Grote paraplu's bieden ruimte voor twee

Onder een grote paraplu is plaats voor twee personen. Dus dit biedt tijdens een regenbui plezier voor twee. In allerlei situaties dat u samen met iemand op pad bent is dat natuurlijk erg fijn. Denkt u aan een dagje shoppen met een vriendin, een romantisch uitje of een zakelijke afspraak. Met een bedrukte grote paraplu toont u dat u hart heeft voor uw relaties. Door dit artikel als gepersonaliseerd relatiegeschenk te gebruiken, zegt u dat u de relatie waardeert. Door de bedrukking van uw logo op de paraplu zet u uw bedrijf bovendien in de schijnwerpers!

Grote paraplu's voor een groots promotioneel gebaar

Verras uw relaties met een groots gebaar en laat grote paraplu's van uw opdruk voorzien! Dit promotie artikel geeft uw boodschap ruimte. Voor weinig geld brengt u uw bedrijf goed onder de aandacht. Behalve als leuke weggever tijdens evenementen zijn ze ook ideaal voor effectieve promotieacties rond uw product. Zo verleidt u klanten sneller tot een aankoop door een bedrukte grote paraplu gratis aan te bieden bij uw product. Ook komen grote paraplu´s met bedrukking goed van pas als u een promotieteam het land instuurt voor promotieacties op straat. De leden van u promotieteam zullen hiermee extra opvallen! Een grote paraplu met uw opdruk is kortom als promotioneel item echt een groot succes!

Bedrukken van goedkope grote paraplu's

Grote paraplu´s bieden vele mogelijkheden om te bedrukken, zoals uw reclametekst, bedrijfsnaam, logo, grafisch ontwerp of speciale boodschap. De bedrukking is mogelijk in één of meerdere kleuren. Promofit staat voor topkwaliteit, een groot assortiment en lage prijzen. Bij de meeste paraplu's kunt u bovendien aangeven op hoeveel segmenten u een opdruk wenst. Als u meerdere segmenten laat bedrukken is uw reclameboodschap vanaf meerdere kanten goed zichtbaar. Dit is bijvoorbeeld mogelijk op de Slazenger Newport Paraplu. Deze kanjer heeft een regenscherm met een doorsnede van 130 centimeter. De BusinessClass Paraplu is ons goedkoopste model. Of wellicht is de Super Paraplu geknipt voor uw reclame? Deze paraplu is verkrijgbaar in verschillende opvallende kleurcombinaties. Wilt u een exclusiever model? Laat dan de Marksman Halo Paraplu bedrukken. Dit model leveren we in een bijpassende hoes. Heeft u ook interesse in andere soorten paraplu's? Bekijk dan ons complete assortiment paraplu's!

Bedrukking van grote paraplu's: grote voordelen!

Voordelen die bedrukte grote paraplu's groots maken voor uw reclame:

  • Grote ruimte voor de opdruk van uw logo of reclametekst;
  • Groot gepersonaliseerd relatiegeschenk;
  • Uw zichtbaarheid, herkenbaarheid en naamsbekendheid wordt duidelijk groter;
  • Grootse give-away die in verschillende kleuren te leveren is;
  • Snel geleverd voor kleine prijzen.

Grote paraplu's snel voor een kleine prijs laten bedrukken bij Promofit

Promofit levert en bedrukt grote paraplu's voor kleine prijzen! In ons assortiment vindt u verschillende modellen die wij in één of meer kleuren kunnen bedrukken. Denkt u bijvoorbeeld aan een opdruk van uw bedrijfsnaam, logo, slogan, tekening, reclameboodschap of grafisch ontwerp. Zodra u een bestelling plaatst gaan wij meteen voor u aan de slag, zodat u uw spullen op tijd in huis heeft. Bekijk in onze webshop onze collectie goedkope grote paraplu's. Bij elke paraplu staat een beschrijving van de kenmerken en mogelijkheden. Ook staat er een keuzemenu bij voor het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag op weg!