Picknick artikelen bedrukken

Mooi weer nodigt uit tot een gezellige picknick met vrienden of uw gezin. Als het zonnetje schijnt en de temperaturen aangenaam zijn, is het heerlijk om er op uit te gaan en buiten te eten. In het bos of aan het strand vindt u hiervoor de prachtigste locaties. Picknicken is vooral tijdens zomerse dagen erg populair, bij jong en oud. Picknick artikelen met uw reclameopdruk zullen dus bij een grote doelgroep in de smaak vallen!

Snel vinden

Filter
Picknick & kamperen
(28 artikelen)
1-18 van 28 artikelen
 1. Goodbye Fly vliegenverjager
  • Vanaf 10 stuks
  • Afmetingen : 9,7 x 27 x 9,7 cm 
  • Diervriendelijke manier van verjagen
  • Ideaal voor buiten eten
 2. Eco artikel
  Hipflask Bamboo 200 ml heupfles
  • Vanaf 10 stuks
  • Inhoud 200 ml
  • Per stuk in doosje
  • RVS fles met Bamboe buitenzijde
 3. Strandstoel bedrukken full colour
  • Eyecatcher voor terras, beurs, kantoor
  • Met uw eigen bedrukking in full color
  • Doek met opdruk is makkelijk te verwisselen
  • Kies met of zonder armleuning
Filter
Picknick & kamperen
(28 artikelen)
1-18 van 28 artikelen

Genieten van een maaltijd in de buitenlucht

Voor een picknick trek je de natuur in, bijvoorbeeld met de auto, te voet of op de fiets. Voor deze outdoor activiteit hoeft u niet ver van huis te gaan. In een park vlakbij zijn vaak al paradijselijke plekjes te vinden. Picknicken doet u door op een picknickkleed op de grond te gaan zitten, of door gebruik te maken van aangelegde picknickplaatsen of zelf meegebracht meubilair. U kunt zo genieten van een heerlijke lunch of avondmaaltijd. In een picknickmand of picknicktas neemt u lekkere versnaperingen mee, zoals warme of gekoelde drankjes, salades, snacks, belegde broodjes, quiche, wraps en fruit. Door picknick artikelen te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kunt u uw relaties een erg leuk gepersonaliseerd relatiegeschenk aanbieden. Hiermee werkt u aan het binden van klanten en uw naamsbekendheid!

Bedrukte picknick benodigdheden voor reclamedoeleinden

Bedrukte picknick artikelen zijn zeer geschikt voor reclamedoeleinden, met name in de lente en zomer. Laat uw reclameboodschap bijvoorbeeld op picknickmanden drukken en biedt deze aan als premium bij de verkoop van uw producten. Met zo’n promotieactie zult u potentiële klanten verleiden tot een aanschaf. Bestaande klanten kunt u er tijdens een klantvisite mee belonen. U toont hiermee uw waardering en dat levert trouwe klanten op. Picknick benodigdheden met bedrukking kunt u ook inzetten als give-away tijdens evenementen, beurzen en congressen. Verloot bijvoorbeeld een aantal bedrukte picknicktassen onder de bezoekers van uw beursstand. Dit is leuke aanleiding om een gesprekje met bezoekers aan te knopen en om hun visitekaartje te vragen. Zo krijgt u aandacht voor uw bedrijf!

Picknick artikelen laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam

Picknick artikelen kunt u via Promofit voordelig aanschaffen en van een opdruk laten voorzien! Wij leveren al bij een lage afname vanaf vijftig stuks en bedrukken deze promotionele artikelen in één of meerdere kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking met een afbeelding, grafisch ontwerp, tekst of logo. Laat bijvoorbeeld het goedkope Pesca seat opvouwbare picknickstoel bedrukken. Dit lichtgewicht krukje is opklapbaar en leveren we in een opberghoes met schouderriem. Of kies voor de bedrukking van de Central park opvouwbaar picknickkleed. Deze handige draagzak is tevens een uitvouwbaar picknickkleed. Uiteraard is een nostalgische QualityTime picknickmand van wilgenhout ook een uitstekende keuze.

Profiteer van de voordelen van picknick artikelen met opdruk

Het laten bedrukken van picknick artikelen is een leuke manier om uw bedrijf en producten onder de aandacht te brengen. U profiteert van de volgende voordelen:

 • Leuke promotionele artikelen voor zomerse acties;
 • Give-aways die erg handig zijn voor een gezellige picknick;
 • Populair gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Voordelige weggevers die goed zijn voor uw naamsbekendheid en imago;
 • Met of zonder bedrukking te leveren, zowel een hoge als een lage afname;
 • Snel leverbaar.

Voor lage prijzen picknick artikelen bestellen en bedrukken bij Promofit

Bij Promofit laat u voor lage prijzen allerlei mooie picknick artikelen bedrukken! Kies voor een prachtige opdruk van uw logo, bedrijfsnaam, reclametekst, slogan, afbeelding of grafisch ontwerp op deze voordelige relatiegeschenken. Al vanaf een kleine hoeveelheid van vijftig stuks kunt u bij ons goedkope bedrukte picknick artikelen bestellen. U zult uw bestelling bovendien snel in huis hebben. Bekijk ons assortiment via de webshop en stel gerust uw vragen aan onze verkoopmedewerkers, bijvoorbeeld via de chat. Zij voorzien u graag van informatie en advies.