvol reclame!

Paraplu's bedrukken in vele soorten, maten en kleuren

Voor het bedrukken van reclameparaplu's voor lage prijzen moet u bij Promofit zijn. U kunt kiezen uit een grote collectie paraplu’s in vele kleuren en maten. Elke variant is te bedrukken: in full colour, meerdere kleuren of een enkele kleur. Kijk dus gauw rond in onze webshop. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld diverse klassieke, automatische, opvouwbare of omkeerbare paraplu's. Fleur uw promotieactie op met grote, dessin of vierkante regenschermen. Of ga voor praktische storm- of golfparaplu’s. Zowel kleine als grote aantallen bedrukte exemplaren zijn snel leverbaar.

Voordelen van paraplu's met uw opdruk

Het regent voordelen als u gaat voor bedrukte paraplu’s:

  • Vergroot uw zichtbaarheid en naamsbekendheid;
  • Laag geprijsd relatiegeschenk;
  • Opvallende reclamedrager;
  • Praktische give-away die beschermt tegen regen;
  • Leverbaar in hoge en lage aantallen;
  • Korte levertijd.

Voordelig en snel paraplu's bedrukken? Bestel bij Promofit!

Goedkope paraplu's met een prachtige bedrukking bestelt u via Promofit. Laat deze handige relatieartikelen bedrukken met uw grafisch ontwerp, foto, tekst of logo en geef uw marketing een boost. Wij bieden ondersteuning bij het ontwerp van de opdruk en leveren snel. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen over de verschillende paraplu's. Daarnaast kunnen ze u adviseren bij het maken van een keuze. U kunt er op rekenen dat wij ons uiterste best doen om u naar volle tevredenheid van dienst te zijn.