Goedkoop promotioneel materiaal

Onder de categorie goedkoop en verkoopstimulerend materiaal verstaan wij voornamelijk kleine bedrukte gadget zaklampen met een opschrift of logo. Deze zaklampen kosten tot ongeveer vijf euro en kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Zo kan men bijvoorbeeld bij een aankoop vanaf 25 euro een gratis en met een logo bedrukte Griplight zaklamp weggeven. Wordt het promotiemateriaal daarentegen gebruikt om massaal uit te delen, zonder dat daar een aankoop aan verbonden is? Dan zijn kleinere en goedkopere zaklampen beter aangewezen. We hebben dan ook zaklampen die gepersonaliseerd kunnen worden met een eigen logo of opdruk en in grote schaal bij ons besteld kunnen worden.

Zaklampen als relatiegeschenk

Ook voor relationele geschenken zit u bij ons goed. Over het algemeen gaat het dan om een geschenk die u geeft aan een belangrijke partner of klant. Zeker in de techniek-, avontuur- en doe-het-zelf-sector doen dergelijke relatiegeschenken het goed. Binnen deze categorie is het aangewezen om te kiezen voor kwalitatieve luxe zaklamp modellen die licht laten schijnen op jullie unieke relatie. Ook het graveren van een zaklamp doet het binnen deze categorie beter dan pakweg bedrukking met een logo. Niet iedere zaklamp kan echter gegraveerd worden, voorbeelden van zaklampen die wij wel kunnen graveren zijn de Ninelight zaklampen en de superled zaklampjes. Toch liever geen gravure? Kies dan voor een echte gadget-zaklamp, zoals de Powertoolset met zaklamp of de Powerbank speaker zaklamp.

Kies voor een bedrukte giftset

Nieuw in ons assortiment zijn de zogenaamde zaklamp giftsets die je kan laten bedrukken. Zo'n giftsets met bedrukking bestaat dan uit verschillende accessoires, waaraan uiteraard ook een zaklamp met opdruk kan worden toegevoegd. Een voorbeeld van zo'n giftset die je kan laten bedrukken is de MaxiStar Geschenkset. Die geschenkset bestaat uit een multitang met maar liefst 12 functies, een aluminium staaflamp en bijhorende batterijen. Het geheel is mooi verpakt in een handige doos. In feite moeten we hier niet spreken van bedrukken, aangezien de zaklamp en de multitang niet van een opdruk maar van een gravure worden voorzien. Stel je zelf liever een set samen, bestaande uit verschillende gadgets die je kan laten bedrukken? Kijk dan zeker ook eens naar alle andere producten uit ons assortiment, steeds gepersonaliseerd met een zelfgekozen bedrukking.

Promofit: uw partner voor iedere bedrukking

Bij Promofit streven we er naar om ieder voorwerp van een opdruk te kunnen voorzien. Wij kunnen bedrukte zaklampen in vele modellen leveren en voorzien van uw logo. Bovendien behandelen wij iedere bestelling uiterst snel. En als we snel zeggen, dan bedoelen we ook echt snel. Binnen 1 minuut na de behandeling mag u van ons een offerte verwachten. Zonder opdruk trachten wij uw zaklampen of giftsets binnen 1 werkdag aan u te bezorgen. Indien het gaat om een grote bestelling inclusief opdruk zullen wij steeds trachten de klus binnen de week voor u te klaren. Promofit is duidelijk uw partner bij het leveren en bedrukken van kwalitatieve zaklampen en dat om volgende redenen:
  • Razendsnelle levering;
  • Zaklampen bedrukken of liever een gravure? Wij doen het allemaal;
  • Van de kleinste tot de grootste bestelling: wij behandelen het met de opperste zorg;
  • Zaklampen voor minder dan 1 euro tot luxe modellen als relationeel geschenk;
  • Nieuw: zaklamp giftsets voor wanneer u echt om uw klanten geeft