Het kompas: relatiegeschenk voor de juiste koers

Met een kompas weet u altijd of u nog de juiste richting volgt. Door kompassen als relatiegeschenk in te zetten kunt u de communicatie met uw doelgroep op koers brengen. Kompassen zijn erg handig tijdens avontuurlijke wandeltochten en daardoor populair bij buitenmensen. Om tijdens het kaartlezen de goede route te bepalen, is een goed kompas onmisbaar. Promotionele kompassen zijn leuke give-aways die richting geven aan uw promotieactiviteiten!

Snel vinden

Filter
Kompassen
(2 artikelen)
2 artikelen
Filter
Kompassen
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Relatieartikelen om de richting mee te bepalen

Kompassen zijn fantastische navigatie-instrumenten. Dankzij de magnetische naald is op deze apparaten te zien waar het noorden ligt. Hiermee kunt u bepalen of u in de juiste richting gaat. Dit is met name handig op ontdekkingstochten in de wildernis. Buiten in de natuur zijn immers niet altijd handwijzers of andere duidelijk herkenbare oriëntatiepunten voorhanden. Ons eigen richtingsgevoel is bovendien niet altijd even betrouwbaar, zeker op onbekend terrein. Een degelijk kompas en een goede kaart helpen om goed te navigeren. Tegenwoordig is een goede app op uw smartphone hierbij ook handig, maar dat werkt in de rimboe niet. Ook als uw mobiel een lege accu heeft, is de kans groot dat u verdwaalt. Een kompasje werkt echter altijd. Met een promotioneel kompas wilt u uw klanten niet het bos in sturen, maar het zijn wel slimme relatieartikelen waarmee u een punt maakt. Bij diverse promotieactiviteiten kunt u ze inzetten als aanknopingspunt voor een gesprek met uw doelgroep of ter ondersteuning van uw reclameboodschap!

Op koers met u marketing middels bedrukte kompassen

Breng uw marketing op koers door kompassen te laten bedrukken. U heeft een ontzettend effectief promotiemiddel in handen als u kiest voor kompassen met een bedrukking. Zowel binnen als buiten uw organisatie kunt u ze inzetten bij campagnes waarmee u een bepaald doel of een verandering voor ogen heeft. Hierbij kunnen kompasjes met uw opdruk heel beeldend zijn en uw doelgroep helpen om zich de kern van uw boodschap te herinneren. Ook bij promotionele activiteiten die gericht zijn op reizen, vakantie, outdoor en sporten zijn het ideale give-aways. Bij allerlei gelegenheden komen ze als goedkope weggevertjes van pas, zoals een beurs, congres, workshop, evenement of festival. Benader bezoekers van uw beursstand bijvoorbeeld met een gepersonaliseerd kompasje en verlaag zo de drempel om een gesprek over uw producten en diensten aan te knopen. Daarnaast kunt u een klein kompas ook gemakkelijk meesturen bij een direct mail, zodat uw verkoopbrief beter opvalt. Het bedrukken van kompassen loont!

De bedrukking van kompassen met uw logo

Verander eens van richting en bestel ook voor uw bedrijf kompassen met een bedrukking! Bij Promofit kunt u goedkope kompassen laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding, tekst of grafisch ontwerp. Dit doen we snel en voordelig. Ook bij een lage afname kunt u via onze webshop bedrukte kompassen bestellen. Geef bijvoorbeeld met bedrukte En-Route kompassen een mooie draai aan uw nieuwe promotieactie.

Profiteren van de voordelen van kompassen met opdruk

De webshop van Promofit is onderdeel van uw route naar de volgende voordelen van bedrukte kompassen:

  • Laag geprijsde weggevertjes voor promotieacties op beurzen, congressen en evenementen;
  • Mooie give-aways voor liefhebbers van outdoor activiteiten;
  • Praktische geschenken om uw reclameboodschap mee te verspreiden;
  • Promotionele artikelen die u kunt inzetten voor uw imago;
  • Compacte weggevers waarmee uw naamsbekendheid zal groeien;
  • Snel leverbaar.

Bij Promofit kompassen bedrukken voor lage prijzen

Wilt u kompassen voor lage prijzen laten bedrukken? Dat kan bij Promofit! Wij leveren deze relatiegeschenken gepersonaliseerd met een opdruk van uw logo, afbeelding, artwork, tekst of bedrijfsnaam. Het online doorgeven van uw bestelling is eenvoudig en veilig. Wilt u vragen stellen aan onze verkoopmedewerkers? Dat kan via de chat, de telefoon en per e-mail. Ons team helpt u graag met advies en aanvullende informatie.