Relatiegeschenken specialist

Met uw keuze voor een bepaald relatiegeschenk wilt u graag scoren bij uw doelgroep. U zoekt daarnaast een geschenk dat past bij uw bedrijf of een specifiek thema. Door een origineel cadeau te bedrukken met uw logo zal de ontvanger met een goed gevoel aan u denken. U versterkt via een goed gekozen relatieartikel de band met uw klanten. Uw naamsbekendheid groeit en het is goed voor uw imago. Een passend geschenk is kortom van grote waarde voor uw marketing.

Waarom relatiegeschenken weggeven?

Een presentje geven dat aansluit bij uw bedrijf en dienstverlening is een slimme zet. Door deze link te leggen laat u zien wat u te bieden heeft. Uw relaties zullen hierdoor uw bedrijfsnaam beter onthouden. Bepaalde geschenken passen perfect bij specifieke branches. Wij hebben daarom voor uiteenlopende branches en sectoren een selectie uit ons aanbod gemaakt. Zo zijn er promotieartikelen die ideaal zijn voor het onderwijs, de zorg en de kinderopvang. Heeft u een bedrijf in de bouw, de makelaardij, het toerisme of de horeca? Ook hiervoor hebben we een aantal mooie suggesties. Verder hebben we leuke ideeën voor onder andere autobedrijven, tandartsen en ICT-bedrijven bij elkaar gezocht. Nieuwsgierig? Kijk gauw bij uw branche.

Relatiegeschenken per thema

De keuze voor een thema is een uitstekende manier om een geschenk te selecteren. Het is bijvoorbeeld erg populair om rond feestdagen bijpassende geschenkartikelen te laten bedrukken. De Kerstdagen zijn uiteraard een geliefd moment om relaties te verrassen met een prachtig cadeau. Ook de jaarwisseling, Pasen, Valentijnsdag en Sinterklaas vormen een goede aanleiding om de waardering voor uw klanten te tonen. Verder kunt u denken aan specifieke seizoensartikelen. Een give-away die past bij de winter, lente, zomer of herfst kan namelijk perfect aansluiten bij een seizoensgebonden promotieactie. Of wat dacht u van een origineel geschenk bij een bruiloft, jubileum, pensioen of geboorte? Verder zijn onder meer oranje artikelen, vakantie, duurzaam en evenementen populaire categorieën. Per thema hebben wij de leukste relatiegeschenken voor u bij elkaar gezet.

Mooie relatiegeschenken voor een specifieke doelgroep

Bij het uitkiezen van een relatiegeschenk is het natuurlijk belangrijk als dit bij de doelgroep past. In feite levert het spelen met een juiste mix van selectiefactoren de beste match op. Een goede keuze op basis van doelgroep, thema en branche, draagt zo bij aan een positieve beleving van het geschenk. Kiezen is kortom een kunst. Het is medebepalend voor het succes dat u met uw relatiegeschenk behaalt. Voor uw gemak hebben we per doelgroep een aantal interessante artikelen bij elkaar gezet. Laat u verrassen en kom tot nieuwe inzichten, bijvoorbeeld met onze selectie voor mannen, vrouwen of kinderen. Bestaat uw doelgroep uit natuurliefhebbers, reizigers of klussers? Voor deze en vele andere doelgroepen vindt u bij Promofit originele ideeën.

Pluspunten van relatiegeschenken

Relatiegeschenken hebben de volgende voordelen voor u in petto:

 • Klantenbinding;
 • Marketingtool die uw naamsbekendheid vergroot;
 • Communiceer waar uw bedrijf voor staat;
 • Goed voor uw imago;
 • Geeft het effect van uw marketingmix een boost;
 • Bereik uw doelgroep tegen lage kosten;
 • Waardering van en voor uw klanten en andere relaties;
 • Per doelgroep en thema inzetbaar;
 • Zeer persoonlijk te maken;
 • Vele mogelijkheden;
 • Te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of afbeelding;
 • Ondersteuning bij ontwerp van opdruk mogelijk;
 • Topkwaliteit;
 • Snel te leveren.

Promofit: verrassende relatiegeschenken voor lage prijzen

Promofit levert relatieartikelen voor ieder budget. Elke ondernemer kan er dus voordeel mee behalen. Bijna alle geschenken in ons assortiment (meer dan 7000!) zijn van uw bedrukking te voorzien, zoals een foto, tekst of grafisch ontwerp. Als expert op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen adviseren we u graag bij het maken van een keuze. Zo kan een origineel geschenk een belangrijk onderdeel worden van uw volgende promotieactie. Een factor die het succes van uw reclame bepaalt. Uw organisatie en uw relaties kunnen kortom veel profijt hebben van het resultaat. Opzoek naar de nieuwste aanwinsten in ons assoritment? Bekijk dan alle nieuwe give-aways.