Duimstokken voor reclame die bij u past

Met bedrukte duimstokken maakt u reclame die bij uw bedrijf past. Zeker als u actief bent in de bouw of meubelmakerij. Timmermannen, schilders en klusjesmannen weten wel raad met een goede duimstok. Zij meten er de juiste lengtes en breedtes mee op en zorgen dat alles goed in elkaar past. Duimstokken zijn opvouwbaar en dus compact. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen in een broekzak of gereedschapskist. Een duimstok met opdruk is zeer effectief als gepersonaliseerd relatiegeschenk!
 

Snel vinden

Filter
Duimstokken
(10 artikelen)
10 artikelen
 1. FUSTER Duimstok sleutelhanger 50cm
  • Vanaf 50 stuks
  • Kleur: Wit
  • Lengte: 50 cm
  • Materiaal: ABS
 2. ARA Houten duimstok 2m
  • Vanaf 50 stuks
  • Totale lengte 2 meter
  • Meetlat in centimeters
  • Materiaal: Berkenhout
Filter
Duimstokken
(10 artikelen)
10 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Handig meetinstrument om de juiste afmetingen te bepalen

De duimstok is een meetlat of lange liniaal die meestal opvouwbaar is. Het zijn zeer praktische meetgereedschappen die een schaalverdeling hebben in centimeters en millimeters. Ze zijn in diverse lengtes, materialen en uitvoeringen verkrijgbaar. Er zijn bijvoorbeeld speciale timmermansduimstokken en metalen vouwduimstokken voor de metaalbewerking. De meest gangbare lengtes zijn een of twee meter. Met een duimstok meet u overal in huis de juiste afmetingen op, bijvoorbeeld van planken, deuren, kasten, vloerbedekking en ramen. Bij allerlei klussen, thuis of op de bouwplaats, komt dit handige meetinstrument van pas. De naam duimstok stamt overigens nog uit de tijd dat de duim als meeteenheid werd gebruikt. Laat duimstokken bedrukken met uw logo, tekst of bedrijfsnaam en maak zo reclame voor uw bedrijf!

Bedrukte duimstokken inzetten als promotiemateriaal

Heeft u een bedrijf waarin het opmeten van de juiste afmetingen belangrijk is? Dan zijn bedrukte duimstokken ideale relatiegeschenken waarmee u uw naamsbekendheid vergroot! Dit geldt bijvoorbeeld voor een bouwbedrijf, timmerbedrijf, architectenbureau, meubelfabrikant, installateur van machines, bouwmarkt of een ander technisch bedrijf. Als er veel klussers in uw klantenkring zitten, is een opvouwbare meetlat met uw bedrukking een leuke give-away. Tijdens een beurs, evenement, open dag, festival of verkoopgesprek kunt u een bedrukte duimstok aan uw relaties aanbieden. Ook is een duimstok met bedrukking een leuke premium, die u kunt weggeven bij de verkoop van uw producten of diensten. Hiermee werft u nieuwe klanten en bindt u bestaande klanten.

Duimstokken goedkoop van een bedrukking voorzien

Via Promofit kunt u laag geprijsde duimstokken bestellen en laten bedrukken! De opdruk van uw contactgegevens, logo, grafisch ontwerp, afbeelding of bedrijfsnaam is mogelijk in een of meerdere kleuren. De mogelijkheden variëren per type duimstok. Wij kunnen al leveren bij een lage afname van vijftig bedrukte duimstokken. In ons aanbod vindt u onder meer de goedkope MiniMetric duimstok. Dit is een sleutelhanger met een opvouwbare mini duimstok van een halve meter. Ook kunnen we een professionele duimstok van hout voor u bedrukken, de Metric WoodPro. Deze meetlat heeft een lengte van twee meter en is verkrijgbaar in de kleuren wit en geel. U kunt bovendien vouwmeters bestellen die op maat gemaakt zijn. Als u kiest voor custom made duimstokken bepaalt u zelf de specificaties en is het resultaat een werkelijk uniek gepersonaliseerd relatiegeschenk. Informeer naar de mogelijkheden! Promofit kan tevens rolmatenzaklampenmulti-tools en andere promotionele artikelen voor u bedrukken.

De voordelen van duimstokken met opdruk van uw logo

We geven u een overzicht van voordelen van vouwmeters met bedrukking:

 • Laag geprijsd weggevertje;
 • Promotioneel gereedschap dat uw naamsbekendheid vergroot;
 • Praktisch relatiegeschenk dat ook op maat gemaakt kan worden;
 • Handige give-away tijdens een beursdeelname of verkoopgesprek;
 • Zowel in grote als kleine aantallen leverbaar;
 • Snel te leveren.

Via Promofit voordelige duimstokken laten bedrukken

Promofit is het juiste adres voor de aankoop van goedkope duimstokken met een reclameopdruk. Wij zorgen voor een snelle levering van deze meetinstrumenten en u kunt ze ook bij een lage afname bij ons bestellen. Bekijk ons laag geprijsde assortiment online via onze webshop of kom naar onze showroom. U kunt via internet meteen een bestelling plaatsen of eerst vrijblijvend een offerte ontvangen. Wij staan voor u klaar met antwoorden op uw vragen en advies bij het maken van uw keuze.