Thermometers bedrukken: uw logo en de temperatuur in beeld

Niets zo veranderlijk als het weer. De temperatuur schommelt bijvoorbeeld voortdurend. Iedereen wil graag weten hoe warm of koud het is. Is het weer voor een extra trui of kunnen we de jas vandaag wel thuis laten? Wordt het komend weekend warm genoeg voor een uitje naar het strand? De thermometer staat dagelijks in de belangstelling en u kunt hiervan profiteren. Laat thermometers bedrukken met uw bedrijfsnaam en u zult vaak in beeld zijn bij uw doelgroep!
 

Snel vinden

Filter
Thermometers
(3 artikelen)
3 artikelen
 1. 1
  POLE Dubbelwandige fles thermomtr450
  • Vanaf 10 stuks
  • Dubbelwandige RVS fles 
  • Met geïntegreerde touch LED thermometer
  • Inhoud 450ml
 2. 3
  Met thermometer voor barbecue
  • Vanaf 100 stuks
  • Meetbereik in zowel ℃ als ℉
  • Roestvrijstaal
  • Afmetingen: 14 x Ø 2,5 cm
Filter
Thermometers
(3 artikelen)
3 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

De temperatuur meten met een bedrukte thermometer

Een thermometer meet de actuele temperatuur in graden Celsius. De uitvinding van dit praktische instrument staat op naam van de Italiaan Galileo Galileï. Afhankelijk van waar dit meetinstrument hangt, kan het gaan om de binnentemperatuur of de buitentemperatuur. Voor een juiste meting van de temperatuur is de locatie van de thermometer van groot belang. Het is namelijk de bedoeling dat de luchttemperatuur gemeten wordt en hiervoor dient het apparaat altijd in de schaduw te hangen. Zo zal een thermometer die in de zon hangt te warm worden. Als u het helemaal correct wilt doen, volgt u de internationale afspraken van meteorologen. Dan hangt de thermometer op een hoogte van anderhalve meter in een open grasvlakte. Hierbij zorgt u dat het instrument in een wit kastje zit dat wanden heeft in de vorm van open jaloezieën. De wind kan dan vrij waaien, maar zonnestralen en regen zullen de metingen niet beïnvloeden.

Thermometers met bedrukking voor de promotie van uw bedrijf

Dankzij een thermometer in huis en in de tuin kunnen we exact meten wat de temperatuur is. Thermometers zijn zeer populair, omdat de temperatuur bepaalt of we ons behaaglijk voelen. Door thermometers te bedrukken, kunt u met uw bedrijf profiteren van deze populariteit. Tijdens ieder seizoen zijn er leuke promotieacties rond dit praktische promotionele artikel te verzinnen. In de zomer is het bijvoorbeeld slim om in te spelen op de hoge temperaturen en daar wellicht een kortingsactie aan te verbinden. Iedere dag zal dan een ander kortingspercentage opleveren en dat levert een dynamische promotieactie op. De thermometers met bedrukking kunt u aanbieden bij de aankoop van uw producten of tijdens een open dag, beurs of congres.

Het bedrukken van thermometers met uw logo of tekst

Promofit kan thermometers voor u bedrukken met een tekst, bedrijfsnaam, logo, afbeelding, foto of grafisch ontwerp. Laat bijvoorbeeld de Gantshill LCD thermometer met zuignap van uw bedrukking voorzien. Dit model is te bevestigen op glas, tegels en andere gladde ondergronden. Uw opdruk is uit te voeren in verschillende kleuren. Een dergelijk gepersonaliseerd geschenk zal zeker bij uw relaties in de smaak vallen. Het zorgt voor klantenbinding en een grotere bekendheid van uw bedrijf, producten en/of diensten!

De voordelen van bedrukte thermometers

Is er sprake van dalende of stijgende temperaturen? De thermometer legt het voortdurend vast. Profiteer van al die nieuwsgierige blikken en laat thermometers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Zo bent u goed in beeld. Andere voordelen van bedrukte thermometers zijn:

 • Goedkope weggever tijdens beurzen, congressen, evenementen en dergelijke;
 • Populair gepersonaliseerd relatiegeschenk voor ieder seizoen;
 • Handige give-away die zowel binnen als buiten van pas komt;
 • Promotioneel artikel waarmee uw naamsbekendheid zal groeien;
 • Te personaliseren met uw opdruk bij zowel grote als kleine afnames;
 • Snel geleverd.

Via de webshop van Promofit goedkope thermometers met opdruk kopen

Het weer is een van de favoriete gespreksonderwerpen van Nederlanders. Met een bedrukte thermometer als relatiegeschenk zult u daarom vele mensen een groot plezier doen. Via de webshop van Promofit kunt u voordelige thermometers met bedrukking bestellen. Zoekt u een specifiek model thermometer en vindt u deze niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, want we zijn u graag van dienst met het vinden van de juiste thermometer voor uw marketingactiviteiten. Ook voor andere vragen staat ons team voor u klaar.