Gereedschappen: de meest praktische give-aways

Wie reclame wil maken, kan niet zonder de juiste tools. Gereedschap met uw eigen opdruk sluit hier perfect op aan. Het biedt tal van mogelijkheden om een link te leggen tussen de producten en diensten van uw bedrijf en uw doelgroep. Dit helpt u om uw boodschap goed over te brengen, bekendheid op te bouwen en klanten te binden. Ontdek de vele soorten gereedschap uit het aanbod van Promofit en vul er uw toolbox met promotiemateriaal mee aan!

Snel vinden

Filter
Gereedschappen
(225 artikelen)
1-18 van 225 artikelen
 1. 1
  Professionele Veiligheidsvesten
  • Vanaf 25 stuks
  • Fluorescerend geel en reflecterend
  • Verstelbare klittenbandsluiting
  • Bedrukking op achterzijde (voorzijde optioneel)
 2. VISIBLE RING Sleutelhanger veiligheidsvest
  • Vanaf 100 stuks
  • Kleur: Neon geel
  • Afmeting: 43 x 60 mm
  • Incl. hanger en sleutelring
 3. Maximilian huisvormige meterbox-sleutel met sleutelhanger
  • Vanaf 500 stuks
  • Afmeting: 5 x 7,6 cm
  • Made in Europe
 4. Tyler RCS Recycled 5 meter rolmaat
  • Vanaf 10 stuks
  • Kleur: Grijs of zwart
  • Incl. polsriem
  • Per stuk in kraft doosje
Filter
Gereedschappen
(225 artikelen)
1-18 van 225 artikelen

Gereedschappen voor elke klus in en om het huis


Dankzij gereedschap is het mogelijk om allerlei klussen te klaren. Gereedschappen zijn handige hulpmiddelen bij werkzaamheden in, aan en om het huis. Iedereen gebruikt wel eens handgereedschap, zoals een schaar, een schroevendraaier of een meetlint. Omdat veel klusjes zonder de juiste werktuigen ondoenlijk zijn, is een set met basisgereedschap onmisbaar. In zo’n gereedschapskist vindt u bijvoorbeeld diverse soorten sleutels, schroevendraaiers en tangen. Ook hamers, zakmessen, rolmaten, emmers en timmermanspotloden zijn populaire gereedschappen. Ze komen goed van pas bij het verbouwen van de keuken, het leggen van vloerbedekking, het monteren van meubels en vele andere kluswerkzaamheden. Binnenshuis bent u nergens als u zonder goed gereedschap de muren wilt behangen of een fotolijstje wilt ophangen. Hetzelfde geldt voor klussen in de tuin, zoals het plaatsen van een schutting of de bouw van een tuinhuisje. Verder is het fijn om wat gereedschap mee te nemen als u gaat kamperen of op reis gaat. Denk bijvoorbeeld aan een kompas, een zaklamp en een veiligheidshesje.

De beste tools voor uw marketingklussen


Waaruit bestaat uw toolkit voor promotionele activiteiten? Zit er al bedrukt gereedschap in? Verhoog het succes van uw marketing door uw toolbox uit te breiden met gepersonaliseerd gereedschap. Het past heel mooi bij de thema’s werken, klussen en samenwerken. Hiermee kunt u verschillende doelgroepen aanspreken. Gereedschappen met opdruk passen uiteraard heel goed bij bouwbedrijven, schilders en installateurs. Tevens kan bedrukt gereedschap ondersteunen bij communicatie rondom projecten waarbij de samenwerking tussen verschillende belanghebbenden voorop staat. Bedrukt gereedschap onderstreept eigenlijk alles waarbij er flink wat werk verzet moet worden. Ieder bedrijf kan hier in de communicatie z’n eigen draai aan geven. Maak uw beste klanten blij door ze bijvoorbeeld een gereedschapset met opdruk van uw bedrijfslogo te geven. Of deel bedrukte multitools, hobbymessen of duimstokken uit aan potentiële klanten op beurzen, congressen en evenementen. Benut uw kansen en maak uw toolkit voor marketingklussen compleet door gereedschappen te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, grafisch ontwerp of foto.

Aan de slag met het bedrukken van gereedschap


Laat bedrukt gereedschap voor u werken! Bestel nu uw nieuwe marketingtools bij Promofit en profiteer van onze lage prijzen. Bij ons vindt u een groot assortiment goedkope gereedschappen. Deze zijn leverbaar inclusief haarscherpe opdruk van uw reclameboodschap. Aan u de keuze of dit een bedrukking is in een enkele kleur, meerdere kleuren of full colour. Ons aanbod is opgedeeld in een aantal categorieën, zoals meetlinten, leeslampjes en Victorinox zakmessen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met bedrukte thermometers bij uw volgende reclamecampagne of bestel veiligheidshesjes met uw eigen tekst voor de medewerkers van uw (bouw)project. Alle soorten gereedschap in de collectie van Promofit zijn snel leverbaar en zowel in grote als kleine aantallen te bestellen. Bekijk nu de verschillende categorieën tools in onze webshop en ontdek de vele mogelijkheden.

De pluspunten van bedrukt gereedschap


Bedrukte gereedschappen succesvol inzetten voor uw bedrijf? Met de volgende voordelen slaat u de spijker op z’n kop:

 • Effectieve promotietools;
 • Voordelige weggevers voor werkers, klussers en makers;
 • Zeer praktische relatiegeschenken;
 • Leuke give-aways op beurzen en dergelijke;
 • Goed voor uw bekendheid en klantenbinding;
 • Leverbaar in kleine en grote oplages;
 • Snelle levering.

De bedrukking van gereedschappen: voordelig en snel via Promofit!


Zorg dat u de plank niet misslaat bij het promoten van uw bedrijf! Investeer in goede promotiemiddelen, zoals gepersonaliseerde gereedschappen. Deze bestelt u voor lage prijzen bij Promofit. Wij garanderen een korte levertijd en een uitstekende service. Kijk rond in onze collectie en laat het gereedschap van uw keuze bedrukken met uw artwork of tekst. De verschillende bedrukkingsmogelijkheden staan bij elk item vermeld. Heeft u nog geen ontwerp voor de opdruk? Laat het ons weten, dan geven we hier ondersteuning bij. Wilt u meer informatie of advies over het personaliseren van een bepaald stuk gereedschap? Onze medewerkers staan u graag te woord en bieden een passende oplossing.