Timmermanspotloden bedrukken: superhandig

Bedrukte timmermanspotloden komen goed van pas bij het klaren van een stevige marketingklus! Zeker als uw bedrijf producten of diensten verkoopt die een link hebben met de bouw, allerhande klussen en doe-het-zelven. Vergroot uw naamsbekendheid onder vaklieden en hobbyklussers door uw bedrijfslogo, naam of contactgegevens op een timmermanspotlood te laten drukken. Bestel nu voordelig een grote of kleine partij superhandige bouwpotloden bij Promofit!

Snel vinden

Filter
Timmermanspotloden
(3 artikelen)
3 artikelen
 1. 1
  Eco artikel
  MADEROS Timmermanspotlood, 14 cm
  • Vanaf 100 stuks
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
  • Incl. liniaal
  • Materiaal: Hout
 2. 2
  Eco artikel
  Carpenter timmermanspotlood
  • Vanaf 100 stuks
  • Verkrijgbaar in 6 kleuren
  • Lengte: 17,5 cm
  • Materiaal: Hout
 3. 3
  Eco artikel
  Timmermanspotlood
  • Vanaf 50 stuks
  • Kleur: geel of rood
  • Groot drukoppervlak
  • Materiaal: Hout (FSC certified)
Filter
Timmermanspotloden
(3 artikelen)
3 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Timmermanspotlood voor elk karwei

Het timmermanspotlood of bouwpotlood is een onmisbaar stukje gereedschap voor bouwvakkers en doe-het-zelvers. Dit type potlood is niet rond, maar plat, breed en ovaal. Dankzij deze robuuste vormgeving kan het bouwpotlood niet wegrollen als je hem ergens neerlegt. Hij blijft mooi op zijn plek liggen. Ook als u werkhandschoenen draagt is het potlood goed te hanteren. Een ander voordeel van de brede platte vorm is dat er een extra brede en stevige stift van grafiet in de kern van het potlood past. Al met al is het timmermanspotlood sterker dan een gewoon potlood en dus beter bestand tegen breuken. Verder heeft een bouwpotlood vaak een opvallende kleur, zoals rood of geel. Hierdoor is hij gemakkelijk terug te vinden op de bouwplaats, op de werkplek en in de gereedschapskist. Klussers en timmerlui gebruiken het timmermanspotlood vaak voor het aftekenen van lijnen. Dit is met name bij het bevestigen, zagen of lijmen van hout, plastic of ander bouwmateriaal erg handig. Denk ook aan het markeren van de juiste plek om een gat te boren of het noteren van maten.

Bedrukte timmermanspotloden voor uw marketing

Vergroot uw naamsbekendheid en omzet door timmermanspotloden met opdruk van uw reclame onder uw relaties te verspreiden. U kunt zich richten op vaklieden, zoals timmermannen, installateurs, meubelbouwers en klusjesmannen. Ook particulieren die zelf graag klussen spreekt u er mee aan. Verspreid de gepersonaliseerde potloden bijvoorbeeld op vakbeurzen, evenementen en congressen. Deel ze uit bij workshops, open dagen of presentaties. Overhandig ze aan de klanten van uw bouwmarkt. Stuur er eentje mee als extraatje bij een bestelling uit uw webwinkel of bij een direct mail naar uw klantenbestand. Iedere keer dat men het potlood gebruikt is uw opdruk in beeld en dat is goed voor de bekendheid van uw bedrijf. Het zou ons bovendien niet verbazen als u uw klanten blij maakt met meerdere exemplaren, want af en toe hebben ze gewoon een nieuwe nodig en er raakt ook wel eens eentje zoek tijdens het klussen. Naast de inzet van bedrukte timmermanspotloden voor uw marketing kunt u verder denken aan verschillende andere soorten bedrukte gereedschappen.

De bedrukking van timmermanspotloden

Klaar de klus met bedrukte timmermanspotloden van Promofit! Wij leveren diverse modellen bouwpotloden met een prachtige bedrukking in één of meerdere kleuren. In ons aanbod vindt u onder meer het houten Maderos Timmermanspotlood. Deze heeft aan één zijde een opdruk van een liniaal. De andere kant van zo’n wit, rood of zwart potlood is te bedrukken met uw tekst, logo of bedrijfsnaam. Bouwpotlood Carpenter is verkrijgbaar in vele kleuren, zoals blauw en groen. Het is bovendien aan beide zijden bedrukbaar. Verder leveren we ook timmermanspotloden van FSC gecertificeerd hout. Zulke potloden zijn ideaal als u milieubescherming belangrijk vindt en ontbossing tegen wilt gaan. Voor het bijslijpen van een timmermanspotlood is een mesje nodig. Het potlood past namelijk niet in een gewone puntenslijper. Wij kunnen ook zakmessen voor u bedrukken, want dat is een zeer praktische combinatie met de bouwpotloden. Verder zijn bedrukte duimstokken, rolmaten en schroevendraaiers andere gewilde give-aways voor klussers.

De pluspunten van bouwpotloden met opdruk

Levert u graag vakwerk? Bestel dan timmermanspotloden met uw bedrukking en profiteer van de volgende voordelen:
 • Goedkope weggevers voor de bouwsector en doe-het-zelvers;
 • Reclamedrager die onmisbaar is om vakwerk te leveren;
 • Handige give-aways om uw bekendheid te verbeteren;
 • Compacte relatiegeschenken;
 • Leuke weggevertjes voor beurzen en evenementen;
 • Populair relatieartikel voor tal van promotieacties;
 • Te bestellen in kleine en grote oplages;
 • Korte levertijd.

Goedkoop timmermanspotloden bestellen bij Promofit

Bij Promofit verstaan we ons vak en voorzien we puntgave timmermanspotloden van een haarscherpe opdruk. We verzorgen prints met uw merk, bedrijfsnaam, website, telefoonnummer en dergelijke in een enkele kleur of meerdere kleuren. We staan te popelen om een klus voor u te klaren en zullen dan ook snel uw bestelling leveren. Heeft u met spoed een levering timmermanspotloden nodig? Dan checken wij of dat qua planning een optie is. Verder begrijpen we dat u wellicht vragen heeft of ons een speciale wens wilt voorleggen. Ons verkoopteam staat daarom voor u klaar om u van antwoorden te voorzien en de mogelijkheden met u te bespreken.