Stappentellers bedrukken

Een stappenteller is een leuke gadget om bij te houden of men genoeg beweegt. Bedruk deze stappentellers (ook wel pedometers genoemd) met uw logo of tekst om weg te geven als leuk en voordelig relatiegeschenk! Leverbaar vanaf 25 stuks.

Snel vinden

Filter
Stappentellers
(2 artikelen)
2 artikelen
Filter
Stappentellers
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Levertijd stappentellers

Bedrukte stappentellers zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de stappentellers sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage stappentellers

Zoekt u stappentellers in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Pedometers met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere stappentellers

Staat uw model stappenteller er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail ([email protected]) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met een van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.