Bedrukte opvouwbare paraplu's: slimme blikvangers bij regen

Na regen komt zonneschijn, maar tijdens die regen is een paraplu bijzonder fijn. Een opvouwbare paraplu is dan niet alleen fijn, maar ook nog eens klein! Ze past in elke tas, dus hiermee bent u altijd en overal klaar voor elke regenbui! Door opvouwbare paraplu's te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam creëert u een slimme blikvanger. Dit is een relatiegeschenk dat perfect past bij het wisselvallige weer in ons land!

Snel vinden

Filter
Opvouwbare paraplu's
(25 artikelen)
1-18 van 25 artikelen
Filter
Opvouwbare paraplu's
(25 artikelen)
1-18 van 25 artikelen

Automatische paraplu's: snel bescherming tegen een regenbui

Met een automatische paraplu bent u snel beschermd tegen een regenbui. Dankzij een mechanisme dat werkt via een drukknop springt de paraplu gauw open en kunt u genieten van een mooi groot regenscherm. Uw kapsel blijft in model en uw kleding houdt u droog bij een boswandeling of het doen van de dagelijkse boodschappen. Vanwege het oer-Hollandse weer, met her en der kans op regen of onweer, is de automatische paraplu een zeer populair relatiegeschenk. Met een gepersonaliseerd exemplaar in uw huisstijl maakt u al uw relaties blij!

Klanten voor u winnen door reclame met bedrukte automatische paraplu's

Automatische paraplu's met uw bedrukking kunt u inzetten om klanten voor u te winnen. U zet ze in als leuke weggever tijdens een evenement, teamuitje, beurs, open dag, festival, jubileum, feest, congres of teamuitje. Deze bedrukte promotionele artikelen doen het ook goed als gratis of voordelig extraatje bij de diensten van een hotel, bungalowpark, camping, zalencentrum, congrescentrum, restaurant en dergelijke. Werk aan uw naamsbekendheid en laat automatische paraplu's bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan, reclameboodschap of afbeelding. Ze komen dankzij het onvoorspelbare weer regelmatig van pas. Voor ieder bedrijf is het daarom slim er altijd een stel paraat te hebben. Mocht het slecht weer zijn, dan kunt u klanten die uw bedrijf bezoeken er altijd eentje aanbieden. En daar zullen ze u dankbaar voor zijn, want dan kunnen ze in een droog pak naar een volgende afspraak! Promotionele paraplu's met opdruk van uw reclame komen van pas op elk moment dat door een bui zaken in het water dreigen te vallen. Dus grijp uw kans om te zorgen voor blije gezichten tijdens een verdwaald buitje met deze praktische bedrukte give-away tijdens bijvoorbeeld een stedentrip, een trouwerij, puzzeltocht of een rondvaart in een open sloep.

Uw bedrukking op een automatische paraplu

Promofit is de juiste keuze voor het bedrukken van automatische paraplu's! Wij hebben een zeer uitgebreid en scherp geprijsd assortiment. U kunt bij de meeste paraplu's aangeven op hoeveel segmenten van het regenscherm u een opdruk wenst. De bedrukking is mogelijk in één of meerdere kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze goedkoopste automatische paraplu of een transparante automatische paraplu. Met de Cardew Dubbellaags Automatische Paraplu kiest u voor een elegant model met een dubbellaags scherm van pongézijde. Ons assortiment leveren we in verschillende prachtige kleuren en diverse modellen hebben een bijpassende hoes. Daarnaast kunt u desgewenst handige verzendkokers meebestellen. Behalve automatische paraplu's hebben we ook andere soorten regenschermen in ons aanbod, zoals opvouwbare paraplu's.

De voordelen van automatische paraplu's met uw opdruk

Een aantal handige voordelen zijn:

  • Effectieve give-away voor nat en druilerig weer;
  • Opent gauw met één druk op de knop, waardoor u snel beschermd bent tegen een regenbui;
  • Vergroot uw herkenbaarheid, zichtbaarheid en naamsbekendheid;
  • Vlug geleverd voor lage prijzen;
  • Erg leuk als gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Goedkope automatische paraplu's bedrukken met uw logo bij Promofit

Bij Promofit kunt u terecht voor het bedrukken van goedkope automatische paraplu's! Wij zetten vaart achter de levering van uw bestelling. Desnoods leveren we met spoed. Bekijk onze paraplu's via onze webshop en vind daar informatie over hoe wij het betreffende artikel voor u kunnen bedrukken. Het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling doet u eenvoudig online. Mocht u vragen hebben of advies willen, dan staan wij voor u klaar!