Gereedschap voor het opmeten van lengtes en breedtes

Rolmeters zijn ideale meetgereedschappen. Door het opmeten en aftekenen van de juiste maten staan uw keukenkastjes goed recht en worden plinten, vensterbanken en planken op de goede lengte gezaagd. Gaten boort u op de juiste plek en afstand van elkaar. Een goede rolcentimeter is onmisbaar bij houtbewerking, een verbouwing of een andere klus. Rolmaten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, maar meestal hebben ze een lengte van een, twee, drie of vijf meter. Ze hebben een behuizing waarin een oprolbare band zit. Deze kunt u uittrekken en na gebruik rolt de band zichzelf weer op. De band is meestal van metaal en voorzien van een schaal in meters, centimeters en millimeters. Vaak zit er een blokkeerknop op de rolmaat, zodat u het automatisch oprollen van de band kunt voorkomen. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld een aantal keer dezelfde lengte dient af te tekenen. Als u rolmeters laat bedrukken en aan uw relaties geeft, zult u zeker hoge ogen scoren en uw naamsbekendheid en imago verbeteren!

Een rolmaat met bedrukking voor doeltreffende reclame

Met rolbandmaten die zijn gepersonaliseerd met uw opdruk, maakt u doeltreffende reclame. Bedrukte rolmaten zijn voordelig promotiegereedschap dat u kunt gebruiken als give-away op een beurs, evenement of bijeenkomst. Ook bij een verkoopgesprek kunt u een bedrukte rolmeter aan uw klanten aanbieden. Of geef er eentje weg aan elke klant, als premium bij de aankoop van uw producten of diensten. U kunt dan de rolcentimeters met uw bedrukking inzetten als lokkertje en dit aankondigen in een advertentie, een berichtje op facebook of direct mail. Met deze bedrukte gereedschappen wordt reclame maken een fluitje van een cent!

Voor lage prijzen rolmaten laten bedrukken met uw logo

Promotionele rolmaten kunt u voor lage prijzen aanschaffen en laten bedrukken bij Promofit. Wij voorzien de rolmaten van een opdruk in een of meerdere kleuren. Wilt u een lage afname bestellen? Dat is geen probleem, want we leveren namelijk al bij een kleine afname van vijftig stuks. De goedkope Multi Key is bijvoorbeeld een multifunctionele sleutelhanger, die te gebruiken is als flesopener, Ledlampje en rolmaat (lengte: 1 meter). Wellicht wilt een langere rolmaat met uw logo of bedrijfsnaam laten bedrukken. Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een professionele David rolmaat 3 meter of vijf meter. We hebben overigens ook duimstokken in ons assortiment!

Voordelen van rolmaten met uw eigen opdruk

Hieronder een lijst met voordelen van bedrukte rolmaten:
  • Voordelig promotiegereedschap;
  • Praktische give-away;
  • Handige weggever tijdens beurzen, verkoopgesprekken en bijeenkomsten;
  • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat uw naamsbekendheid verbetert;
  • Ook bij een lage afname verkrijgbaar;
  • Promotionele artikelen die snel leverbaar zijn.

Het bestellen en bedrukken van goedkope rolmaten bij Promofit

Goedkope rolmaten met bedrukking bestelt u bij Promofit! Wij bedrukken rolcentimeters en zorgen voor een snelle levering. Kies bijvoorbeeld voor een opdruk met uw reclameboodschap, slogan, logo, bedrijfsnaam en/of contactgegevens. Heeft u kleine aantallen nodig? Ook dan kunt u bij ons bestellen. Ontdek ons aanbod met laag geprijsde rolmaten door het assortiment in onze webshop te bekijken. Maak uw keuze en regel uw bestelling direct online. Of vraag eerst vrijblijvend een offerte aan. Zit u met vragen of wilt u advies? Spreek ons dan aan via de chat, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag!