Draagtassen bedrukken: opvallen op straat

Met reclame bedrukte draagtassen zijn zeer populaire give-aways. Een fijne tas is namelijk erg handig om allerlei spullen in mee te nemen. Zeker zaken die net gekocht zijn in een winkel. Niet alle klanten hebben zelf een tas bij zich en dan biedt een gratis draagtasje uitkomst. Hiermee maakt u mensen echt blij. Door de bedrukking met uw logo of tekst valt u bovendien op in de winkelstraten. Zo vergroot u eenvoudig uw naamsbekendheid! Bij Promofit laat u draagtassen bedrukken voor scherpe prijzen.

Snel vinden

Filter
Draagtassen
(226 artikelen)
1-18 van 226 artikelen
 1. Boodschappentas Zeefdruk
  • Vanaf 100 stuks
  • Sterk PP woven (160 g/m2) materiaal.
  • Leverbaar met eigen opdruk vanaf 100 stuks.
  • Verkrijgbaar in het wit en zwart.
 2. Gerano Jute Shopper winkeltas
  • Vanaf 10 stuks
  • Afmetingen : 35 x 20 40 cm
  • Materiaal : Jute
  • Inhoud : 25 L 
Filter
Draagtassen
(226 artikelen)
1-18 van 226 artikelen

Meest verkocht

Populaire weggevers: bedrukte draagtasjes

Een bedrukt draagtasje is een praktische weggever. Ze zijn ideaal om bij de verkoop van uw producten mee te geven. U biedt uw klanten hiermee het nodige gemak bij het vervoer van hun aankopen. Dit maakt het winkelen en boodschappen doen een stuk aangenamer. De tasjes met uw opdruk vergroten uw zichtbaarheid op straat en zorgen ervoor dat klanten zich uw bedrijfsnaam beter herinneren. Ook tijdens open dagen, beurzen en evenementen bewijzen draagtassen hun nut. Vul ze dan bijvoorbeeld met uw productcatalogus, flyers en een flesje drinken. Deel zo’n goed gevulde goodie bag uit aan iedere belangstellende. Hiermee wekt u de nieuwsgierigheid van andere bezoekers en zo trekt u meer potentiële klanten naar uw stand. Tot slot kunt u draagtassen gebruiken voor het presenteren van cadeaus, bijvoorbeeld bij een jubileum of verjaardagsfeest.

Draagtassen vergroten uw naamsbekendheid

Vergroot het succes van uw bedrijf en laat draagtassen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Bedrukte draagtasjes zijn ware blikvangers voor uw reclameboodschap en klanten maken er graag gebruik van. Als zij met uw tas rondlopen ziet iedereen uw opdruk en zo bereikt u een groot publiek. Reclametassen zijn geschikt voor vele doeleinden. Elk bedrijf kan er voordeel mee behalen. Zet ze dus in bij uw promotionele activiteiten. Modezaken, bakkers, snackbars, boekenwinkels en drogisterijen kunnen bijvoorbeeld bedrukte tasjes gebruiken om hun verkoopwaar in mee te geven. Uw klantenkring zal zich de naam van uw winkel dankzij de bedrukking beter herinneren. Vaak worden de tassen meerdere keren gebruikt. Keer op keer is uw naam in beeld. Dit alles zorgt ervoor dat u bekendheid opbouwt en dat is goed voor uw omzet. Draagtassen zijn in vele vormen, materialen en kleuren verkrijgbaar. Bestel de exemplaren die passen bij uw wensen en geef uw marketing een boost.

Uw logo of foto op tassen laten drukken

Promofit draagt met het aanbod draagtassen graag bij aan het promoten van uw bedrijf. De modellen in ons assortiment zijn laag geprijsd en zowel in kleine als grote aantallen te bedrukken. U heeft de keuze uit tassen van verschillende materialen: katoen, non woven textiel, papier, jute, plastic en vilt. Kies uit diverse maten, kleuren en designs. Daarnaast hebben we speciale selecties gemaakt van promotietassen en eco tassen. Welke tas u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van uw doel en budget. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar waterbestendige draagtassen, is het bedrukken van plastic exemplaren een goed idee. Wilt u sterke tassen die enige luxe uitstralen? Dan zijn vilten draagtassen met uw opdruk een mooie optie. Heeft u maatschappelijk verantwoord ondernemen en het beschermen van het milieu hoog in het vaandel? Kies dan voor de bedrukking van een eco tas. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Onze medewerkers zijn zeer deskundig en adviseren u graag. Desgewenst bieden we ook hulp bij het maken van een ontwerp voor de bedrukking.

Ervaar het voordeel van draagtasjes met opdruk

De voornaamste voordelen van bedrukte draagtassen op een rij gezet:

 • Goedkope blikvangers voor uw reclame;
 • Stukje service voor klanten;
 • Handige weggever;
 • Geschikt voor allerlei promotieacties;
 • Voor klantenbinding en een grotere naamsbekendheid;
 • In kleine en grote oplages leverbaar;
 • Vele afmetingen, materialen en vormen;
 • Ook op maat te maken;
 • Snelle levering.

Groot assortiment goedkope draagtassen bij Promofit

In de collectie van Promofit vindt u een groot aantal voordelige draagtassen. Er zijn compacte exemplaren te bestellen voor het dragen van kleine producten, zoals sieraden of bonbons. Verkoopt u spullen met een groter volume, zoals schoenen of jassen? Voor dergelijke zaken hebben we grote draagtassen in het aanbod. Voor elke wens is er een oplossing. De bedrukking van de tassen is mogelijk in een enkele kleur of meerdere kleuren. U heeft uw bestelling gauw in huis en kunt rekenen op een uitstekende service.