Leeslampjes bedrukken: dat werpt licht op uw reclameboodschap!

Zet uw reclameboodschap eens in een nieuw licht en laat leeslampjes bedrukken! Deze leuke relatiegeschenken zijn ontzettend handig als het donker is en u een boek wilt lezen. Of wellicht wenst u wat extra licht op het toetsenbord van uw laptop als u nog even doorwerkt. De lampjes zijn eenvoudig met een klem of USB-stekker aan uw boek, e-reader of computer te bevestigen. Zet uw bedrijf in de schijnwerpers en laat leeslampjes bedrukken met uw logo!

Snel vinden

Filter
Leeslampjes
(5 artikelen)
5 artikelen
Filter
Leeslampjes
(5 artikelen)
5 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Lezen in het donker met deze handige give-aways

Thuis, op de zaak, onderweg en op vakantie komen leeslampjes goed van pas. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld leuk om ’s avonds voor het slapen gaan nog even een ontspannend boek open te slaan. Met zo’n handig klemlampje zijn de teksten stukken beter leesbaar. Of wellicht is uw werkplek op een bepaald moment wat aan de donkere kant. Ook dan biedt een leeslampje uitkomst. Verder zijn leeslampjes ideaal voor passagiers in het openbaar vervoer, het vliegtuig of op de achterbank van de auto. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om de lampjes te gebruiken tijdens uw vakantie: in de tent, de caravan, een zeilbootje of op het balkon van uw hotel. Verras uw relaties daarom eens met een gepersonaliseerd leeslampje en verbeter zo de naamsbekendheid en het imago van uw bedrijf!

Bedrukte leeslampjes zetten uw bedrijf in de schijnwerpers

Leeslampjes met een promotionele opdruk zijn leuke eyecatchers! U zet de reclameboodschap van uw bedrijf er echt mee in de schijnwerpers, want u bent voortdurend in beeld bij het lezen van boeken of bezigheden op de laptop. Bedrukte boekleeslampjes zijn praktische give-aways voor beurzen en productpromoties. Daarnaast zijn de lichtjes, afhankelijk van het formaat, ook geschikt als extraatje bij een direct mail. Op deze manier werft u nieuwe klanten en bindt u bestaande klanten aan uw bedrijf en producten. Uw naamsbekendheid en omzet zullen groeien. Leeslampjes met opdruk van uw logo of tekst zijn kortom zeer succesvolle promotionele artikelen!

Boeklampjes met opdruk van uw logo bestellen

Breng uw producten en diensten voordelig voor het voetlicht en laat via Promofit leeslampjes bedrukken! In onze webshop belichten wij diverse mooie modellen. Allicht is een bedrukking in diverse kleuren mogelijk. We lichten er hier even een paar voorbeelden voor u uit. Zo is het model Leeslamp USB met uw bedrukking te bestellen. Sluit de lamp aan op de USB-poort van uw tablet of laptop en u heeft licht.

De voordelen van leeslampen met bedrukking

We schijnen even wat licht voor u op de belangrijkste voordelen van leeslampjes die gepersonaliseerd zijn met uw bedrukking:

  • Functionele relatiegeschenken die boeken en andere zaken verlichten;
  • Handige weggevertjes voor diverse promotionele activiteiten;
  • Leuke give-aways waarmee uw bedrukking in de schijnwerpers staat;
  • Goedkope weggevers die snel leverbaar zijn;
  • Stijlvolle relatieartikelen die uw naamsbekendheid vergroten;
  • In grote en kleine oplages te bestellen.

Het kopen van goedkope leeslampjes via de webshop van Promofit

Geef uw relaties een praktisch relatiegeschenk en licht ze bij met bedrukte leeslampjes! In de webshop van Promofit vindt u diverse voordelige leeslampen die u kunt laten bedrukken met een logo, grafisch ontwerp, reclameboodschap, contactgegevens, slogan, foto of bedrijfsnaam. Deze leuke weggevers zijn zowel in grote als kleine aantallen gepersonaliseerd leverbaar. Via onze website kunt u online direct uw bestelling plaatsen. Ook is het eenvoudig om een offerte aan te vragen. Wilt u hulp bij het maken van een ontwerp of een andere vraag stellen? Laat het ons weten, dan zorgen we voor een passende oplossing!