EHBO set bedrukken

EHBO sets, ze zouden eigenlijk nergens mogen ontbreken. Of het nu gaat om persoonlijk gebruik of om de aanwezigheid in een zakelijke omgeving, bedrukt of onbedrukt, voor intern gebruik of voor promotionele doeleinden - Promofit heeft ook nu de oplossing voor u klaar. Bekijk hieronder ons assortiment en u vindt vast wel een EHBO setje die bij u past.

Snel vinden

Filter
EHBO
(15 artikelen)
15 artikelen
  1. HELP Nooddeken in een zakje
    • Vanaf 50 stuks
    • Kleur zakje: Zwart
    • Afmeting deken: 130 x 210 cm
    • Per stuk in RPET zakje
Filter
EHBO
(15 artikelen)
15 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

EHBO sets bedrukken: voor wie geschikt

Het grote voordeel van EHBO sets bedrukken is dat ze wel een zeer ruim toepassingsgebied kennen. Het is een ideale tool om uw bedrijfsnaam, logo of andere opdruk bij een zeer groot doelpubliek te verspreiden. Toch zijn EHBO sets ook voor andere doeleinden geschikt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld in de auto van iedere thuisverpleegkundige gelegd worden, maar kunnen ze evenzeer aan de werknemers gegeven worden in functie van de veiligheid op de werkvloer. Hiernaast kunnen ze dienen als relatiegeschenk of kunnen ze promotioneel weggeschonken worden door bedrijven die bijvoorbeeld actief zijn in de zorgsector. Door bedrukte EHBO sets in bulk te bestellen bent u dan ook steeds zeker van een ruim bereik conform uw marketingdoelstelling. 

Vele soorten EHBO setjes

Ons assortiment aan EHBO setjes is ruim, zeer ruim. Wij hopen op die manier aan alle wensen van ons cliënteel te voldoen. Ook de inhoud van de EHBO sets kan variëren tussen het strikt noodzakelijke en extra toevoegingen. Op basis van een veiligheidsplan binnen uw onderneming kan u bijvoorbeeld de afweging maken welke set het best aangewezen is voor de risico's waaraan het personeel wordt blootgesteld. Zo hebben wij bijvoorbeeld de kleinere en goedkopere EHBO sets die een schaar, watjesrol, pleisters, een vochtig doekje en een verbandgaas bevatten. Zo'n setje kan mogelijks niet volstaan voor gebruik binnen uw onderneming. Voor die laatste doeleinde raden wij daarom de negentiendelige EHBO kit aan. Deze EHBO kit bevat immers meer pleisters, alcoholdoekjes, veiligheidsspelden en gaasjes. Beide sets kunnen voorzien worden van een bedrukking met logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. Op zoek naar een relatiegeschenk die aantoont dat u waarde hecht aan die unieke relatie? Geef dan aan dat de veiligheid van uw zakenpartner én zijn cliënteel ook voor u van belang is. Vooral een bedrukte cross EHBO kit lijkt het dan zeer goed te doen. Zoals u wel merkt, of het nu gaat om geweven patch, alcoholdoekjes, schaartjes of een uitvoering in blik: wij hebben het allemaal en kunnen het stuk voor stuk voorzien van een door u gekozen bedrukking.

Van gepersonaliseerd tot onbedrukt

Alhoewel wij onze Eerste Hulp Bij Ongelukken kits met alle plezier van uw logo of opdruk voorzien, kunnen wij al onze producten ook gewoon zonder bedrukking leveren. Dat kan bijvoorbeeld indien u van plan bent om al uw personeelsleden een EHBO set te schenken en u deze in bulk wenst aan te kopen. Onze Eerste Hulp Kits zonder opdruk zijn niet alleen extra goedkoop, maar bovendien geniet u ook van een extra voordelige staffelkorting bij grote bestellingen.

EHBO kit praktijkvoorbeeld

Zoals steeds geven wij met alle plezier een praktijkvoorbeeld van hoe onze bedrukte EHBO setjes in de praktijk kunnen gebruikt worden. Zo was er bijvoorbeeld in het verleden een werkgever die, na een spijtig werkongeval, meer wilde investeren in de veiligheid binnen zijn onderneming. Alle werknemers kregen een volledige dagvulling met informatie over ongevallenpreventie, de gevaren van de gebruikte producten en eerste hulp bij ongevallen. Na afloop van die intensieve dag kreeg ieder van hen een bedrukte EHBO kit. De werkgever liet iedere kit bedrukken met een unieke slogan om hen voortdurend op het belang van preventiemaatregelen te wijzen. 

Snel en goedkoop promotioneel materiaal

Bij Promofit is bedrukken een passie. Met alle plezier voorzien wij onze EHBO sets van een door u gekozen bedrukking. Dat gepersonaliseerd bedrukken doen wij bovendien niet alleen goedkoop, maar ook nog eens uiterst snel én transparant. Bij iedere bestelling geven wij daarom aan hoeveel tijd wij nodig zullen hebben om uw bestelling te bedrukken en wanneer wij uw EHBO kitjes zullen kunnen leveren. En in de tussentijd? In de tussentijd kan u zich alvast voorbereiden op hoe u uw boodschap naar uw doelpubliek zal overbrengen.