Duurzaam & eco

Betreed de wereld van duurzame artikelen bedrukken bij Promofit, waar milieubewustzijn en creativiteit samenkomen. Ontdek een scala aan mogelijkheden om jouw merk te laten schitteren, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere planeet. We zijn gespecialiseerd in het bedrukken van duurzame artikelen met jouw logo en boodschap, waardoor je niet alleen je merk promoot, maar ook een positieve impact hebt op het milieu.

Veel waardering voor duurzame relatiegeschenken

Bij Promofit voeren we een breed assortiment van duurzame relatiegeschenken. Door deze duurzame artikelen uit te delen op beurzen, open dagen, evenementen, zakelijke bijeenkomsten of gewoon tijdens vergaderingen en ontmoetingen met uw klanten of relaties, laat u zien dat u geeft om het milieu. U geeft namelijk niet zomaar een wegwerpartikel cadeau en dat zal zeker gewaardeerd worden. Vanzelfsprekend wordt het effect alleen nog maar groter als u de duurzame relatiegeschenken laat bedrukken met het logo van uw bedrijf of met de naam van uw onderneming, of een pakkende tekst of slogan. De ontvanger zal het geschenk niet alleen waarderen, maar er nog meer waarde aan hechten omdat hij of zij meteen het verband legt naar uw verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu.

Groot assortiment duurzame relatiegeschenken bij Promofit

Promofit heeft duurzame pennen in het assortiment. Duurzame pennen zijn verantwoorde en vooral populaire duurzame relatiegeschenken. Iedereen gebruikt overal en dagelijks nog altijd een pen, zelfs in deze tijd waarin we veel digitaal leven en werken. Laat een eco pen bedrukken met uw logo of boodschap en verras uw contacten met een mooie pen. Ook tassen met opdruk zijn al jaren één van de populairste artikelen om weg te geven. Met een eco tas maakt u dit ook nog een zeer verantwoord. Deze tassen zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en kunnen worden bewerkt met uw logo of boodschap. Drinkwaren zijn geschenken die vaak nog veel gebruikt zullen worden door de ontvanger. Een eco drinkfles of eco mok is een ideaal geschenk wanneer u nog vaak zichtbaar zou willen zijn bij de ontvanger. Want wie wil nu niet uit een duurzame fles of mok drinken? Ook mooie kleding is een prachtig geschenk om aan klanten weg te geven. Kleding, goed voor het milieu en met een opdruk die u zelf samenstelt. Op deze manier laat u zien dat u verantwoord bezig bent en kunt u uw klanten of medewerkers verrassen met een mooi geschenk. Ook wat betreft duurzame relatiegeschenken als kantoorartikelen zit u bij Promofit gebeiteld. Van notitieboekjes, power banks en calculators van bamboe en noteblocks van graspapier, u laat door deze producten zien dat u ecologisch en milieubewust bent. Ten slotte hebben wij ook duurzame outdoor artikelen, waarbij u moet denken aan fleecedekens, zonnebrillen, paraplu's en ijskrabbers, lampen en opbergzakken, om maar een aantal te noemen. 

Duurzame en eco relatiegeschenken bedrukken

Duurzame relatiegeschenken zorgen voor evenwicht tussen mens, milieu en de economie. Op deze manier zorgen we ervoor om de afvalberg te verkleinen en beschermen samen de aarde. Bent u als bedrijf vaak bewust bezig met het verminderen van afval en bewuster bezig met het klimaat? Dan zijn onze duurzame give-aways écht wat voor u. Het verduurzamen kan op allerlei vlakken maar dit naar buiten uitstralen en uw relaties ook nog eens blij maken is toch een pure aanwinst! Ons assortiment is zo groot dat er voor iedereen een passend geschenk te vinden is en bovendien voor elk budget. Bij Promofit krijgt u overigens altijd de laagste prijsgarantie. Al onze duurzame en eco artikelen zijn uitstekend te bedrukken. Met uw logo op een pen, uw bedrijfsnaam op een ijskrabber, een pakkende tekst op een koeltas of een paraplu, u zult dubbel opvallen. Dat maakt uw duurzame relatiegeschenken wel heel bijzonder! De artikelen van uw keuze kunnen met één kleur en ook full colour bedrukt worden. Maak eenvoudig uw keuze via de bestelpagina en stel uw ontwerp samen. U ontvangt van ons altijd een digitaal voorbeeld, zodat u precies weet hoe uw eindproduct eruit komt te zien. Na uw akkoord gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag en versturen uw bestelling snel, zodat u uw duurzame relatiegeschenken binnen no time in huis heeft.

Voordelen van duurzame en eco relatigeschenken

We zetten de voordelen van de duurzame en eco relatiegeschenken voor u op een rij:

  • goed voor mens en milieu;
  • extra waardering van relaties;
  • uw product met logo blijft langer;
  • opvallend geschenk;
  • enkele kleur en full colour bedrukking;
  • laagste prijs;
  • snelle verzending.

Meer informatie of hulp nodig?

We kunnen ons voorstellen dat u wat hulp of advies nodig heeft bij het ontwerpen van de opdruk van uw artikel. Neem in dat geval contact op met ons team via telefoon, email of de live chat. Heeft u een bestelling waarbij spoed geboden is? Neem ook dan even contact met ons op en we bespreken dan de mogelijkheden. Heeft u andere vragen of wensen? Ook dan staan wij voor u klaar. De deskundigen van Promofit zijn elke werkdag te bereiken tussen 09.00 en 17.30 uur te bereiken via telefoon 076 - 50 182 25. Natuurlijk kunt u ons ook mailen: [email protected]. De live chat mogelijkheid vindt u op de pagina zelf.